Прахосмукачка робот - 23

• 106 324
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 945
От къде го поръчахте и на каква цена, ако може да споделите?

# 946
  • Варна
От немския амазон за 199€

# 947
  • Пловдив
Здравейте, моля за мнение за този робот:

https://mobisector.com/roborock-q5-pro-prahosmukachka-robot

Имам  Ilife v8+, но виждам че горния е с доста по-голяма всмукателна сила, а този не се справя с килимите.
Мислите ли, че си заслужава да го сменя.

# 948
https://zora.bg/product/roomba-combo-113

Момичета, спрях се на тази? Някой има ли
отзиви от нея, както и добря ли е цената!

# 949
Здравейте, следя ви от известно време 🙂 Днес поръчах този:
https://www.emag.bg/robot-prahosmukachka-tp-link-prahosmukachka- … lus/pd/DBRNBYYBM/
Като показатели ми хареса. Като цена ми е ОК.  Ако някои има отзиви ще ми е от полза!
Ще дам мнение като пристигне.
Успешни покупки на всички! 🍀

# 950
  • Пловдив
https://zora.bg/product/roomba-combo-113

Момичета, спрях се на тази? Някой има ли
отзиви от нея, както и добря ли е цената!
Ако държите на комбиниран уред разгледайте на Xiaomi. Със сигурност има варианти за тази цена.

# 951
  • на малък остров в океана
Моето LG чисти вече десета година и от известно време обмислям да го сменя. Бях се насочила към самопочистващите се роборок S7 или S8, Но днес влязох да разгледам и румбите. На много места имаше намаления, но най-изгодно ми излезе от Германия. И неусетно поръчах от немския амазон румба j7+. Ще пристигне след седмица. А понеже LGто още си работи, ще го оставя в апартамент, който ползваме за по няколко седмици в годината.

# 952
  • В страната на мечтите.
Аз пък се възползвах от голямо намаление в технополис и си поръчах първата си прахосмукачка робот. Не е някаква известна марка, но беше много намален и реших, че поне няма да ме е яд, ако не ми допадне. Има функция за мокро почистване, което също е плюс за мен. Когато пристигне ще дам отзиви.

# 953
Моето LG чисти вече десета година и от известно време обмислям да го сменя. Бях се насочила към самопочистващите се роборок S7 или S8, Но днес влязох да разгледам и румбите. На много места имаше намаления, но най-изгодно ми излезе от Германия. И неусетно поръчах от немския амазон румба j7+. Ще пристигне след седмица. А понеже LGто още си работи, ще го оставя в апартамент, който ползваме за по няколко седмици в годината.

Колко излезе Румба j7 в немския амазон и има ли мокро и самопочистване?

Аз се колебая  между Roomba® j7+ и Хіаоmі Rоbоrосk Ѕ8 Рluѕ за апартамент с кокерче, като изискванията ми са да има сухо и мокро почистване и самопочистване, бюджет около 15000лв.

За друг апартамент се чудя между DREAME BOT D10S PLUS и Roborock Q8 Max Plus - изискванията са същите, но бюджета е около 1000 лв.

Моля за коментари, приемам и други предложения, най- вече от хора с кученца с мнооого косми. Simple Smile))

И от кой сайт е най- добре да се поръчат?

# 954
  • на малък остров в океана
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B09CCNQDJS?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
550 евро. С доставката до Ирландия излезе 588. Не съм проверявала български сайтове, защото повечето не предлагат доставка извън България.
С мокро почистване и самопочистване е.
На мен ми трябва за къща на три етажа, два с дебел мокет и един на паркет и плочки.
Ще дам отзиви като пристигне.

Когато преди 10 години купувахме LG робота, румбите бяха хаотични и много невнимателни. Irobot са извървяли дълъг път оттогава. Само ме е яд, че LG се отказаха от роботите. Представям си къде щяха да са сега.

# 955
Комбинираните роботи за мокро и сухо чистене, как стои въпроса с комбинираните повърхности,  с виртуалните стени ли определя, къде да чисти или само.

# 956
Скрит текст:

Аз се колебая  между Roomba® j7+ и Хіаоmі Rоbоrосk Ѕ8 Рluѕ за апартамент с кокерче, като изискванията ми са да има сухо и мокро почистване и самопочистване, бюджет около 15000лв.

За друг апартамент се чудя между DREAME BOT D10S PLUS и Roborock Q8 Max Plus - изискванията са същите, но бюджета е около 1000 лв.

Моля за коментари, приемам и други предложения, най- вече от хора с кученца с мнооого косми. Simple Smile))

Мога да дам мнение на човек с три котки и аз с моята коса. Имаме S7 и се справя добре с почистването на толкова много косми. Предполагам S8 plus ще е още по-добре или поне също толкова добре.

Комбинираните роботи за мокро и сухо чистене, как стои въпроса с комбинираните повърхности,  с виртуалните стени ли определя, къде да чисти или само.
Не разбрах въпроса.

# 957
Скрит текст:

Мога да дам мнение на човек с три котки и аз с моята коса. Имаме S7 и се справя добре с почистването на толкова много косми. Предполагам S8 plus ще е още по-добре или поне също толкова добре.

Не разбрах въпроса.

Имах предвид как различава кога да чисти мокро и кога не.

# 958
  • Deutschland/HE
Сефора, аз съм с S5 и за мокро почистване сме му очертали граници на картата.

# 959
От приложението при S7 може да избереш да чисти сухо, мокро или комбинирано. Като ние сме му забранили да мие килимите.

Общи условия

Активация на акаунт