Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 284
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Стига де, вярно ли Елена Арт продава ментата??? От нея не го очаквах. Следя я доста време и все си мислех, че е официален дистрибутор на Коди

# 481
Стига де, вярно ли Елена Арт продава ментата??? От нея не го очаквах. Следя я доста време и все си мислех, че е официален дистрибутор на Коди
Не!!!За Красивите нокти става въпрос!

# 482
Здравейте, изкуших се да пробвам новата серия на Веналиса без ХЕМА. 🤪 По принцип избягвам всякакви китайски лакове, защото дори от един обикновен заздравител на Евелин получих алергична реакция ама пуст мерак😞 ще ви сложа снимки на цветовете и съставките долу. От сайта хитнокти ги взех, че не ми се чакаше - 20 стотинки разлика. Намазах и водни стикери, яки са. Доволна съм от сайта, бяха опаковани много здраво в 3 опаковки.

# 483
Пак не разбрах. Елена Арт ментета ли продава?
Днес дори има промоция -20% на бази неон Коди. Изкушам се Grinning

# 484
Не, Коди в mynails, elenaart и makeup са оригинални. В други бг сайтове - не

# 485
Пак не разбрах. Елена Арт ментета ли продава?
Днес дори има промоция -20% на бази неон Коди. Изкушам се Grinning

Не. Елена е записана в сайта на Майнейлс като официален дистрибутор за София.

# 486
  • София
Хубава ли е тази база, за нокти, които нищо не държат. Не съм правила домашен гел лак от доста време, но пък съм в одисеята, че добрите маникюристки нямат часове, другите ли съсипаха ноктите . Почвам от нулата. Имам стари бази в минимално количество на Коди - каучукова и ръбър база ли как беше, не съм вкъщи да погледна.

Не е, отлепя се, за нокти, който нищо не държат препоръчвам с две ръце тази. На щерката нищо не и държеше с тази се роди.
https://makeup.bg/product/546378/

# 487
Препоръчайте ми някакви лепенки за декорация на нокти. Каквото и да сложа, бързо се отлепя и пада. Не разбирам къде бъркам.

# 488
  • Сливен
Аз слагам първо база ,а после топ върху лепенката и не мърда

# 489
И аз слагам първо база, после топ. Днес правих маникюр с вадела на цял нокът.

# 490
Да живеят цветните бази!😀Не знам дали скоро ще си купя конкретен цвят, много по-лесно ми е така. Озорих се само с гелчето на Розалинд, доста се наслои, ама от къде да се сетя, че ще е по-добре да загребвам от плочката, а не директно от бурканчето…🙈👀

Базата е Коди Пастел 05, гелчето е номер А149

# 491
  • Варна
Моите цветни на Коди дойдоха и нали съм шило поръчах и две потал бази Grinning Есмералда е виновна Grinning. Ще си ги готвя на супа накрая ама верно си е по-лесно само по красива база.

# 492
  • Сливен
Отзиви за тази база

И как да си спра цепенето на ноктите,само на двата палеца е.Появи се преди около 2 години след употреба на заздравител на Евелин.Какво ли не пробвах.

# 493
  • София
Благодарение на съфорумка се сдобих с гел ноктите gel x. Та на кратко ... Изключително увредени нокти от професионалист. В последствие започнах да усещам, че леко ги гризкам (стар навик, забравен от години, явно сега като бяха олюспени и се върнах към това да ги оформям със зъби).

Изобщо не съм доволна, но мисля да не се отказвам.

,
Скрит текст:

# 494
Елена, аз изобщо не разбирам от изграждане и от лакове въобще, но според мен изглеждат супер! ☺Много хубава квадратна форма си направила. 🙂 Цветовете също са много красиво съчетани.👌

Общи условия

Активация на акаунт