Боледуване на децата ни - тема 68

• 124 578
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ви за отзивите за инхалаторите, момичета. Аз обичам като избирам нещо да си проучвам, да чета, да сравнявам цени и да избера най-добро съотношение цена-качество. Обаче вече все по-трудно намирам време, затова реших да питам тука в темата, защото ви имам доверие Kissing Heart Stuck Out Tongue Winking Eye Ще направя все пак едно сравнение на параметрите. Димитрова, ще видя и вашият инхалатор.

Иначе Томчито, да, наистина е супер компактен и тих, но тооооолкова бавно разпрашва, че на детето му писва, а нали, едвам съм го навила за инхалация Scream

Ние днес бяхме на преглед заради кашлицата и за щастие гърдите са чисти, ушите, гърлото не е зачервено даже. Ериус и Мукоплант изписаха към Цолоксана и така...

Тони, добави си инхалатора в списъка за пътуване Grinning аз така направих. Има ли подобрение при малкия?

# 196
Моето дете не  е много малко, но за сметка на това доста болнаво. От 3, 4 дни ми накашля сутрин леко, но тази вечер се засили нещо. В петък  ми хъркаше от носа докато спеше и имаше на другия ден запушена ноздра, от там съответно се започва и кашлянето, навън сопол няма, няма болки в гърлото, няма темп. Кашлянето е сухо и лаещо. Има изписан спрей за Ал. ринит започнах го давам противоалергично и виброцил за запушването.Инхалации с физ. разтвор.

# 197
Благодаря ви за отзивите за инхалаторите, момичета. Аз обичам като избирам нещо да си проучвам, да чета, да сравнявам цени и да избера най-добро съотношение цена-качество. Обаче вече все по-трудно намирам време, затова реших да питам тука в темата, защото ви имам доверие Kissing Heart Stuck Out Tongue Winking Eye Ще направя все пак едно сравнение на параметрите. Димитрова, ще видя и вашият инхалатор.

Иначе Томчито, да, наистина е супер компактен и тих, но тооооолкова бавно разпрашва, че на детето му писва, а нали, едвам съм го навила за инхалация Scream

Ние днес бяхме на преглед заради кашлицата и за щастие гърдите са чисти, ушите, гърлото не е зачервено даже. Ериус и Мукоплант изписаха към Цолоксана и така...

Тони, добави си инхалатора в списъка за пътуване Grinning аз така направих. Има ли подобрение при малкия?

Много се радвам, браво. Значи нвщо от сополките кашля, ще мине. Иначе и новият ни инхалатор Зано малко бавно разпрашва, ама той и стария така. Обаче стария определено не отпушваше така носа.
Иначе малкия е една идея по-добре след две инхалации вчера. Тръгна стабилно хремата, поотпуши се значи, което е ок. Иначе сега спи и прихърква ама нищо общо с вчера. Ще го видим като стане.
Иначе по схема аз в неделя дадох лекарството, изписано от хомеопата веднъж месечно. То е за сливицата, емоционалното състояние /че е по нервен/. Много се надявам сега и то да помогне за хремата ама да видим. В потенция 1М е/един милион/. Сигурно заради това ми каза вчерв да изчакам и да не давам нищо.
Поне си викам на почивка сме, само това да е. Толкова съм свикнала с тоя сопол, че не е истина 😃😃

# 198
Стискам палци да не се усложни и да му мине бързо!

А другият ви инхалатор какъв е? Може да се окаже, че Заното е по-добър и да си задържиш нещо, пък да пуснеш другия да се продава

# 199
Стискам палци да не се усложни и да му мине бързо!

А другият ви инхалатор какъв е? Може да се окаже, че Заното е по-добър и да си задържиш нещо, пък да пуснеш другия да се продава

Благодаря, Барбалена, дано ❤ как е малката? Мими, твоето детенце с конюнктивит ли е?
Зизу Зиз скорошно оздравяване!

Иначе стария ни инхалатор не знам дали има марка, една риба е от една варненска фирма Елпак. Като се разболя миналата година за първи път, изобщо не бяхме на ясно и педиатъра ни каза да го вземем. Цената му беше 60 лв, иначе си го позлвахме постоянно де. Ама мисля, че Заното определено е по-добър.
Поздрави от Пампорово. ☘

# 200
Ние сме в село, близо до Пампорово. Уж чисто, свежо, а такъв стомашно-чревен ни удари миналата седмица... Оправихме се, де, но по едно време бях застягала багажа за Спешното в Смолян.

