Прахосмукачка робот - 23

• 106 317
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 990
Здравейте!
Моля който има Roborosk s8 да сподели (няма значение дали станцията е самопочистваща се или не).
Може ли да се зададе да не се качва на килима? Примерно се очертава на картата и се забранява, така ли става, ако може?
Благодаря предварително

# 991
Мисля , че Тета ми даде положително мнение за Мюлер-а. Благодаря! Купих по поръчка на роднина от Бриколаж на 180лв . Пробвахме я , ами работи си добре. За парите - идеална.

# 992
А, Мухльото няма грешка /така съм го кръстила моя/, чисти перфектно, нямам забележки аз...Simple Smile

# 993
А, Мухльото няма грешка /така съм го кръстила моя/, чисти перфектно, нямам забележки аз...Simple Smile

Е значи не е Мухльо, а Пич.

# 994
Някой може ли да сподели мнение за Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop s10?

# 995
  • София
Да пише някой, който не ги вдига, че моите са 6 тежки и не ми се занимава 😀

Нищо не вдигам, робота по график чисти всеки ден, докато ни няма Mr. Green

# 996
  • 1st floor
Здравейте!
Моля който има Roborosk s8 да сподели (няма значение дали станцията е самопочистваща се или не).
Може ли да се зададе да не се качва на килима? Примерно се очертава на картата и се забранява, така ли става, ако може?
Благодаря предварително
Когато правих настройките и графиците в началото, сложих и виртуална стена, да не влиза в банята, защото стои отворена. На 99 процента съм сигурна, че имаше и един правоъгълник там, с който очертаваш къде да не чисти робота. Но май е само един (в това вече не съм сигурна). Ще ръчкам днес в менюто, да видя. Вчера не можах да се сетя откъде се задаваха тия неща.

# 997
Случвало ли ви се е картата да се изкриви? Нямам идея на какво се дължи, нищо не е размествано. Прилагам снимка

# 998
  • Пловдив
Такааа...не е тук мястото, ама да се оплача от сервиза. Отказват ми гаранцията с мотив, че повредата била механипна...И това само от обясненията ми и снимки Confused
Проблема е, че пада въртящото се колелце...ей така от нищото...един ден до вдигнах да почистя и падна.
Казаха, че трябва да си платя ремонта и се позоваха на няква точка от изброените в гаранцията...
Ето...

# 999
  • София
И моето е така... казаха ли ви цена за ремонта?

# 1 000
  • Пловдив
да, 60-70лв.
Ви е питахте ли ги в сервиза? Вашето разбрахте ли как се развали?

# 1 001
Такааа...не е тук мястото, ама да се оплача от сервиза. Отказват ми гаранцията с мотив, че повредата била механипна...И това само от обясненията ми и снимки Confused
Проблема е, че пада въртящото се колелце...ей така от нищото...един ден до вдигнах да почистя и падна.
Казаха, че трябва да си платя ремонта и се позоваха на няква точка от изброените в гаранцията...
И какво като е механична повредата?! Да не си ги сглобяваме ние роботите. Няма да се учудя ако сервизът е на фирмите със ...сектор в името си. Единият робот, който купих е оттам и  се надявам да не се развали.

# 1 002
  • София
да, 60-70лв.
Ви е питахте ли ги в сервиза? Вашето разбрахте ли как се развали?
Моят е извън гаранционен... вече. Не съм ходила още до сервиза.
Не знам как е станало, само предполагам, че го пускам, когато няма никой вкъщи. Забравих да махна стъпката пред банята и предполагам там някъде се е оплел...

# 1 003
Аз от два месеца съм със s8 ultra pro. Много съм доволна за сега. Супер си е роботчето, а и ти си го поръчала на много добра цена.
Според мен откажи 7-цата.
Здравейте, избирам първия си робот и съм се насочила към вашия модел. Каква разлика във височината на пода може да преодолява, защото при мен има такива с преходни лайсни. Не мога да го открия в описанията, които чета в мрежата.

# 1 004
Здравейте, вкъщи имам два прага в хола (9 см и 5 см), въпросът ми е дали има робот,който би ги преодолял? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт