💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 37 136
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Поли, ако тримата приятели на Керем са започнали да следват Ханде заради рекламен трик, това означава, че тя не е безразлична на Керем. Защо  да й прави реклама, ако няма чувства или вече са скъсали. Като ги видях, как всички бяха си подпийнали, повече си мисля, че Керем доста е коментирал Бамби на пияна глава и са решили да я зарадват. Феновете тогава бяха засекли Ханде да е активна в инстаграма до 3 сутринта. Това съвпадаше с активността на Керем и "братята". Предполагаха, че те си пишат.
Прочетох, че има идея Керем и Ханде евентуално да се включат в общ проект. Още се обмисля.

Цветовете на слънцето! Най-топлите и най-любимите ми цветове. Винаги ми напомнят лятото.

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 14:02 от БлагаВест

# 256

Приятен и прохладен следобед!🍸

# 257
Още от Керем на стори

От Туитър 🤣

Хубаво дългогодишно приятелство. 😊

# 258
Flowers Herb Слънчев ден, слънчево огнена задача! Добър ден!

"Сродните ти души най-бързо те напускат и за тях най-много страдаш.
Страдание, свързано с липсата на някой, който те е приемал, какъвто си – без никакви очаквания и претенции да се промениш.
Спокойствието, което ти носят сродните души, е блажено и дарено с искреност и любов.
Нищо не можеш да направиш, за да ги задържиш до себе си.
Остава само спомена, че макар и за малко, си бил с тях … и сте били щастливи.
Миг на истинско щастие, заради който си струва цялата болка и самота…
Нямаш власт над тази раздяла.
Просто продължаваш…
Тъжно е…
Но по-тъжно е, ако изобщо не си ги срещал."
автор: София Димова

Там, където не може да обича, човек трябва да отмине.
За да влезе в сърцето ти нов човек, трябва да му направиш място...

# 259
# 260
и по темата на деня Wink

# 261
Flowers Herb Да продължа с усещанията ми относно Керем и Ханде.

Най-големият проблем за двама души, които не са безразлични един към друг, но са на разстояние, е невъзможността да докоснеш любимия си. Грешка е да вярваш, че човек ще може да запази чувствата си, просто като те види на компютърния екран или на телефона.

# 262
Това стори не сме го качили
Реклама на хотела и страхотните им бисквитки , донесени в 4 сутринта. Joy
А аз се питам какво се е случило с гласа на Керем?? Болен ли е или е прегракнал от викане/пеене? Joy Гласувам за второто. Joy
https://mobile.twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1549317259155341312
Имало е 3 бисквитки, едната почти я е изял, когато се е сетил да снима. Joy

Дежа вю...

По темата 💛🧡

# 263
# 264
Здравейте, момичета! Днес за пръв път се престрашавам да пиша в темата, въпреки че съм с вас от страшно много време. 🙂
Естествено и аз съм пристрастена към Ханде и Керем, затова и намерих тази група, докато търсех в самото начало на сериала информация за тях в личен план, защото Моляя?! Те са толкова страхотни заедно и нямаше как просто да не ти стане интересно има ли нещо между тях и извън сериала. Започнах да търся информация в гугъл и някак точно тогава попаднах на вас. От тогава до ден днешен аз съм тук всеки ден, по няколко пъти на ден 😀 и чакам с нетърпение дали ще открия някоя хубава новина или каквото и да е свързано с тях. Най-сетне си позволих да пиша, защото се убедих с течение на времето, че тук всеки може да изкаже мнението си без нападки и непрязън, за което ви благодаря страшно много, и макар вие да не ме познавате, аз ви чувствам близки и съм готова да разсъждавам в тази тема с вас, защото както казах по-горе, ви чета от доста време, още когато се пишеше само в темата на Керем.
Стана доста дълго, като встъпление, но малко се притеснявам, затова. Обещавам следващите ми постове да не са толкова дълги! 🙂
Радвам се че ви открих!
И за протокола съм от оптимистите, но затова следващия път! ❤
Хубав ден и до скоро! 🌸

# 265

Sunnyygirl, добре дошла! Щом се престраши веднъж, очаквам вече да започнеш да се включваш по-смело и да не се притесняваш от каквото и да било, включително и дължината на постовете си. Новите потребители сте глътка свеж въздух и повярвай всички много ви се радваме. Nature Sunny
П.П. не обещавам, че всеки път ще ти копирам никнейма. Може ли да те наричам/е просто Съни? 😊

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 16:56 от Margarita N.

# 266
Съни (така ще те наричам Nature Sunny), добре си дошла в темата! Flowers Hibiscus Много хубаво ми става, когато се включва някой нов и се престрашава да пише. И на мен ми беше трудно, четях може би два месеца преди да се включа. Толкова много ми харесаха Ханде и Керем, че реших да пробвам. На всички съфорумки се радвам, но на новите попълнения най се радвам. Relaxed

Скрит текст:
И под секрет да ти кажа, ние малко сме си поомръзнали и имаме нужда от нови попълнения. Animal See No Evil

И патроните посрещат официално. Smiley

# 267
Момичета, супер много ме зарадвахте и чак ми олекна. В момента пиша и се усмихвам широко! Благодаря за топлото посрещане! Може да ме наричате както ви е удобно на вас. Още веднъж много благодаря!! 🌸❤

# 268
  • София
Съни, с отворени обятия те посрещаме.  
Ще те наричам така, защото си имаме една съфорумка, която много обичам и  която с любов наричам Слънчице.
Вече слънцата в темата ни стават две. 
Нека да са ни на кадем, да ни топлят и огряват с позитивизъм.  Радвам се, че си от групата на оптимистите. С нашите позитивни мисли ще помогнем любовта на ХанКер да става все по-силна и неразрушима.
Пиши и не се стеснявай, какво ще пишеш и дали ще се хареса на всички. Тук сме широко скроени и взаимно се допълваме. Дори и мненията ни да са различни, всяка една от нас се опитва мотивирано да се обоснове, без да се налага и без да се сърди на другите. Тук е нашето място за отмора и утеха от житейските проблеми.

# 269
Здравейте да си изкарате прекрасно оставащата част от деня Purple Heart

Съни  добре  дошла в темата Flowers Cherry Blossom

по темата днес нашите сладури в жълто и оранжево

Общи условия

Активация на акаунт