Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - Тема 7

• 31 435
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
На мен последните поръчки ми идват бързо, но само ако преди това съм им звъннала по телефона и съм ги питала. Ако нещата са налични, ми ги пращат в рамките на 1-2 дни.

# 91
  • Варна
То и за потника Captured my Heart Топ така пишеше 1-3 дни, аз него не го бързах и не обърнах тогава внимание, но в крайна сметка минаха едни поне 10-тина дни докато го получа. Да, със звънене става. На всяка поръчка - звъниш. Искаш да върнеш - звъниш. Имаш депозит - звъниш, че иначе не го начисляват. Пишат доставка 1-3 дни, но звъниш ако искаш поне на 4-ти - 5ти ден да е при теб.

# 92
Да, и аз имах депозит, пуснах поръчка и не ми го начислиха, та звънях.

# 93
Аз пък имам известие че  до 1-2 работни дни изпращат поръчката. Надявам се да ми я пуснат днес и утре да е при мен, че нямам търпение вече. Simple Smile

# 94
  • Варна
Ти какво чакаше?

# 95
Дантеления колибри топ. Другите два с другите принтове ми стоят добре и искам и този.

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 16:34 от Mo6ko

# 96
Докато се наканя и бежовия яхтен панталон свърши, сега се чудя за синия принт

# 97
Sunshine p - ако толкова много ти харесва, поръчай си го. Винаги може да бъде върнат. А и за мен яхтения принт е в пъти по-красиви от новите, нищо че имам и от тях 😁

# 98
Нови модели рокли от плетиво .

# 99
  • Варна
Е мерси.. преди няколко часа поръчах розовата месинджър рокля и сега код.

# 100
Ами то като си морано , пак си с 15 процента отстъпка , да измислят по-големи отстъпки нещо ...

# 101
Това е глупаво наистина 🤦‍♀️

# 102
Някоя от Вас има ли такива или подобни сандали? Какво Ви е мнението за моделите? Как ги почиствате?

# 103
Някоя от Вас има ли такива или подобни сандали? Какво Ви е мнението за моделите? Как ги почиствате?

Като мнение за модела, аз харесвам прави сандали много, точно с такива каиши около глезена, въпреки че за жена с къси крака не е добър вариант, защото скъсяват още. Само този надпис never average ми е прекален, аз изобщо не си падам по надписи, но като цяло не изглеждат лоши. Плюс е, че са естествена кожа (мисля?) и мисля, че можете да ги поддържате с всяка пяна за почистване на кожа или мокри кърпи без алкохол.

# 104
Имам жълтия неон. Много са ми удобни. Още миналата година си ги взех, но конкретно тяхното чистене е доста тегаво.

Общи условия

Активация на акаунт