Прахосмукачка робот - 23

• 110 965
  • 1 087
  •   3
Отговори
# 720
Здравейте, предстои ми закупуване на първия ни робот прахосмукачка. Изчетох по диагонал страниците назад. Спрях се на два модела:
Xiaomi Dreame Bot L10 Pro
и
Xiaomi Robot Vacuum S10+
Разликата, която открих по спецификация, е мопа за мокро почистване. Нa Dreame L10  е един, докато на Vacuum S10 са два, въртящи. У дома сме с естествен паркет, килими има.
Чудя се, в случай че имаме повече места с килими, дали ми е нужен въртящия моп и няма ли да преминава по-трудно през килима? Искам главно да смуче боклуци и прах.
Благодаря много предварително, но се оплетох от толкова много модели и информация Simple Smile
П.П. Надеждно ли е да поръчам от bros? Във физически магазини има само Vacuum S10+ ,а в електронните се открива Dreame Bot L10 Pro

Здравейте, закупихте ли си робот? Защото и аз търся такъв, който добре да почиства килим, който иначе чистя 10 минути с прахосмукачката,защото много прах събира Grinning

# 721
Здравейте, някой може ли да даде мнение за този модел
https://zora.bg/product/bhr6783eu-xiaomi-robot-vacuum-e10-eu-s-konteyner

Става въпрос за етаж от къща, без прагове и без домашни любимци с ламиниран паркет

# 722
Здравейте, някой може ли да даде мнение за този модел
https://zora.bg/product/bhr6783eu-xiaomi-robot-vacuum-e10-eu-s-konteyner

Става въпрос за етаж от къща, без прагове и без домашни любимци с ламиниран паркет
Няма да дам точно препоръка за модел, защото и аз още не съм купила /не знам след ремонт ще имам ли прагове, какви и т.н. особености от значение/, но все пак имайте едно наум и критерият "без домашни любимци" го игнорирайте, не се знае. По-добре с повече функции и възможности, отколкото без.

# 723
  • София
Здравейте! Нахлувам в темата да попитам, дали някой е запознат с причината, поради която Прахосмукачката не стартира. Чисто нова, напълно заредена, като натисна старт, казва, че започва да чисти и след около 1-2 секунди спира и дотам. 😔 купих я декември, едва днес намирам време да я изпробвам и тя не работи - много разочароващо. Марката е Roborock S7. Ще съм благодарна на всяко мнение по темата.

# 724
Прилича ми на проблем с батерията...

# 725
  • София
Здравейте! Нахлувам в темата да попитам, дали някой е запознат с причината, поради която Прахосмукачката не стартира. Чисто нова, напълно заредена, като натисна старт, казва, че започва да чисти и след около 1-2 секунди спира и дотам. 😔 купих я декември, едва днес намирам време да я изпробвам и тя не работи - много разочароващо. Марката е Roborock S7. Ще съм благодарна на всяко мнение по темата.

Случвало ми се е и на мен. След 10-тото пробване си тръгна Simple Smile

# 726
И при мен се е случвало. С Айробот съм. Затварям приложението и стартирам наново.
За мен това е (софтуерен) проблем от приложението, а не е (хардуерен) робота.

# 727
  • Плевен
Здравейте! Случи се така, че в контейнера на нашия робот синът ми е сипал препарат. Не е знаел, че не се слага. По-точно е било от шишенце от ароматизаторите в джъмбо за дома, които капехме в овлажнител за въздух. Така остатъкът в контейнера е престоял след това в килера много време (той не ми е казал, а аз тогава нямах нерви да чакам робота да мие и си го правех с парцал). Сега като го видях, целият вътре е в едни отлагания. Въпросът е дали има начин и с какво да опитам да говърна в стария му вид? Изглежда мръсен и мърляв. Иначе му сипвах отново вода, не е запушен, пуска си вода и си мие, но и тази ужасна миризма на ароматизатора няма махане. Приятен ден на всички!

# 728
  • Deutschland/HE
Ако го накиснеш с бял оцет и после хубаво изплакнеш?

# 729
А как успявате да излеете цялата вода от контейнера? При мен винаги остава по малко и се притеснявам да не мухляса.

# 730
  • гр.Добрич
Здравейте,  имам проблем с прахусмукачка  x
Xiaomi robot vacuum-mop P казва това
Please place the vacuum mop on the floor to start.
Моля , ако някой е имал същия проблем и е намерил решение да сподели . Рестартирах, почистени са всички сензори ,върнах я към фабрични настройки .
Благодаря !

# 731
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте,
Моля за мнение за робота, който е в брошурата на Лидл тази седмица:
https://www.lidl.bg/p/moiat-dom-blesti/robot-za-pochistvane/p86769
В къщи няма килими, но имаме домашен любимец и ми се искаше да си помогна с чистенето. Дали ще върши работа или по-скоро не?
По мое мнение ще върши работа. Виждам, че почти всички в темата са с маркови роботи-е, аз не съм с такъв и съм много доволна. Моят е Ayko за няма и 200лв.Ами справя се перфектно. Ако не очаквате робата да е ултра перфекционист си заслужава парите. Въпрос на бюджет.Вкъщи съм със мокет и теракот. Превзема прагове с височина 1,5см.с лекота.

# 732
Здравейте, предстои ми закупуване на първия ни робот прахосмукачка. Изчетох по диагонал страниците назад. Спрях се на два модела:
Xiaomi Dreame Bot L10 Pro
и
Xiaomi Robot Vacuum S10+
Разликата, която открих по спецификация, е мопа за мокро почистване. Нa Dreame L10  е един, докато на Vacuum S10 са два, въртящи. У дома сме с естествен паркет, килими има.
Чудя се, в случай че имаме повече места с килими, дали ми е нужен въртящия моп и няма ли да преминава по-трудно през килима? Искам главно да смуче боклуци и прах.
Благодаря много предварително, но се оплетох от толкова много модели и информация Simple Smile
П.П. Надеждно ли е да поръчам от bros? Във физически магазини има само Vacuum S10+ ,а в електронните се открива Dreame Bot L10 Pro

Аз съм с Dreame Bot L10 и съм доволна. Вкъщи сме с естествен паркет, ламинат и килими, чисти добре, а килимите са ѝ освежени след почистване с мопа. Купих го от MobiSector преди година и половина, не зная дали все още го предлагат

# 733
Здравейте! От днес имам прахосмукачка робот Xiaomi D9! Въпроса ми е- може ли станцията да е ПОД шкаф? Прочетох за ляво и дясно по 0.5 м разстояние и отпред 1.5м. разстояние! Но за отгоре?

# 734
  • Пловдив
Здравейте! От днес имам прахосмукачка робот Xiaomi D9! Въпроса ми е- може ли станцията да е ПОД шкаф? Прочетох за ляво и дясно по 0.5 м разстояние и отпред 1.5м. разстояние! Но за отгоре?
Моята живее под шкаф, с iRobot съм.

Общи условия

Активация на акаунт