Прахосмукачка робот - 23

• 107 917
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, бихте ли споделили мнение за Roborock e5, не e5 max. Търсих в темата, но не намирам мнение точно за него. Имам Dyson и стара Roomba. Търся някакъв бюджетен вариант с моп за ежедневно поддържане. За съжаление тази година се съсипахме от ремонти и нямам бюджет повече от 500 лева. Sad

# 181
Какво ви е мнението за този модел Rowenta RR7375WH X-PLORER SERIE 505 ANIMAL, в сравнение с Xiaomi s5 и dreame l10 pro  Виждам, че е на промоция та затова.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 09:25 от mischenceto

# 182
Здравейте, реших да си купя робот, но не съм сигурна за модела. Набелязала съм следните Roborock E 5, iRobot Roomba 698, Xiaomi mi robot vacuum mop 2 pro и Dreame D9. Може ли някой да ми даде насоки?
Доколкото разбрах може да се включват и ръчно, защото вкъщи нямаме wi-fi. Дали това е проблем? Апартаментът е около 85 кв.,  нямаме домашни любимци, настилките са ламинат и две малки килимчета.

# 183
Здравейте! Тези, които имате робот Xiaomi Dreame L10 pro, от къде ги закупихте?

# 184
  • София
Вчера пристигна и моят Xiaomi Dreame L10 pro от bros.bg. Simple Smile Преди малко свърши с първото си почистване и мога да кажа, че резултатът е отличен. Вкъщи сме с плочки, ламинат и дебел мокет в спалнята. Преходите са с лайсни. Никъде не се затрудни с преминаването. Доволна съм. След още две чистения ще го видя как ще се справи и с миенето. Wink

# 185
Здравейте! Тези, които имате робот Xiaomi Dreame L10 pro, от къде ги закупихте?
И аз от bros, на 17.10. за 699 лв. Сега е 749.

# 186
  • Варна
Здравейте,мнения за Robot Roomba i7 или някаква алтернатива с функция моп?

# 187
Здравейте,мнения за Robot Roomba i7 или някаква алтернатива с функция моп?
I7 е много добър робот, но няма моп, ако това търсите.
Аз съм с и7+, + е заради самопочистващата база, но като характеристики на самия робот разлика няма. Минава спокойно прагове с височина 2 см, чисти отлично, включително и килими.

# 188
Здравейте,

Някой купувал ли е робот от тук ? https://pcsales.eu/.
Мога ли да се доверя, че тук е най-изгодно D9 PRO. Това си избрах след толков четене, следене и разглеждане.
Дано остана доволна.

# 189
  • Варна
А добър робот с функция моп може ли да предложите ?

# 190
Последните 2 страници има писано да такива.

# 191
Здравейте. Препоръчайте ти прахосмукачка робот, която да е до 400 лв.

# 192
  • Варна
Сега се загледах за iRobot Braava m6,някой с такъв моп и отзиви ?

# 193
SmileАз поръчах Dreame D9 днес. От месец се ровя и чудя кой модел да избера и се спрях на този. Проучването ми показа това Relaxed Smile
Днес го има на цени от около 480 лв

# 194
Искаше ми се да поръчам Dreame D9 Pro от brosbg, но е изчерпан. Сутринта успях да поръчам Drealm L10 Pro от mobisector на цена от 529лв, което ми се видя нереално. След като направих поръчката, прахосмукачката стана 700лв, което ми се видя много странно, а сега в момента е на 599лв. Според мен е някаква измама. Четох отзиви за сайта и имаше доста лоши. Някой да има опит с mobisector.com? Дали да им се доверя? От друга страна в момента в technopolis има на промоционална цена от 515лв   XIAOMI Robot Vacuum Mop 2 pro, някой има ли отзиви за него? Смятам, че ако си купя от technopolis ще ми е по-лесно с гаранционното обслужване, а не да издирвам някакви си сайтчета..

Общи условия

Активация на акаунт