💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 36 144
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Кой е отишъл на гости на Мави?

Опс...   Кого виждаме?  Някои тренират в един и същи фитнес.  
Започна се!  "Приятелчета", какво да се прави!
Обичам я Нилайко. Как хитро само е снимала Кеке.

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 21:47 от БлагаВест

# 721
Инфо:
С Гугъл: "Сериалът #AşkLaftanAnlamaz с участието на #HandeErçel ще започне да се излъчва в Боливия на 1 август под името #Hayat. @RedUnoTv
  Въпреки че минаха години от сериала, който ще се излъчва по телевизионния канал, той продължава своя успех зад граница."

Gift Heart

Миси,харесвам химията между Ханде и Бурак!!!Хубаво филмче!!
Скоро се сетих,но забравих да Ви попитам,момичета-понеже Вие следите филма от самото му създаване,има ли някъде видео как се запознават Ханде и Керем?Гледах такова за филма "Островна приказка" със Айча Айшин Туран и Алп Навруз и беше много интересно!

# 722
  • София
Феновете вече са яхнали вълната...

# 723
  • София
Мики, да изписваме ли?  И да скачаме в новата тема? Grinning

Колеги, и надявам се приятели!

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 22:11 от Dilemi

# 724
  • София
Нещата се развиват главоломно бързо!
Момичета стягайте официалните рокли. Септември ще бъда май!

Първото съобщение вече излезе!

И понеже феновете искат подробности, ето какъв е отговорът ...

# 725
Като сме позитивно настроени - да си пожелаем до края на годината "Бялата роза", не че нещо, ама много ми се иска Wink

П.С.
Мики, да готова ли си с новата ни къщичка Wink

# 726
  • София

Скоро се сетих,но забравих да Ви попитам,момичета-понеже Вие следите филма от самото му създаване,има ли някъде видео как се запознават Ханде и Керем?Гледах такова за филма "Островна приказка" със Айча Айшин Туран и Алп Навруз и беше много интересно!

Привет! Flowers Hibiscus

В отговор на Усмивка, подробно разказана историята около първата среща между Ханде Ерчел и Керем Бюрсин има в това видео, което представлява живо предаване с участието на двамата, в което те разказват подробно вълненията покрай запознанството си. Текстът е на турски език със субтитри на английски език:

Хубава вечер, прекрасни виртуални приятели! Nature Last Quarter Moon With Face

# 727
Линде, дано Wink Hug

Gift Heart

Revolving Hearts

# 728

Да запълним оставащото пространство Stuck Out Tongue Winking Eye

# 729
Добър вечер момичета!

# 730
  • София
Миси, ама ти наистина си на старта! Grinning

Дано го направят, дано да се случи!
От устата на Линдето в Божиите уши!  Heart

# 731
Момичета, оправям децата за лягане, ще съм на линия след половин час да ви пусна темата.
За Усмивка само да кажа, че nrgmama е дала правилния клип. В този лайв Ханде и Керем  разказват как са се запознали. А това, което си гледала за Айча и Алп е предполагам епизодът от сериала "Говори с моя мениджър", където Айча и Алп играят себе си, но това е отново по сценарий , не е тяхната реална първа среща. Wink

# 732
  • София
И още новини. Тази гривна, с която Керем беше на сватбата онзи ден, е подарък от Ханде. Същата е изработка от Hande&Atasay. До този момент Керем не е носил такава. Не я сваля дори и когато подписва картички на фенове в офиса.

# 733
Много ми е забавно как разказваха за първата си среща в офиса на Керем, когато той изял 1.5кг сливи, а нейното куче настъпило @ко и той си мислел, че тя не се грижи добре за него Grinning
Най-много обаче се забавлявам да гледам "зад кадър" Този Керем, колко пъти избухва в смях, чак на мен ми става смешно.

И пак с въпроси. В един клип коментираха, че Керем се притеснявал да говори на турски и работил с учител по сценария, за да няма акцент. Истина ли е това или пак някава фенска измислица? Гледайки го на лайфовете им, никак не ми изглежда да се притеснява.

И за пръстена на Ханде, който носи на средният си пръст. Питаха я никога ли не го сваля и тя потвърди, но защо не разбрах. Има ли някаква информация? Просто ми стана интересно.

Не е много по темата, но ако следите турски сериали има ли някой подобен-тип романтична комедия, с приятни актьори, весел и разтоварващ?

# 734
Дилеми, на "педал съм", само чакам някакъв знак и "Бялата роза" влиза в действие ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт