Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 282
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Troubly, и моя топ на Сикретли е rubber, гъст е доста и отнема малко повече време нанасянето, но пък не се разлива и после е бетон до сваляне - стои си лъскав, не се надрасква, не се лющи... а бе харесва ми на мен.

# 511
  • София
Благодаря ти за полезната информация! Ще се радвам да споделиш и за трайност и имам последен въпрос - колко време плюс-минус ти отне. Съжалявам за въпросите, но сте с подобни нокътни плочки и сте гризачи, а търся решение за нея, което хем да е удовлетворяващо като резултат и трайност, хем да не ми отнема около 6 часа за маникюр, който по моите критерии не е траен. Въпреки, че четейки мения и преди за гризачи и изграждания времето з носене е ок, но не си заслужава толкова време правенето.

Много ми е трудно да преценя понеже действах доста на етапи. Може би не повече от два часа, даже са много като се замисля. При мен отнема време, защото докато едната ми ръка е в лампата, другата почива. Ако лакираш друг човек да не те подведа, но според мен и за час време ще се оправиш, ако действаш бързо.

# 512
Купих топа от един магазин в Унгария, който видях случайно.
Искам да знам дали също е толкова лъскав, колкото оригиналния Гелиш СЪС лепкав слой? Просто не съм ползвала този с лепкав слой и не мога да сравня.

# 513
  • София

https://makeup.bg/product/546378/

Над, това база от сорта на kodi lint ли се води?
Много ме чопли да си я поръчам, но ако е подобна няма смисъл.

Не знам... не съм използвала коди линт, на моите нокти с която и да е база няма отлепяне и не използвам такива бази... но при щерката се видях в чудо, всичко се отлепяше, тази е бетон и естествено, трудно се маха Mr. Green

Купих топа от един магазин в Унгария, който видях случайно.
Искам да знам дали също е толкова лъскав, колкото оригиналния Гелиш СЪС лепкав слой? Просто не съм ползвала този с лепкав слой и не мога да сравня.

Сподели после. Аз използвам основно Гелиш с лепкав слой или Нес Top of the Top и двата са супер лъскави до сваляне.

# 514
  • София
Здравейте,

Пристигна ми базата с частици на UR sugar и снощи на бързо си направих един маникюр. На едната ръка съм ги разпределила доста по добре от другата. 😄
Формата няма да я коментирам не ме бива просто. 😄

Скрит текст:

От къде е?Може ли линк,че нещо не я  откривам

# 515
Над, знам кои топове ползваш 😁 Даже и кои бази 😆 А и като си нанасям ÜNT лака все за теб се сещам, върши чудесна работа и е много икономична. Но не съм фен на Neess ( имам база и няколко цвята), а пък Gelish няма от къде да си купя, затова като го видях случайно в чужбина не се сдържах да не си го купя. Ще го пробвам, но чак като се прибера. Дано само не се окаже някое менте. Стуваше около 17$.
В Интернет не намирам никакво инфо за Original vs. Fake Gelish. А по-рано имаше много клипчета

# 516
Здравейте,

Пристигна ми базата с частици на UR sugar и снощи на бързо си направих един маникюр. На едната ръка съм ги разпределила доста по добре от другата. 😄
Формата няма да я коментирам не ме бива просто. 😄

Скрит текст:

От къде е?Може ли линк,че нещо не я  откривам

BGN 1.40  40%OFF | UR SUGAR 7ml Glass Bottle Gold Glitter Rubber Base Gel Polish Pink White Gold Color UV LED Nail Art Gel Varnish Manicure
https://a.aliexpress.com/_vebsMx

# 517
Ехаа, UR sugar доста са вдигнали цените. С доставката излиза 6 лв, почти колкото базите на Roks в мейкъп.

# 518
Идвам да похваля провита базата на синсей. Както казах в предния пост, прозрачна е дори на два слоя, изравнява перфектно, държи вече десети ден (което е своеобразен рекорд за моите нокти). Топ лакът също е на синсей. Фрешър и ултрабонд ползвам на Коди. Измъчих се и аз с омбре четката, но долу-горе се получи това, което исках.

