Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за сериала "Sky Castle"?
Какво е мнението за сериала „Вятърът духа от Лонкси“?
Какво е мнението за сериала „Женитба и желания“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за сериала "Sky Castle"?
-
Какво е мнението за сериала „Вятърът духа от Лонкси“?
-
Какво е мнението за сериала „Женитба и желания“?
Участникът има съмнения относно сериала "Женитба и желания", който му е предложен от Netflix. Те смятат, че сериалът има основна сюжетна линия, но липсва развитие на второстепенни герои и романтика. Въпреки това, те оценяват любовта като нишка около главния герой. Смятат, че е подходящ за еднократно гледане.
-
Какво е мнението ви за сериала „Под властта“?
-
Какво е мнението за сериала „Are You Human Too?“?
Добър е, поне за мен.
Ще го изгледам с удоволствие. Не съм очаквала, че ще бъда впечатлена от корейски сериали и съм приятно изненадана. Определено имам много да наваксам, но ще го направя с удоволствие
не смогвам да прочета субтитрите на английски. А корейците хем говорят по-бавно, хем вече някои неща "ги чувам" малко от малко... и така де, установих, че поне в момента гледането на китайски сериали изисква много повече усилия
. Е, малко съм разочарована, че засега в каста май няма да участват главните "млади доктори" от първия сезон (които бяха моите корейски Номер 1 и Номер 3, съответно), но дори и да запазят останалите, ще съм доволна. Чакам първата половина на 2023!