Лято в Албена 2022г.! (Тема 2)

• 43 469
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
При мен за същия период като тазгодишния в Амелия, ако не съм гледка море и  ако сме с един ден по- малко ми излиза с 300 лв. повече от тази година. Обаче още отсега да резервирам. Може евентуално да взема майка ми с нас, тогава искам апартамент, те така или иначе ги няма пуснати. Няма нищо съблазняващо сега, все някакъв компромис трябва да се направи. Не ми се дават сякаш толкова пари за услугата, която предлагат.

# 676
Ако може да се сменя периода за настаняване, бих резервирала. Но ако не може - не.
Преди 2 седмици ми се наложи да сменя една резервация за балкан , направена от февруари. Направиха ми я без проблеми и без доплащане.

# 677
  • В.Търново
През далечната 2010 г в края на август в хотел Добротица,  сега Калиакра Маре,  2 възрастни,  дете до 12г и дете до 2г за 5 нощувки почивахме за 600лв и то с резервация през пролетта.  : D

# 678
И ние през 2009 бяхме на брегови хотел, май се казваше Калиакра, сега не мога да го намеря, беше стъпаловиден, на самия бряг, за 50 лв на човек ол инклузив на ден. Даже по-евтино идва от твоята цена. Помня, че стаята беше огромна и с вградена кухня в нея, със всякаква посуда, и с огромна тераса.

# 679
През далечната 2010 г в края на август в хотел Добротица,  сега Калиакра Маре,  2 възрастни,  дете до 12г и дете до 2г за 5 нощувки почивахме за 600лв и то с резервация през пролетта.  : D
Миналата година 14-19 юли, 2ма възрастни с 2 деца, 5 нощувки за 600 лв. Септември 3ма възрастни с 1 дете за 730 лв.
Тая година уцелих джакпота с 20% намаление на цената за Алтея, но ни преместиха в Орхидея, 6 нощувки, 3ма възрастни и 1 дете, в 2 стаи за 980 лв.

Май това беше с бюджетните почивки.

# 680
Е, то и аз преди няколко дена намерих касова бележка от Кауфланд в колата от предпандемичната 2019 ....

# 681
Именно, Хрис. То и аз бях на 30 години и 70 кила...😂
Но все пак, не е нормално каквото правят от Албена де. Имало кой да им плаща за курорта... затова ли затвориха хотели още средата на август, а и в момента имат полупразни хотели.

# 682
За съжаление, връщане назад няма да има. В никакъв случай не ги оправдавам. Например този вход...колко пъти сменяха софтуера, защото имаше пробойни Wink . И въобще да не ми разправят синя зона, зелена зона всичко е за пари. Автогарата защо е платена? Там каква зона е?

# 683
Всъщност за догодина, правилно ли схващам, че безплатните 30 минути да влезеш и да си оставиш багажа, няма да ги има? Сега пиша от тел. и ми е трудно да копирам текста, но така се разбира.
Ето го, всъщност
Parking:
Bus station: 5 lv/24h and entrance
Blue zone: 10 lv/24h and entrance
Green zone: 20 lv/24h and entrance (till 01.07. and after 01.09); 25 lv/24h (July and August)

Аз така го разбирам - and entrance, значи "и влизане". Тоест, и да влезеш, независимо за колко време, и за 5 минути да е, 10 кинта синя зона и 25 кинта зелена. Няма вече безплатни 30 минути. Това and entrance аз така го разбирам.
Т.е. съвсем се оляха.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 21:49 от Татко Мецан

# 684
Татко Мецан, май сме се срещали по плажа през 2009 Stuck Out Tongue
Хотел Ком тогава - Ултра Ол Инклузив, двама възрастни с дете на 9 , 7 нощувки = 700 лв . Имаше Джак Даниелс, синьо сирене и морски дарове не само на рибна вечер. А какви готини  аниматори - детето не пожела да мръднем никъде през целия престой. Входа беше 5 лв. еднократно за целия престой. Ама спомени....:yellow_heart
Миналата и тази година ходих да го видя. Хотела е жална и тъжна  гледка. Пуст и изоставен, тъжно.

# 685
Даже не отидох да го водя, точно за да не се натъжа. Там ми беше и втората бална вечер. Беше много яко. Много хубав хотел ... Беше. Дано го съживят

# 686
Снощи минахме през Ком, да си спомним младините. Мноого ни натъжи гледката. Дъщеря ми не го помни и каза: ауу колко е криипи тука. Така си и беше. Тия дни пак ще се разходя до там , ще снимам.

# 687
Ако може да се сменя периода за настаняване, бих резервирала. Но ако не може - не.
Преди 2 седмици ми се наложи да сменя една резервация за балкан , направена от февруари. Направиха ми я без проблеми и без доплащане.

Миналата година сменях дата на резервацията. Точно бях резервирала на РД на Албена и се наложи да променим последствие. Взеха ни по 20 лв. на резервация за смяна на датата, като се обадих поне месец преди датата за настаняване. Директно говорих с управителката на Ралица Супериор.

# 688
Именно, Хрис. То и аз бях на 30 години и 70 кила...😂
Но все пак, не е нормално каквото правят от Албена де. Имало кой да им плаща за курорта... затова ли затвориха хотели още средата на август, а и в момента имат полупразни хотели.

Пролетта гледах оферта за Амелия от немския TUI - заедно със самолетния билет беше около 1000 евро - 5 дни, двама възрастни и дете под 12, ултра ол инкл., догодина ще обмисля как да си букна през тях почивката без самолета Simple Smile ако не са вдигнали и те цената.

# 689
  • София
Здравейте, моля споделете откъде е по-безболезнено да се пътува от София до Албена - по Хемус или Тракия през Айтос?

Общи условия

Активация на акаунт