Пъзели 44

• 25 842
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Hot Summer, аз искам. Тъкмо няма да му мисля, ако моите също намалят броя на частите Simple Smile

# 76
  • София, България
Йоанка, похвали се кои 5 пъзела взе.
Много се радвам, че намирате оферти, аз сега гледам точно два пъзела, единият е с 40 стотинки по-скъп от нов в озон, другият е с едно левче по-скъп от нов.
Аз чак сега си погледнах поръчката, еми мога да ви кажа, че този пъзел на WM с витрината се оказва супер.( ако някой се колебае). На живо е направо по-хубав от снимката в озон.

# 77
Поредния прекрасен пъзел на Falcon. Този път дървото ме затрудни Grinning

# 78
Ех, Патето ме изпревари Joy
И аз искам да пробвам wasgij?
Ако Бялото пате се съгласи после да го метне към мен. Blush
Все ми е тая с колко липси ще е Joy
Загадката става по-голяма хихихи

Момичета, изложих се с Алиса..
 Confused
Седи с наредена рамка и няколко по-откроявщи се елемента. Не мога да намеря време да я довърша, а утре тръгваме за море.
Това Мидалидаре рок ми изяде времето за пъзели, но пък емоциите от рок феста ме държат Joy Бешеееее просто невероятно. За любителите на тази музика препоръчвам, догодина да посетят, ако имат любими банди. Моя мъж тази седмица е селянин (прибират зърно и ренти с дядо). Мислех, че ще открадна време като го няма - да седя по нощите, ноооо пак сметки без кръчмар правих. Двамата сополанковци ми ги върнаха във вторник от градина - сопол единия, кашлица другата...и аз се вързах хоум офис. Та бачкам по нощите и ранните утринни, вместо да редя пъзели...щот другото време излизам с деца или разтървам биещи се Joy
Оправдаха се сега...не беше нужно... Ама да си кажа. Не ми се носи пъзела до морето. Страх ме е да не загубя нещо там.

# 79
  • София, България
Vartoglava, много хора го чакат този пъзел, пусни го на следващия, според мен така е най-честно.
Nalsi, ако го продаваш някога Фалкона, запази ми го, моля те. ( и ако няма друг преди мен, разбира се).

# 80
  • Свищов
Много се радвам, че намирате оферти, аз сега гледам точно два пъзела, единият е с 40 стотинки по-скъп от нов в озон, другият е с едно левче по-скъп от нов.
Аз чак сега си погледнах поръчката, еми мога да ви кажа, че този пъзел на WM с витрината се оказва супер.( ако някой се колебае). На живо е направо по-хубав от снимката в озон.
Този, който и аз сега редя ли? Моят е отпреди половин година, че и повече. Много стегната сглобка, чак на моменти ме ядосва, защото не мога да вмъкна парчетата. Иначе леко се реди. Много е красив наистина.

# 81
  • София, България
Този, който и аз сега редя ли? Моят е отпреди половин година, че и повече. Много стегната сглобка, чак на моменти ме ядосва, защото не мога да вмъкна парчетата. Иначе леко се реди. Много е красив наистина.

Да, същият е, изглежда прекрасно на живо!

# 82
Nalsi, ако го продаваш някога Фалкона, запази ми го, моля те. ( и ако няма друг преди мен, разбира се).
Мона Лиза, за теб е, но да знаеш, че е двоен https://www.ozone.bg/product/the-woodland-cottages-falcon-special-sets/

# 83
  • Русе
Привет и от мен Flowers Hibiscus
Следя темичката,но не пишех досега,че ме е срам,като няма какво да покажа.
Вече мога да се похваля с нареден пъзел.Спокойно  го нареждам сред най-трудните ми.Не изглежда такъв,но направо ми взе тока.Скоро не искам да виждам слонове Animal Elephant Ще разпускам с някакви лесни и цветни

# 84
  • София
Vartoglava, разберете със следващия за Алиса, тъй като вече стават и двойни разходи за куриери. Аз нямам претенции.

# 85
  • София
Зори, пъзелът направо е... Heart Кой производител е сътворил тази красота (за мен непостижима)?

Може ли да ми припомните ето този за кого го пазя? Заделен е в шкафа, ама няма бележка (не че нямам лепящи листчета - имам, просто забравям да ги ползвам) Grinning

# 86
  • Варна
Уф, тия двойни Фалкони... Нещо не съм доволна от качеството им аз.

# 87
  • София, България
Мона Лиза, за теб е, но да знаеш, че е двоен https://www.ozone.bg/product/the-woodland-cottages-falcon-special-sets/

Още по-добре. Joy

Зори, това е много труден пъзел! Браво на теб!

# 88
  • Русе
Зори, пъзелът направо е... Heart Кой производител е сътворил тази красота (за мен непостижима)?
Тони,забравих да напиша производителя,такова облекчение изпитах,че го завърших.Рядко пъзел ме напряга така.Марката е Bluebird,частите са 2000.Пъзела,който си показала е запазен за мен Smiley

# 89

Пътуващи съкровища Hug
И черешите малко на заден фон, мнооого бавно вървят, но вече му се вижда краят, днес няма да си лягам докато не ги завърша Joy И утре ще мятам винарната вече.
Помегранате-то изглежда много приятно на пръв поглед, харесва ми кутията.

Общи условия

Активация на акаунт