# 519
  • София
Идвам да похваля два продукта /за сега само визуално Simple Smile/
1. този лак, води се матов топ, става си суер мат, но аз сложих гланцов топ отгоре. Доста наситени са частчиките, както и са много дребни и нежни, не е нужно да въртиш четката по 10 минути да хванеш частичка
https://www.aliexpress.com/item/1005003631142271.html?spm=a2g0o. … .0.4a911802FJzlVw

2. този гел, цвета му е супер натурално-розово-телесен, само по него съм
https://makeup.bg/product/443020/

И първи опит със спайдър гел

# 520
Имам една делема:

1. Маникюра ми издържа около 10 дни. Със или без реинфорс, няма значение.

2. Когато ноктите са ми "отпочинали" и са стояли без лак над 1 месец, тогава ефектът е поразителен. Първия маникюр на отпочинали нокти трае над 3 седмици, дори без реинфорс. !!! Със същите продукти и техника.
И това се случва Винаги. Просто трайността зависи дали правя маникюра веднага след сваляне на стария, или пък съм била без гел дълго време.
На какво мислите може да се дължи???

# 521
  • Mostly in my mind
Аз също съм с розовата основа на Синсей за основен лак. Много ми харесва. 2 седмици не мърда и нокът е по-плътен и добре оформен. По-гъста е от прозрачната ми, която е на Блускай и на моменти по-трудно се нанася, но си струва.

# 522
Имам една делема:

1. Маникюра ми издържа около 10 дни. Със или без реинфорс, няма значение.

2. Когато ноктите са ми "отпочинали" и са стояли без лак над 1 месец, тогава ефектът е поразителен. Първия маникюр на отпочинали нокти трае над 3 седмици, дори без реинфорс. !!! Със същите продукти и техника.
И това се случва Винаги. Просто трайността зависи дали правя маникюра веднага след сваляне на стария, или пък съм била без гел дълго време.
На какво мислите може да се дължи???

Писах ти на лично, но сега, като видях и този пост - на свалянето на лака с белене се дължи. Много е вероятно да си прецакваш горния слой на ноктите с това белене - съответно ноктите са в лошо състояние и лак на тях не държи. Потвърждава го факта, че нямаш проблем, когато ноктите са отпочинали.

Аз лично съм твърдо против белене на всякакво покритие, защото много често уврежда нокътя отдолу. И ще ви дам пример с моята приятелка, на която правих френски. Не можяхме да се видим, за да й махна предишния лак, и тя го изчопли. Ноктите отдолу съжалявам, че не ги снимах, но имаха наранявания и бели петънца. Френският, правен върху тези нокти, въпреки че беше с гел, който при мен държи безпроблемно, при нея започна да не надига на няколко нокътя още към десети ден. На 14-ти ден вече беше обелила 2-3 нокътя, добре, че успях да я хвана и да свалим другите с ел.пила, за да не ги съсипе още.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 08:21 от esmeralda23

# 523
  • Варна
Ще си позволя да не се съглася с последното мнение. Ползвам белещи бази от много години и когато се прави грамотно беленето е най-щадящия метод за поддръжка на маникюр. Нямам проблем с трайността. На маникюр ходих близо година от мързел и ме лакораха стандартно с тая разлика,че слагаме слой белеща база под цялата дандания без запечатване на свободния край.
 Свалям си го сама предния ден преди часа и ноктите ми са все едно не са били лакирани.
 Вече съвсем друго нещо е ако някой е решил да кърти стандартно покритие.....Но това не е белене,а мародерство.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 15:46 от prinzesata

# 524
  • Бургас
На мен с белеща база лака на някои нокти ми падаше на цяла люспа ей така, докато се преобличам примерно. Може и аз да не съм правила нещо както трябва. За сметка на това лаковото каре, което правя наистина предпазва ноктите и много улеснява свалянето. С пилене може не само горния слой на ноктите да си прецакаш, не е за всеки.

Общи условия

Активация на акаунт