Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 287
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Коди  и  F.O.X. имат ли физически магазини в София или Пловдив?

# 451
Видях че поръчвате лакове и от синсей, отговарят ли цветовете по картинката, по специално за лилавото? Какво означава хибриден?

# 452
Базата с частици вече я нямат, има само база Провита, но ми изглежда малко по-тъмна.
https://www.sinsay.com/bg/bg/hibriden-osnova-za-lak-za-nokti-348 … 0f0604efa90780d21

Пробвах я онзи ден аз, дори на два слоя е почти прозрачна, а уж е розова на снимката. Изравнява много добре. Да видим колко ще издържи.

# 453
  • Бургас

Това са моите от петък. Много съм доволна от омбрето този път, но явно ще трябва да търся от латекса за предпазване на кожички. Млечно бяло към поръчала от Али, като пристигне ще снимам и ще дам отзиви. По принцип не съм много по такива цветове, но като гледам постоянно такива маникюри и ме хвана мерака и аз да имам...
Вижда се и ефекта от почистване на кожите с Евелин гелчето

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 18:19 от sunny-n

# 454
  • София
Здравейте. Как точно се казваха едни удължители дето май се лепяха с база? Нещо ми се върти в главата в стара тема , че се обсъждаха? Има ли ги в български сайт?

# 455
Gel x ли имаш предвид? Мисля, че от али и амазон се поръчваха за бг сайт нямам представа. Ако някоя знае ще съм благодарна, че и на мен са любопитни за една приятелка да пробвам.
sunny-n , много хубав цвят! Тия дни нали все сини цветове заглеждам и ми хвана окото. Имаше такова м мейкъп, ако мислиш да съчетавш поръчки.

# 456
Аз за България знам само за една жена в София, която внася продукти на Молекула, че продава и тези типсове от гел. На когото му е интересно, нека ми пише на лично, ще му дам контакти.

# 457

Това са моите от петък. Много съм доволна от омбрето този път, но явно ще трябва да търся от латекса за предпазване на кожички. Млечно бяло към поръчала от Али, като пристигне ще снимам и ще дам отзиви. По принцип не съм много по такива цветове, но като гледам постоянно такива маникюри и ме хвана мерака и аз да имам...
Вижда се и ефекта от почистване на кожите с Евелин гелчето
Това гелче и аз го имам, но не схващам как да го ползвам.

# 458
  • Light of Zartha
Ходих до синсай, но казаха,че нямат бази в момента. А тази розовата явно са я развалили или променили много. Моята беше адски гъста и на два слоя беше идеално. От години си търся перфектната основа за френски и никога не я намирам. Или е твърде розова(бонбонено) или изисква пет слоя, за да не прозира. Аз обаче съм упорита и ще си търся.

# 459
  • София
Аз за България знам само за една жена в София, която внася продукти на Молекула, че продава и тези типсове от гел. На когото му е интересно, нека ми пише на лично, ще му дам контакти.

Писах . Много съм се навила да пробвам тези гел нокти.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 460
Скарлет, ако розовата блестяща база на Синсай ти е харесала, вероятно ще ти допадне Roks 12 от мейкъп, доста е сходна.
Тук е на средния и малкия пръст.

# 461
  • Light of Zartha
Ще я потърся, благодаря! Heart

# 462
  • София
Скарлет, ако розовата блестяща база на Синсай ти е харесала, вероятно ще ти допадне Roks 12 от мейкъп, доста е сходна.
Тук е на средния и малкия пръст.

Може ли линк към тази база?Аз точно такава търся и поръчах диамантена на Гама,но бих поръчала още.

# 463
Не са налични в момента, но пак ще заредят, следете сайта:

https://makeup.bg/product/628267/

https://makeup.bg/product/628268/

# 464
  • София
Хубава ли е тази база, за нокти, които нищо не държат. Не съм правила домашен гел лак от доста време, но пък съм в одисеята, че добрите маникюристки нямат часове, другите ли съсипаха ноктите . Почвам от нулата. Имам стари бази в минимално количество на Коди - каучукова и ръбър база ли как беше, не съм вкъщи да погледна.

Общи условия

Активация на акаунт