Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 290
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
pepina709, аз ползвам на moon full air nude 02, но този цвят вече го няма. Рискувах с него от мейкъп като гледах снимки в гугъл на цвета.  По същата логика мога да ти препоръчам да погледнеш flexy milkshake 202, neonail milky french, sunone b02. В ликлак има SEMILAC 389 COCONUT ICE CREAM, който също изглежда мелчно на снимките.
Ако видя оше някой цвят ще добавя

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 11:11 от karmilla

# 436
Pepina, няма нужда от тези тон и възклицателни, тук пишем, за да си помагаме. Аз разбрах, че търсите гел лак, но за мен лично няма добър млечен такъв (поне аз не съм попадала). Повечето стоят неравномерно и бледо, искат поне 3 слоя и не могат да се сравняват като краен резултат с изравняване, направето с базата. Затова и за млечен цвят препоръчвам бази.

Алмирра, не си личи израстване. За френски млечнобялото не става, защото е много близко с бялото като цвят. На снимката на корицата бялото на безименния пръст е Molekula, а ето това е Коди shine milk. Блестящите частици обаче не си личат.

# 437
Чудя се дали да не си направя всичките лакове в такива мостри, за да знам какво имам, че винаги отварям едно по едно всяко шишенце.
От къде са тези?

Аз вчера снимах всичките ми цветове. Ако си харесате някой,ще пиша кой е.

# 438
В джъмбо има 100 процента и в някои китайски магазини също се намират.

# 439
 От Алиекспрес бях поръчала аз. Трябва да се хвана да ги подредя отново, не са ми много удобни за съхранение особено тези кръглите, но пък бях пробвала и друго на всяка бутилка отгоре да залепя цвета и изпадаха, та пак ще мина на такива мостри. А колко лакове имам да изхвърлям вече почти нищо не ползвам.

# 440
На някои места се продават рингове, които се слагат на самото шише.

# 441
В нашия Джъмбо няма от много време за жалост, иначе бяха на много изгодна цена тези мостри. Ходих онзи ден и исках да си взема нещо от секцията за нокти, но е супер намалена, няма почти нищо за жалост. Sob

# 442
  • Light of Zartha
Момичета, свърши ми базата от синсай. Сега търся нещо малко по-бледо розово, може и без частички обаче не ми се отваря сайта им. Имат ли, защото по спомен имаха няколко вида? Базата я използвам за основа за френски, та предполагам се досещате какво търся.

# 443
Базата с частици вече я нямат, има само база Провита, но ми изглежда малко по-тъмна.
https://www.sinsay.com/bg/bg/hibriden-osnova-za-lak-za-nokti-348 … 0f0604efa90780d21

# 444
Ето в мейкъпш има на приличнаа цена мострена палитра:
https://makeup.bg/search/?q=%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D1%80 … D0%BE%D0%B2%D0%B5
и да кажа има пак клареса на чувствително по-ниски. Има включтително каучукови бази по 7 и малко, ултра базата(от нея съм доволна за полагане преди цветни бази  и гел), обикновената база за по 6 ии нещо, масло за кожички и цветове.

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 09:09 от karmilla

# 445
И аз ще се престраша със снимка. Не се включвам, защото не си правя абсолютно нищо интересно, но пък обичам да гледам вашите творби и да чета. Маникюрът е на 2рия ден, че го правих късно и беше мрачно за снимки.

# 446
Бонибон,от мейкъп са ми,но днес ще ходя и до китайски магазин,да купя още,че не ми стигат,та ако имате виж там. По левче бяха кръглите като ги гледах.

# 447
Тъкмо и аз щях да се включа да кажа за китайските магазини. Чудни неща намирам там😃 Пилички също взимам от там.

Някой поръчвал ли е нещо от сайта hitnokti? Не видях да е свързан с някаква фирма и се чудя дали не е някакъв фейк сайт

# 448
HoneyBee33, много ти е хубав маникюра!Това, че няма декорации нищо не означава! На мен много ми харесва да гледам красиво оформени нокти, дори и в един цвят!
Troubly, и аз съм си намирала много полезни неща в китайските. Пилички, декорации много хубави има на прилични цени, има и от щипките за сваляне с ацетон, пигменти, мостри. Бях купила едни неща и малко изчезнаха и те, но ще ги намеря. Хитнокти ми излиза редовно като реклама и виждам, че има китайски лакове като веналиса, гдкоко, кани и росалинд. Цената ми се струва прилична, на фона на али не мога да се изкажа и ако доставят бързо и коректно ще е улеснение за много момичета поръчващи от там, за да не чакат по месец доставка. Иначе аз от там не съм поръчвала. Има и нкарайници за ел. пила, но цената е нормална като при други сайтове.

# 449
Да споделя опит с hitnokti. Миналата седмица поръчах едни гелчета със сухи цветя, всичко беше точно с поръчката, добре опаковани, дори ми се обадиха за потвърждение. Доставят с Еконт от днес за утре.

Общи условия

Активация на акаунт