За самотата в брака

• 12 539
  • 347
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добрите мъже са забърсани и прибрани на сигурно.

# 256
  • Paris, France
Добрите мъже са забърсани и прибрани на сигурно.

А добрите жени, редовно е*ани 🥳

Ще ме скъсаш 💐

# 257
Няма такова понятие "мъж, прибран на сигурно" Simple Smile

# 258
  • София
Говори за себе си.

# 259
  • София
Прибран на сигурно, забременил, бос до печката и с друго бебе на ръце. Евентуално и угоен, че да не го заглеждат много.

# 260
Прибран на сигурно, забременил, бос до печката и с друго бебе на ръце. Евентуално и угоен, че да не го заглеждат много.
Описа добрата жена. Дай  и работа да не мисли за глупости.(мъжът ми)

# 261
  • София
Мен не ме свърта и колкото и дейности да ми тропнат, даже се зареждам, хич не ме спират да мисля за глупости Joy Виж, мъж на място, с когото се чувствам добре, вече има търсения ефект Wink

# 262
Ама чакайте сега, интимност не е само секс.

Човекът от темата отказва целия пакет - комуникация, гушкане, доверие. Как пък не леглото е само за секс и за спане - разговорите вечер на загасена лампа де отидоха? Отделно, че често са с продължение.

Колкото повече чета, толкова повече ми се струва обречена кауза ситуацията на авторката.
Де да знам - да изследва тоя човек хормони, да работи срвщу хроничния проблем…
И на мен ми стана интересно - аджеба, какъв е?

# 263
  • София
Интересен модел имаш в главата си Wink

# 264
  • Paris, France

Е, с бебе на ръце няма коя да го погледне, дори и да изглежда като Аполон. За какво да го угоява?

# 265
  • София
Но и мъжът да работеше и печелеше повече, комплексирано-еманципирано поведение тип "модерна работохоличка-всичкознайка" пак би било (сексуално) отблъскващо за всеки мъж.
Защото мъжете не са всезнайковци, особено след второто питие... На висок глас си изливат "знанията" за каквото се сетиш

# 266
  • София
Но и мъжът да работеше и печелеше повече, комплексирано-еманципирано поведение тип "модерна работохоличка-всичкознайка" пак би било (сексуално) отблъскващо за всеки мъж.
Защото мъжете не са всезнайковци, особено след второто питие... На висок глас си изливат "знанията" за каквото се сетиш
Нито съм твърдял, че всички жени са така, нито съм твърдял, че няма такива мъже. Слава Богу, далеч не всички.
Целта ми беше да опиша дотолкова типажа, че всеки сам да си доизгради картината. А не да описвам всички белези и изключения.

Е, с бебе на ръце няма коя да го погледне, дори и да изглежда като Аполон. За какво да го угоява?
Май наистина са алтернативи тия 2те неща. Но не пречи да ги изброя. Wink

# 267
...Какво имам предвид? Всички ние се чувстваме до голяма степен недогушкани от нашите майки. Всички ние смятаме, че в емоционален план сме можели да получим повече и по ценни неща от мама.  Ето защо сме склонни да копнеем да получим отнякъде това „догушкване“, което не ни достига. И затова първото дете играе роля на майка на майката. Тя още преди да го зачене, още от малка дори, си е мечтаела,  че когато нейното бебче я гушне с малките си ръчички,  тя ще изпита неземното блаженство, което е искала да получава много по-често в прегръдките на мама. И поради тази причина първото дете почти винаги и НЕЗАВИСИМО ОТ ПОЛА гравитира около орбитата на майка си. Тя го задържа за себе си, за да ѝ дава то емоционална топлинка.
Ето защо много бащи, когато се роди първото дете, изпадат в следродилна депресия. /Много малко се говори за следродилната депресия при мъжете но тя често е факт, когато  се роди първото дете/ Тогава майката, често като обсебена се вкопчва в първородното си дете и бащата остава сам и в изолация. Затова неслучаен е фактът, че вторите деца са включени в семейното планиране и са родени по настояване на бащите. Защото второто дете пък, по аналогия с първото, изпълнява ролята на майка на бащата. То дава емоционална топлина на бащата и лекува от изолацията нараненото му сърце…
Така че второто дете не принадлежи на вас. То принадлежи предимно на баща си. То е по-независимо от вас и вие сте по-независима от него. Това е тайната на неговия късмет майка му да го остави на мира и да не е обсебена до такава степен и от него… Да не трепери за неговия живот или поне  да не го прави непрестанно.
Това е от мен. Има върху какво да мислите и какво да промените, нали?

Това е копирано от темата "Специалистите съветват". Може би ще помогне.
Не виждам добър изход от създалата се ситуация. С годините нещата ще се влошават. Преживяно.
  Раздялата сега ще спести съжалението  "защо не го направих по - рано". И може би 1 (за сега) дете - нещастно.

# 268
Кой е написал тая глупост? Че и чак с червено копирано.

# 269
Специалистите го говорят Wink
И на мен ми звучи глупаво.

Общи условия

Активация на акаунт