Прахосмукачка робот - 23

• 107 850
  • 1 087
  •   3
Отговори
# 165
  • София
Е много скоро.. година и  половина....даже и 4 месеца, не 6.

# 166
  • Русе
Имах такъв проблем, но на осмия месец с един Самсунг:(
Случва се понякога, но най-добре сервиз.

# 167
Здравейте, спряла съм се на тези три модела, разбира се приемам идеи и за други ако смятате, че са по-качествени. Не съм наясно много какви са разликите между тях освен цената например. Затова се надявам на вашата помощ.

Прахосмукачка Xiaomi Roborock S5 Max Robot на ТОП Цена в София, България, на изплащане - Brosbg.com – 759

Прахосмукачка Xiaomi Dreame D9 Pro Robot Vacuum Cleaner на ТОП Цена в София, България, на изплащане - Brosbg.com 599

Прахосмукачка Xiaomi Dreame Bot L10 Pro Robot Vacuum Cleaner 4000Pa на ТОП Цена в София, България, на изплащане - Brosbg.com 749 lv

# 168
  • Русе
Цените не мога да коментирам, но С5 е най-хваленият робот на китайците.
За едният от другият имаше коментари на предходните страници.

# 169
Ако изучавах всеки сектор, преди да си купя уред, не трябва да ходя на работа Simple Smile.
Повечето модификации на един и същ уред, включително мобилните телефони, са маркетингови трикове за създаване на богата продуктова гама.
Определи си бюджет и сравнявай модели, които попадат в него.
Имам приятелка, която има китайски робот за 250 лв и е безкрайно доволна от него за чистене на къща с две котки. Няма моп.
На мен такъв не би ми вършил работата, защото държах на моп. Мъжът ми ме би го избрал, защото не е "Марков" и няма автоматично картографиране, не говори и тн.
Изборът е продукт на нуждите, бюджета и суетата. И четенето на темата отначало със сигурност дава много информация.
Може ли марка на този добър робот за 250 лв. Аз чета темата и много се чудя дали изобщо някакъв робот ще ми върши работа вкъщи и хич не ми се дават много пари, ако евентуално се реша. Нямам претенции да прави карти или да е марков, а само да чисто както трябва, включително и килим... Благодаря предварително! Simple Smile
Нейният модел се оказа, че го няма, отпреди 3-4 години е. Поръчан от Китай. Марката е iLife.

# 170
Здравейте, спряла съм се на тези три модела, разбира се приемам идеи и за други ако смятате, че са по-качествени. Не съм наясно много какви са разликите между тях освен цената например. Затова се надявам на вашата помощ.

Прахосмукачка Xiaomi Roborock S5 Max Robot на ТОП Цена в София, България, на изплащане - Brosbg.com – 759

Прахосмукачка Xiaomi Dreame D9 Pro Robot Vacuum Cleaner на ТОП Цена в София, България, на изплащане - Brosbg.com 599

Прахосмукачка Xiaomi Dreame Bot L10 Pro Robot Vacuum Cleaner 4000Pa на ТОП Цена в София, България, на изплащане - Brosbg.com 749 lv
Аз съм от месец с DREAME Bot L10 Pro. Първи робот ми е и нямам база за сравнение. Много съм доволна, чисти чудесно. Вкъщи нямам килими и пътеки, настилките са ламинат и теракот. Пускам го всеки ден да прахосмуче, а през ден да смуче и мие с мопа. Имам лазещо бебе и вкъщи просто не правя компромиси с хигиената, без да се вманиачавам разбира се. Имам и котка, от нея събира доста косми, от моята коса също. Ако Ви интересува нещо конкретно за модела - питайте Simple Smile

# 171

Бих избрал Roborock S5 Max аз. Но ако вместо Dreame Bot L10 Pro беше посочен dreame z10 pro тогава той ще е по-добрия избор.

# 172
С какво превъзхожда Дреам 10 про? Защо би го предпочел?

# 173

Бих избрал Roborock S5 Max аз. Но ако вместо Dreame Bot L10 Pro беше посочен dreame z10 pro тогава той ще е по-добрия избор.
[/quote

S5 max вече не се произвежда.

# 174
Здравейте,
Чела съм из темите назад, но се чудя дали не се е появило нещо по-ново. Планирам да купя прайосмукачка робот, но преди да избера модела, имам следния въпрос - три от стаите ни са с праг (неизравнен под Sad ) , който е 3 см. Робот, който да ги преодолява, май няма. Въпросът е какво решение мога да приложа - да чисти стая по стая, което ми се струва досадно или да закупя някаква… рампа? Има ли такива аксесоари някъде за такива високи прагове?

Благодаря предварително!

# 175
  • Русе
Някъде бях чела нещо за разни приспособления като рампи, ама къде....

# 176

И аз си търся прахосмукачка и изгледах 1-2 ревюта.  Има допълнителен сензор за навигация, малко по-нова е и идва с кош за автоматично изпразване. И понеже цената е като на S5 Max която е сред предложените опции я споменах като по-добър вариант.

Може ли източник за това твърдение, мисля че е грешно? Сигурно сте чели нещо за друг модел и сте го объркали с този.

# 177

И аз си търся прахосмукачка и изгледах 1-2 ревюта.  Има допълнителен сензор за навигация, малко по-нова е и идва с кош за автоматично изпразване. И понеже цената е като на S5 Max която е сред предложените опции я споменах като по-добър вариант.

Може ли източник за това твърдение, мисля че е грешно? Сигурно сте чели нещо за друг модел и сте го объркали с този.
Много често се коментира в група във ФБ за роботи. И в 19-та тема тук също е коментирано.

# 178

Много често се коментира в група във ФБ за роботи. И в 19-та тема тук също е коментирано.

Ако не може да дадете линк към достоверен източник моля не разпространявайте невярна информация. Аз не намирам нищо за спиране на roborock s5 max от производство. Виждам го за продажба и в официалните сайтове на производителя.

# 179
  • Варна
Здравейте, ще купуваме първата си прахосмукачка робот, но много се обърках в избора. Вие кой бихте избрали между IROBOT ROOMBA I5 и ROWENTA X-PLORER SERIE 60 RR7455WH ?

Общи условия

Активация на акаунт