💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 37 114
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Емилия, Гамзе е отишла на гости на Ханде в розовата къща и там са я посрещнали кучетата. Гамзе е качила в сторито тази снимка и е написала: "Комисията по посрещането".
Вчера излезе информация, че Ханде се е разболяла, след като се е върнала от Барселона. Сигурно сестра й е отишла да я види.

Омар публикува история и предизвика цунами сред феновете на ХанКер в Туитър!
Явно и той е решил да сложи снимка на Ханде и Керем.     

(Омар Аяши е испански фотограф, базиран в Мадрид и широко смятан за един от най-влиятелните модни и портретни фотографи в Европа. Той е приятел на Керем и следва в инстаграм и него и Ханде. Роден е в Палестина. Женен е за испанската актриса Каетана Гийен.)

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 17:03 от БлагаВест

# 406
Здравейте хубава вечер Purple Heart

Ханде е харесала това

# 407

(Омар Аяши е испански фотограф, базиран в Мадрид и широко смятан за един от най-влиятелните модни и портретни фотографи в Европа. Той е приятел на Керем и следва в инстаграм и него и Ханде. Роден е в Палестина. Женен е за испанската актриса Каетана Гийен.)

Този фотограф предизвика цунами, защото според феновете споделената история предизвиква асоциация, че Керем е необвързан, сам и т.н. Даже имаше туитове с молба фотографа да махне сторито. Мисля, че е премахнато, но не съм сигурна. Днес, феновете, особено тези в Испания, са много разпалени. Валят туитове от всеки профил със снимка на Ханкер или на някой от двамата. Гледайки всичко случващо се започнах да се чувствам неудобно. Все едно навлизам в личното пространство на някого. Феновете са безпощадни и много, ама много нахални. Не знам дали само испанците са такива, но мисля, че толкова натиск не е необходим...даже е вреден. Включих се в кампанията, но после се замислих дали не преминаваме от зоната на запалени фенове в зоната на агресивните.
Според редица закони подобни действия може да се тълкуват като виртуален тормоз. От морална гледна точна също е неприемливо чак толкова да навлизаме в личното пространство, живот и воля на което и да е известно лице. Без значение дали Керем и Ханде са заедно или не, ние не им даваме да дишат свободно. Също така мисля, че сами са си виновни за истерията сред феновете. Ако един от двамата или двамата излязат публично да кажат ясно и категорично "Заедно сме", "Не сме заедно", "Никога няма да бъдем заедно" или каквото и да е във връзка с тях като двойка цялата истерия ще спре. Обаче рекламодатели, мениджъри, телевизионни канали и всякакви други подобни искат това да продължава, искат истини или лъжи да се разпространяват, защото всичко това носи пари на всички по веригата.

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 19:20 от DeniAra

# 408

Този фотограф предизвика цунами, защото според феновете споделената история предизвиква асоциация, че Керем е необвързан, сам и т.н. Даже имаше туитове с молба фотографа да махне сторито. Мисля, че е премахнато, но не съм сигурна. Днес феновете, особено тези в Испания са много разпалени. Валят туитове и всеки профил със снимка на Ханкер или на някой от двамата. Гледайки всичко случващо се започнах да се чувствам неудобно. Все едно навлизам в личното пространство на някого. Феновете са безпощадни и много, ама много нахални. Не знам дали само испанците са такива, но мисля, че толкова натиск не е необходим...даже е вреден. Включих се в кампанията, но после се замислих дали не преминаваме от зоната на запалени фенове в зоната на агресивните.
Според редица закони подобни действия може да се тълкуват като виртуален тормоз. От морална гледна точна също е неприемливо чак толкова да навлизаме в личното пространство, живот и воля на което и да е известно лице. Без значение дали Керем и Ханде са заедно или не, ние не им даваме да дишат свободно. Също така мисля, че сами са си виновни за истерията сред феновете. Ако един от двамата или двамата излязат публично да кажат ясно и категорично "Заедно сме", "Не сме заедно", "Никога няма да бъдем заедно" или каквото и да е във връзка с тях като двойка цялата истерия ще спре. Обаче рекламодатели, мениджъри, телевизионни канали и всякакви други подобни искат това да продължава, искат истини или лъжи да се разпространяват, защото всичко това носи пари на всички по веригата.

DeniAra, точно така виждам нещата и аз. Всички медии отбягват въпроса дали са разделени или не и директно им преписват връзки с най-различни “личности” .. и то съвсем целенасочено.. Не мисля и че на тях самите им е приятно цялото това нещо, но и двамата мълчат, само те си знаят защо.. 🧐

П.П. Нямам идея, защо феновете са решили, че сторито на този фотограф означава, че Керем е сам?? Ако може, някой да разясни ще бъда много благодарна 😊

# 409
Дени, според мен това стори носи точно обратната асоциация - не е сам, отбор ашк вар са доволни. Joy Защо му е на тоз Омар да споделя колаж на Керем и Ханде? Били го тагнали в публикацията и той веднага я споделил, с каква цел? Шум? Получи го. Ако Керем и Ханде не са заедно и тези братя си правят реклама на неин гръб..много жалко за тях...

