СЕДМИ КЛАС - 18.07 - 25.07 - По-доброто класиране - Второто!

• 59 175
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Мамзел Нитуш,
много съм доволна от класирането, макар че ни е последното желание от паралелките в 1 СУ!
Каката завърши там преди 2 години, племениците и двамата бяха там и те вече абсолвенти право в СУ и НБУ, мъника учи там до 7 клас, така да се каже 1-во е семейното ни училище Simple Smile))
Дерт ми беше, че не я приеха на първо класиране, но сега всичко се нареди!
Надявам се, да имат късмет децата и да им е хубаво следващите 5 години.

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 16:46 от kami_ch

# 166
  • София
Обещаната почерпка 😉
Не е първо желание, но с огромен скок спрямо 1-во класиране!

# 167
Ооохххх, че сладичко и вкусничко.
Благодаря ти Ариана.

# 168
И моята мръдна напред. Ще учи Английски с Руски.
Предното класиране беше Немски с Испански - чудесна комбинация, но много трудна. А като си я знам... По-добре ще е за нея да е с Английски.

Нали не може да се връщаме назад при записването? Каквото сме се класирали на второто - това е?

# 169
И моето дете се придвижи до желаното от нея.

Аз да питам откъде се взима служебна бележка с резултатите от НВО? Благодаря
А за какво Ви е тази бележка? Резултатите от НВО са вписани в удостоверението за завършено образование.
Така е написано в документите за прием в училището, в което е прието детето....

# 170
  • в очите на дъщеря ми
Мамзел Нитуш,
много съм доволна от класирането, макар че ни е последното желание от паралелките в 1 СУ!
Каката завърши там преди 2 години, племениците и двамата бяха там и те вече абсолвенти право в СУ и НБУ, мъника учи там до 7 клас, така да се кажа 1-во е семейното ни училище Simple Smile))
Дерт ми беше, че не я приеха на първо класиране, но сега всичко се нареди!
Надявам се, да имат късмет децата и да им е хубаво следващите 5 години.
Оооо и нас беше последното желание( че и профила на паралелката в последния момент излезе като желание) за 1 СУ, но такъв ни бил късмета! Тази година балове, бяха много високи!
Дано класът да е с добри и мотивирани деца, това е най-важното според мен!

# 171
# 172
# 173
Оставаме на същата позиция, в зоната на яката касапница - 442.5 бал, момиче, 32-ро с английски и испански. Ще се записваме, дано й е на късмет.
От 2. АЕГ я разделиха 2 точки (реално една точка на матура, заради удвояването), от ФЕГ - 3.

Единствено съжалявам, че на същото място беше приета и на 1-во и можехме да отидем седмица по-рано на море. За сведение, в паралелката, в която е тя, балът е паднал с 4 т. между двете класирания за момичета.

Санака беше абсолютно безпогрешна в прогнозата!

П.П. Сега виждам от справката на РУО, че във 2. АЕГ е могла да се закачи в паралелката с втори руски, мат и IT, но не сме писали училища на всяка цена, само езиците и профилите, които иска.

# 174
И моето дете се придвижи до желаното от нея.

Аз да питам откъде се взима служебна бележка с резултатите от НВО? Благодаря
А за какво Ви е тази бележка? Резултатите от НВО са вписани в удостоверението за завършено образование.
Така е написано в документите за прием в училището, в което е прието детето....
И на нас така ни пишеше в сайта на 128СУ,но го записахме само с оригинала на свидетелството,на гърба има резултатите от НВО,така че тази бележка отпада като документ

# 175
П.П. Сега виждам от справката на РУО, че във 2. АЕГ е могла да се закачи в паралелката с втори руски, мат и IT, но не сме писали училища на всяка цена, само езиците и профилите, които иска.

Във 2АЕГ профилите нямат никакво значение, даже не знам защо стоят в системата, важно е да се избере само втори език, а профилите се избират в десети клас без значение от посочените при кандидатстване. Иначе ако руският не е желан, ще си е по-добре където си е приета Hug

# 176
Да, руският не беше желан и не сме писали въобще такива паралелки. Иначе в процеса се запознах с казуса за профилите Simple Smile

# 177
Да попитам , ако в справката с баловете пише в графа момче - 0 - нула, за минимален бал, значи ли, че няма класирало се момче за тази паралелка или е така просто, защото няма квоти?

# 178
Ако няма квоти, вероятно са се класирали само момичета.

# 179
  • при моите любими
В испанската ИЕ+ИтЕ мин.бал е по-висок от първо класиране при момичетата. Явно е има само едно място и се е прекласирало дете с по-висок бал. Поне аз така си го обяснявам.

Общи условия

Активация на акаунт