Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 284
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Тази база не става. Ако все пак искаш да я пробваш подарявам ти моята.

# 466
Ако не ти задържат ноктите по-добре заложи на нещо сигурно. Ако са препилени - коди линт базата с фибростъкло или друга база с фибростъкло. Имаше преди в мейкъп на pnb и semilac, сега не знам има ли ги. Или стандартната каучукова на коди. Аз имам една на фокс от мейкъп, но още не съм я ползвала и не мога да дам отзив, но и те са хвалени. Или заложи на нещо сигурно, от което си доволна и знаеш, че държи.

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 14:28 от karmilla

# 467
  • София
Тази база не става. Ако все пак искаш да я пробваш подарявам ти моята.

Благодаря. Не държа, търся някаква , щеше ми се да е на по достъпна цена от Коди Stuck Out Tongue Winking Eye

# 468
Елена,в мейкъп пускат Коди по 10-12-13 лв. Не помня с точност,но и аз ти я препоръчвам. Следи сайта,тук също си пишем като заредят нещо и се появи. Хубаво е и топ да вземеш хубав.
Аз сега съм с база на Клареса и топ... не помня какъв,пак от мейкъп го взех,че ми трябваше с лепкав слой. Вече 10 дни не са ми мръднали ноктите.

# 469
За базата на neess не се изказвам, но аз съм доволна от top of the top на същата марка. Стои при мен лъскав до край, а не си жаля маикюра. Цената също беше достъпна - около 7-8 лв. Взех от препоръки на съфорумки тук от стари теми и съм доволна. Само ми е досаден лепкавия слой да го чакам 1-2 мин след изпичане, за да го изтрия, но няма  как всичко да ми е идеално. Есмералда похвали валери и рокс, които продват в мейкъп пак, но сега ги няма. Тия дни там е бая ошушкано и се надявам като заредят да е стабилно. Тук редовно влиза някоя от нас да съобщи какво инетересно има там. Иначе в момента там има клареса на достъпна цена, ако си ги ползвала и си доволна. Ползвам ултрабазата за подложка под гел в бутилка, ултрабонда и съм ползвала каучуковите бази-предвид цената съм доловна и държат докато не искам да сменя. Каучуковите бази на някои потребителки идват по-гъсти. Цените са около 6 до 8 лв.

# 470
  • София
Поръчах и аз топ на Neess - гланцов и мат. И два лака взех. Лека полека да си минавам на лакиране вкъщи.
Чудя се само Ел пила дали ще е ми е необходима. Преди се справях и без. Няма да вземам на куп нещата, че ще ми дойде в повече, но колкото мога и когато мога.

# 471
А някоя да е поръчвала от Elenaart nails специално на Коди гел лакове, нали са оригинални?

# 472
Да, оринални са. И майнеейлс бг също са ок за поръчка.

# 473
+1 за Елена Арт. Дори съм забелязала, че при нея има по-голям избор от цветните бази. Иначе цените ѝ са като на МайНейлс.
Понеже ми е важно - има и възможност за доставка със Спиди. И винаги има подаръче към поръчката.

# 474
Да,и аз съм доволна от Еленаарт. Взех стартов комплект с фрешер,ултрабонд,база и топ Коди. Имах подарък брокатче.

# 475
Здравейте дами!Чета ви отдавна......От година почти си правя маникюра сама.Ползвам нейл фрешър,ултрабонд,база и топ на Kodi.От Елена арт.Маникюра ме си изкарва без проблем три седмици...свалям го защото ме дразни израстналия нокът.Старая се,мисля,че се справям добре,но....основния ми проблем е ,че топа често ми се разтича....рядък е доста....не знам как да го предотвратя.Уж внимавам.Дали имате съвети?Това е от днес!

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 21:14 от Белладона

# 476
  • У Диспансера ...♥♥♥
А този сайт - красивите нокти дали са оригинал Коди,  направих аз поръчка за декорации и един матов топ си взех с падпадъчи ефект, но Коди ми се видя доста ниска цената 12 лв за цветна база и нещо се разколебах 🤔
Иначе са доста добри цените за разни декорации. И доставката е бърза, за който реши да поръча от там.

# 477
А този сайт - красивите нокти дали са оригинал Коди,  направих аз поръчка за декорации и един матов топ си взех с падпадъчи ефект, но Коди ми се видя доста ниска цената 12 лв за цветна база и нещо се разколебах 🤔
Иначе са доста добри цените за разни декорации. И доставката е бърза, за който реши да поръча от там.
Мисля,че не са оригинални!Подведох се и поръчах две бази,млечна и телесна,уж на Коди.Измъчих се с млечната!!!Опитах се да направя изравняване,въобще не покрива равномерно...После гледах клип в You tube как да различим оригинала от ментето.Като остържеш с нож шишето оригиналното Коди пак е черно,а ментето сребристо.Е,остъргах,беше сребристо!

# 478
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи добре съм преценила и аз, че се ментета. Топа ми е неизвестен, някакво китайче та ще видим как ще се представи като се направя.

# 479
Ментета са, да. В този сайт всичко е китайско.
Оригинални Коди само от майнейлс и написаните на сайта им дистрибутори.

Общи условия

Активация на акаунт