Прахосмукачка робот - 23

• 107 979
  • 1 087
  •   2
Отговори
# 195
# 196
Здравейте, избирам робот, загледала съм се в Roborock S7 и се чудя дали е подходящ за мен. Нямам килими, харесва ми и моп функцията. Имам дълга коса и падат доста косми. Имам една Conga - която беше голямо разочарование и на практика не ползвам вече повече от година. В нея космите се заплитаха много, също постоянно се заглавяше къде ли не. И това ми е друго много важно нещо - искам прахосмукачката да може да чисти под столове без да се блъска няколко пъти преди да мине под тях, да не се заглавя в сушилника, в коридора имам колела, в кухнята - примерно бутилки с вода, детето понякога оставя играчки по пода- коя прахосмукачка се справя добре с препятствия, без да се заглавя и да чисти добре около тях, а малки паднали неща (например детска количка) да избутва. Искам да я пускам, предимно когато не съм вкъщи и да се справя максимално добре сама.
Също попаднах на няколко коментара, че се развалят бързо Roborock S7. Тези, които я ползват от година или повече има ли ли са проблем?

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 23:28 от TafTaf

# 197
Здравейте! Някой използва ли Roomba Combo(R111840)? Доволни ли сте?

# 198
Здравейте! Питах в темата за ЧП, но да попитам и тук.
Търся прахосмукачка робот, гледам промоциите на технополис. Имам котка и две деца. Колебая се между MAMIBOT Exvac 660, IROBOT ROOMBA E5 SILVER или 698 или  LENOVO T1S. Някой може ли да помогне? От два дни чета темата за роботите. Съвсем се обърках. Тези са с отстъпка в момента. Бюджетът ми е околко 500 лева. Благодаря предварително!

# 199
Търся прахосмукачка робот, гледам промоциите на технополис. Имам котка и две деца. Колебая се между MAMIBOT Exvac 660, IROBOT ROOMBA E5 SILVER или 698 или  LENOVO T1S. Някой може ли да помогне? От два дни чета темата за роботите. Съвсем се обърках. Тези са с отстъпка в момента. Бюджетът ми е околко 500 лева. Благодаря предварително!
Препоръчвам ти с чиста съвест Румба е5, който е със силиконовите четки. 698 е с космати четки, които оплитат косми, трудно се почистват. От няколко години всички нови серии на Айробот са със силиконови. Косматите четки са стара технология.

# 200
Търся прахосмукачка робот, гледам промоциите на технополис. Имам котка и две деца. Колебая се между MAMIBOT Exvac 660, IROBOT ROOMBA E5 SILVER или 698 или  LENOVO T1S. Някой може ли да помогне? От два дни чета темата за роботите. Съвсем се обърках. Тези са с отстъпка в момента. Бюджетът ми е околко 500 лева. Благодаря предварително!
Препоръчвам ти с чиста съвест Румба е5, който е със силиконовите четки. 698 е с космати четки, които оплитат косми, трудно се почистват. От няколко години всички нови серии на Айробот са със силиконови. Косматите четки са стара технология.

Много благодаря!

# 201
Здравейте, след старателно четене на темите, изборът ми за робот се спря на Xiaomi Dreame F9 и D9. Знам, че D9 е с по-добри показатели, но е въпрос на бюджет. Ще го мисля.
Имам въпрос- при тези модели може ли едновременно, с едно минаване, да се ползва сухо и мокро почистване?

# 202
В едно от описанията в емаг пише точно, че едновременно прахосмучи и минава с вода.
Здравейте, след старателно четене на темите, изборът ми за робот се спря на Xiaomi Dreame F9 и D9. Знам, че D9 е с по-добри показатели, но е въпрос на бюджет. Ще го мисля.
Имам въпрос- при тези модели може ли едновременно, с едно минаване, да се ползва сухо и мокро почистване?

# 203
Рових и в Емаг, но не намерих такава информация. Може би ползващите Dreame F9 и D9 ще кажат налична ли е тази функция.

В едно от описанията в емаг пише точно, че едновременно прахосмучи и минава с вода.

# 204

Това е за D9 от този линк https://www.emag.bg/robot-prahosmukachka-dreame-d9-floor-mopping … wh0/pd/DN359TMBM/
Рових и в Емаг, но не намерих такава информация. Може би ползващите Dreame F9 и D9 ще кажат налична ли е тази функция.

# 205
Благодаря, Greatness!

# 206
И аз благодаря! Лутах се и след като румба комбо на irobot беше вече изчерпана навсякъде,  поръчах D9 след прочитане на Вашия коментар и малко проучване. 😁

# 207
  • В сбъднатите си мечти

Имам Д9 и потвърждавам ,че мие и прахосмуче едновременно .И аз се колебаех между Ф9 и Д9 ,но за мен взе превес това ,че Д9 има лидар и по висока всмукателна мощност .Единствения + за Ф9 беше по ниската цена .Взех по скъпата от български интернет магазин с гаранция 2 години и не съжалявам ,защото имаше опция от алиекспрес на цена 80 лв надолу ,но с една година гаранция .

# 208
Здравейте! Тези, които имате робот Xiaomi Dreame L10 pro, от къде ги закупихте?
От  bros.bg

# 209
Благодаря за отговорите!
И аз клоня към D9 основно заради лидар и по-малкото децибели. И това, че е по-нов модел и са изчистили някакви дребни несъвършенства, ако ги е имало.
Сега другата ми чуденка е откъде да купя робота. Най-ниска цена 480-490 лв. има в непознати за мен сайтове, без физически магазин. И не знам при рекламация ще реагират ли коректно. В известни сайтове и магазини цената е с 40 лв. и повече нагоре.
Greatness, откъде купи твоя D9?

Общи условия

Активация на акаунт