# 201
Красота Heart Eyes Опитайте се да си изкарате хубаво въпреки всичко.

Малката си е болна още, бавно се възстновява, но поне не кашля толкова като предишната нощ Simple Smile Ама то и аз не съм се възстановила напълно от предишното й вирусче, влача го над месец Sweat Smile

Олеее, Момето, мислех, че са типични за морето тия вируси. Много неприятно като се случи по време на почивка.

# 202
Красота Heart Eyes Опитайте се да си изкарате хубаво въпреки всичко.

Малката си е болна още, бавно се възстновява, но поне не кашля толкова като предишната нощ Simple Smile Ама то и аз не съм се възстановила напълно от предишното й вирусче, влача го над месец Sweat Smile

Олеее, Момето, мислех, че са типични за морето тия вируси. Много неприятно като се случи по време на почивка.

Имам чувството, че зиме/лете яко вируси навсякъде 😄
Иначе, изкарваме си супер, той сопола не ни пречи 😅.  Само дето от време на време е на фаза “не искам да ск духам носа”, а ест тук не нося аспиратора за прахосмукачка.
Дано всички до края на седмицата да са пушка.

# 203
Да и двете сме с конюктивид,чистим секрети,капем капки +карантина на финала до петък.
Уж си викам оздравяваме и ново 20,удари ни в очите.🙈
Наистина вируси навсякъде!

# 204
Момичета, може би въпросът ми не е за тук, но съм притеснена. Дъщеря ми (на 2г.) одеве се изходи в гърнето и забелязах, че твърдата част от изпражнението, беше черна, а останалата, с нормален цвят. Веднага се обадих на ЛЛ, той ме успокои, че се касае за задържане в дебелото черво. Звънях и в педиатричната клиника, чакам да ми върнат обаждане, защото сега преглеждат. Детето е жизнено, не го боли нищо. Притеснявам се да не е някакъв вътрешен кръвоизлив, макар че ЛЛ ме увери, че не е това. Тя не е яла храни, които могат да доведат до такова оцветяване, нито е приемала медикаменти. Пак повтарям, че само твърдата част, беше черна. Останалото беше нормално. Случвало се е при вашите деца?

# 205
  • Пловдив
Момичета, може би въпросът ми не е за тук, но съм притеснена. Дъщеря ми (на 2г.) одеве се изходи в гърнето и забелязах, че твърдата част от изпражнението, беше черна, а останалата, с нормален цвят. Веднага се обадих на ЛЛ, той ме успокои, че се касае за задържане в дебелото черво. Звънях и в педиатричната клиника, чакам да ми върнат обаждане, защото сега преглеждат. Детето е жизнено, не го боли нищо. Притеснявам се да не е някакъв вътрешен кръвоизлив, макар че ЛЛ ме увери, че не е това. Тя не е яла храни, които могат да доведат до такова оцветяване, нито е приемала медикаменти. Пак повтарям, че само твърдата част, беше черна. Останалото беше нормално. Случвало се е при вашите деца?
Да случвало се е и не веднъж,послушайте педиатърката точно така е както ви е казала.

# 206
Уви, свикнала съм на всякакви вируси по всяко време и на всяко място...
Напомням, че Авирона прави катранено черни изпражненията.
Откакто децата се самообслужват в тоалетната, изобщо не им знам цвят, вид и консистенция 😁

# 207
За Авирон знам, но не е приемала.

# 208
  • София
Боровинките също много оцветяват в черно, също някои от зеленолистните. Ако е кръв, мисля че си личи, дори и черна да е.

# 209
Мими, при тежък конюнктивит на сина ми помагат капки Азитер. Капят се два пъти по 1 капка първия ден и 1 път по една капка още 2 дни. Общо 3 дни и с малко на брой приложения, за мен е супер, защото трудно успявам да сложа по 2-3 капки от Тобрадекса, 3 пъти дневно по 5-7 дни. Но е много силно лекарство, така че ако решиш да го ползваш, се консултирай.

Общи условия

Активация на акаунт