Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 241
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Страхотен е Heart Eyes Декорацията рисувана ли е?

# 136
Привет, някой ползвал ли е лакове на марката Tertio? Пише нещо на италиански, но в същото време е произведена в Китай, та се притеснявам малко да я ползвам заради съставките. Подариха ми един много готин цвят и съм 50/50 да го пробвам.

# 137
Моите лакове са все китайски, имам само един на Силкеър, който ми се отдръпва от свободният край и не го ползвам. Много е важно базата да е качествена, не китайска. Моята е на Клареса. Няма какво да те притеснява т.к.тя реално няма пряк достъп с нокътната плочка. Аз бих си го ползвала.
Това е лично мое мнение и не задължавам никой с него Blush Успех .

# 138
За търсещите прозрачна нюд база за френски - Клареса #5

# 139
  • Light of Zartha
На tertio имам само топ без лепкав слой и съм много доволна. Не съм имала проблеми.

# 140
Момичета, търся си млечно бял гел. Ако може и да е лесен за работа, самоизравняващ. Препоръчайте ми от лично ползване.

# 141
Tertio са чисти китайчета, продават ги в някои китайски магазини тук.
Иначе аз не споделям възгледа, че няма значение какъв е цветът - много често при лакирането човек се мацва по кожата точно с цветния гел лак, а именно контактът с кожата провокира алергични реакции.
Вече дали ще го ползваш, или не, е твое решение.

# 142
Здравейте! Може би не е по темата, но не намерих друга. Имам възпаление след педикюр. Може ли някой с опит да ми пише за съвет?

# 143
При това описание от една дума не мисля, че някой може да даде адекватин съвет - на кожичките ли е, на ходилата ли, врастнал нокът ли е, гной има ли, само болка ли имаш? Най-бейсик лечението е да го дезинфекцираш често с кислородна вода/йодасепт и да слагаш антибиотичен крем.

# 144
Troubly, ако ти харесва цветът и базата ти е хубава се лакирай Simple Smile
Аз харесвам всякакви форми стига да е добре оформен маникюра. Преди поддържах мек квадрат на късите нокти, а сега съм бадем. Просто друго не ми е удобно и не ми позволява нокъта. Пробвах с "четкий квадрат", но за жалост още след маникюр задираше,закачаше и ъглите се трошаха. Балерината много я харесвам, но трябва да е собре оформена, а за сега нямам нерви да седна и да пиля и без това след счупването трудно пиля и оформям.  Но ми направи вппечйтление, че както и при техники, така и при форми в един момент има бум на определена нещо. Иначе не зържа на модата, а ся ми харесва и да ми е удобно. Обичах, много е хубав! При теб слабо няма Simple Smile

# 145
Tertio са чисти китайчета, продават ги в някои китайски магазини тук.
Иначе аз не споделям възгледа, че няма значение какъв е цветът - много често при лакирането човек се мацва по кожата точно с цветния гел лак, а именно контактът с кожата провокира алергични реакции.
Вече дали ще го ползваш, или не, е твое решение.
Така е, но ако до сега не е имала проблем с китайчетата, не мисля, че сега има място за притеснение. Вече ,ако си е свикнала с оригинали, тя ще прецени....

# 146
  • Mostly in my mind
За търсещите прозрачна нюд база за френски - Клареса #5

Много красив и стилен маникюр. Heart

# 147
Сетих се какво не харесвам-американските 20+ см дебели акрили. Това не можах да го харесам и възприема.
Аз имам въпрос - последно сега като свалях в жегата лака взе да ми пари. Фрезата ми е същата, керамична е и не свалям до нокът. Во усетих парене, та възможно ли е да е от високите температури или да търся друга причина?

# 148
Според мен си задържала повечко време на едно място или една идея по-бавно си работила.
Аз имам друг въпрос Grinning Някой лакирал ли се на вън на сянка. Ясно е ,че не трябва да има пряка слънчева светлина, но за на сянка не съм много сигурна?

# 149
Аз на терасата на сянка под наввеса полимеризирах лак, та вече не бих рискувала и на сянка.
Уж както винаги и гледам да не задържам на  едно мястой но може и да съм била по-бавна и да не съм се усетила. Аз по логиката, че и гелъг леко ми парваше, а четох че така прави на висока температура и на това го отдадох, а и гелът никога не ми е парел преди това. А вчера в най-голяма жега седнах да се правя.

Общи условия

Активация на акаунт