# 410
Не знам фотографа с каква цел го е направил. То просто не върви. Дали си търси последователи, знаейки че ще предизвика фурор след себе си? Те такива като него не са подготвени за лудницата, която ще настане като се пусне нещо подобно, затова го е изтрил. Така и не разбрах испанските братя, защо последваха Ханде след купонджийската вечер с Керем. Ако е за ПР ще е жалко. Но да, едни се радват, други им е неприятно, че е замесена Ханде, трети откачиха. Satisfied

# 411
  • София
Шокиращо изявление на мениджърската компания на Ханде. Феновете на ХанКер реагираха светкавично.
Шефовете на Ханде, месеци наред мълчат и не реагират, когато над нея се изсипа порой от лъжи и обиди. Никой не се опита да я защити. Никой не застана зад нея. Дори мениджърката й Дамла се усмихваше и свойски намигаше на прословутият Акиф, когато той необезпокояван, непрекъснато бълваше измилици за нейният живот. Сега обаче, когато е замесена друга актриса от агенцията, мениджърите минават в атака.
Мениджърската компания на Ханде днес публикува статия, а след това я премахна. Защо я премахнаха почти веднага? Какво пишеше в статията? В статията споделена от ID Company пишеше: "Вашият фалшив акаунт е докладван. Съответното лице няма акаунт в Twitter. Ако не го затворите в рамките на 24 часа, ще бъдат предприети правни действия по отношение на вашия акаунт и определения от вас адрес."
Когато ставаше дума за клеветите към Ханде, всички мълчаха. Даже, както казах по-горе, Дамла изпрати целувка на Акиф, зад гърба на Ханде. И то в деня на откриването на Disney. ПОДЛО!
Месеци наред, в които Акиф пишеше най-грозните лъжи, когато я унижаваха, Агенцията й и в частност Дамла не си мръднаха пръста, не се опитаха да опровергаят тези лъжи. Дори сред фенската маса на Ханде има съмнения, че именно от Агенцията е подавана фалшивата информация.
Днес Агенцията и Дамла се борят да защитят Айше. Написали са, че ако туитът не бъде премахнат, ще бъдат предприети наказателни действия. Да, Агенцията премахна написаното, но преди това то е било вече копирано от феновете. От Агенцията припомнят, че вече имали адвокати. И какво излиза, че за някои няма проблем да бъдат защитени, но когато става въпрос за Ханде, има. 
Ето сега вече много добре лъсна, какво точно се случва с Ханде от м. февруари до днес. Само не мога да разбера, защо Ханде преподписа договора с тази Агенция.

# 412
Привет, момичета!

Испанския фотограф не е ясно защо последва Ханде, но днешното стори според мен си беше реклама на проекта The oliverse.

Блага Вест, въпросната Айше, която споменаваш е Айше Баръм - собственичката на агенцията.  🤷‍♀️
А относно защо Ханде подписа с тях, ами най-вероятно защото условията, които са и предложили я устройват. Ние от страни няма как да определим кое е най-добро за Ханде, можем само да й пожелаем да е щастлива и да е намерила най-прекия и лек път за постигне целите си. 🤞🤞🤞

# 413
Треньорът Бурак Бужин сподели още една архивна снимка с Керем Бюрсин Wink

# 414
Flowers Herb Отсъствам и хоп неизвинено!
Събития... Присъединявам се с моя призив към Вселената!

загрявка за днешния епизод

Revolving Hearts

# 415
  • София
Сними, не е важно, за коя Айше става дума. Въпросът е принципен. След като са в една агенция би трябвало да си защитават персонала. Ханде им е "златната кокошка", но не виждам да са си мръднали пръста за нея. Я как скочиха да защитават тази Айше. Значи можело. Както заплашиха феновете в Туитър с дела заради тази Айше, така можеха да постъпят и относно Акиф, заради Ханде. Не може да се позволява да се петни името на техен служител. Или ще я защитят или няма да продължават да работят с нея. Грозно беше поведението на тази Дамла. Всички видяхме, как разминавайки се с Акиф тя му изпрати целувка. Може би му благодари, че не спря да тормози Ханде. Това ли е целта на Дамла.

# 416
Ханде ни се показа най-накрая. Satisfied

# 417
БлагаВест, много точно казано! И аз точно заради това се ядосвам, но.. явно има нещо, което на нас просто не ни е ясно и може би никога няма да разберем.. то цялото това нещо с тези агенции просто няма логика.. 🥸

Момичетаа, Ханде се завърна 🌞🌸

# 418
# 419

Феновете са невероятни Heart Eyes
Само за няколко минути успяха да направят колажи, гифчета и още един вагон редакции.

Ханде наистина си заслужава всяко гледане. Не знам през кои години са различните й роли, но вече съм ги гледала всички с изключение на тази в Халка. Само заради Ханде ще прегледам някоя серия. Заради Ханде открих Керем, така че следвам правилото....където е Ханде винаги е добре Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт