Страхотни снимки, искаме още. 
Сани 
, чудесна дестинация си избрала, какво да ти кажа. 😏 Съгласна съм с теб за постоянните атаки в туитър, но такива не липсваха и след разследването в кой филм , вероятно, ще се снима Керем в Испания. "Филмовите критици" се изказаха, че не било добре за него да се снима във филм на Сантяго Сегура.
Стана ми интересно какво точно му има на този Сантяго - просташки комедии ли прави? Пародии? Стана ми любопитно и изгледах първия филм "A todo tren" (няма го с бг суб) - много си е хубав филма, комедия, но не е просташка и не е пародия. Децата са главните герои, страхотни малки артисти. Посмях се с тях. Наистина има много актьори , които се появяват буквално за по 1 минутка. Ще гледам с удоволствие и втория филм, дори Керем да не участва в него.
На финала и букет калии имаше, сякаш за мен. 

Само дето с изненада установих, че явно гледаме различни неща
Аз както изоставах с епизодите в един момент се оказа, че вече съм с няколко напред
Намерих в нета 31 и 32 според номерацията на бТВ Лейди - Еда и Серкан са повторно на вилата, но този път със Селин и Ферит. В колата прозвуча и едноименната песен на Башак към сериала, превели са и нея. На прав път съм, довечера ще търся няколко назад и всичко е точно 

Препоръчани теми