Любители на котки - Тема 175

• 32 591
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора

# 181
Див се качва навсякъде. Обича да души непознати миризми, да се изляга и спи по маси и плотове. Но много рядко проявява интерес към храна. Младежа, често забравя и оставя нещо, но от месеци не е пипвал. Само с тоалетната хартия не се справяме, много му е любима.Simple Smile Шкафове и врати още не се е научил да отваря, за щастие Simple Smile

# 182
  • Крайбрежен район
Олееее Барби, каква любов! Пълна къща с дечица! Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Черничкото беше започнало да ми липсва. Animal Heart Eyes Cat

# 183
Барби, няма ли начин да намериш дом за мъниците?
Най-после да видя снимка на Чумито, знаеш, че ми е любимка.

# 184
За Пловдив - пак казвам аз съм си доволна от Провет - и двете клиники. Няколко кастрирани и редовно водени там котки.
Как преглеждат- винаги обстойно. Както Аминка е описала. Изслушват внимателно какво обясняваш за състоянието. Задават въпроси за навици, хранене, поведение, живот и т.н
Преслушват , гледат лигавици, уши, уста, Т винаги.
След това разговаряме. Винаги предполагат по симптомите. Предлагат изследвания. Правим. Уточняват колко струват изследванияра, за да прецени човек. Както при хората - при ДжиПи-то и симптонатично лечение, или при специалист, посявки, ехографи и неща които не винаги се плащат от НЗОК.
Никога не са ме върнали, никога не съм била свидетел на скандал или лошо отношение.
Мариета, кой ти кастрира котките там? И аз искам да заведа няколко женски за кастрация и се чудех при кого да ги пиша, дали има значение.

И да ви се похваля с една боцната в домашни условия Лъки... "Една малка крачка за човека, един голям скок за човечеството". Simple Smile

# 185
Аминка,
Били сме при различни доктори. Понякога се повтарят. И зъби сме правили.
Поглеждам сега картоните,
Кастрация Шошо - д-Р Даниел Панов
На Сивчо и Джуджи не ги виждам конкретно, но най често са ни приемали Панов, Сустова, Пламен Стоянов, Димитров.
Не бих подбирала. Както казах, нямам оплаквания, прости записвам час за ….

# 186
  • Бургас
Барби,страхотни бебоци!
Черното коте малко сърдито гледа,това ли е Чумичка?

Аз за пръв път имам приказливо коте(имах преди една котка,която не ме отразяваше).Влиза наш Харко в стаята на родителите ми днес и започвам да му се карам да излезе.Мяука и тича насам-натам.Аз"Излееез"той "Мяяяяу".
Така е правил и при майка ми вчера,тя чува"Аз нищо не правя,само разглеждам."Дано го пусне да поразгледа,снощи се е търкалял на леглото ѝ.Слуша я обаче.Явно разбира кого трябва да слуша.Мен не ме слуша,но никой не ме слуша,така че е най-малкият проблем.

Много тъжна Лъки.И много хубава.Дано има късмет.Стискаме лапи и палци.

# 187
Манди  и син.Вечно до дупето и' и му дай само да цоцка 😂.Много е сладък, но си е все така дивичко и сигурно няма да остане при нас след отбиването,което май няма да е скоро така като го гледам 😂.Още не съм му измислила име, казвам му Таласъмчо 😆.
Скрит текст:

# 188
  • Бургас
Много са хубави Манди и син.Стана ли по-социален(поне малко) малкият писан?

# 189
Този Таласъмчо изглежда поне на 5-6 месеца. Ще го отбива тя, само да надуе отново коремчето.

Мариета, благодаря ти за инфо. Аз си мислех, че само хирурзите (Маринков, Пачев и кой още беше) правят кастрации. На мен такава информация ми даде жената на рецепцията. Значи, който, може би, има по-ненатоварен график той кастрира.

Мария, на снимката Лъки е по-скоро сърдита и отегчена. Първия опит не се получи, наложи се да я боцна повторно. Скара ми се тя, ръмжа ми, как може да ѝ развалям спокойствието вкъщи, не стига, че я водя по вет клиники да я боцкат, че ѝ вкъщи... Smile

# 190
О със сигурност и при Маринков и Пачев сме били и на прегледи. Пачев ши Джуджи последно.
Не виждам кастрации те на другите освен Шошо, отбелязани в паспортите. Иначе всичко е при тях в. Ел. Картони.
А е възможно и просто като сме го вземали Шошо след кастрацията, докторът който ни го продава да е записал в паспорта “кастрация” и неговият печат и подпис да фигурират.
Завиждам са домашната инжекция. Много се тръшкат в къщи. А в климиката - може 5 инжекции да им сложат… агънца

# 191
  • София
Barbie, 😻❤️

Ние пак по доктори... Нощес този глупак се би като за последно, 3 пъти ставах да го спасявам и да го прибирам, а той бяга от мен.
Просто бях убедена, че няма да мине без поражения 😿
Сега се е кротнал. И няколко нощи сигурно ще остане вътре.
Вет каза, че щом е кастриран, характер било...

Топличко е вътре...

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 10:23 от AnyHr

# 192
  • Стара Загора
Прекрасен Блеки Heart

# 193
За малкото съм с много смесени чувства и повече клоня да кажа,че не е станало по-социално.Затова си мисля, че няма да остане при нас.Само не идва при нас, бяга постоянно, като са в нашата къща. Ако протегнеш ръка към него да го погалиш ,започва да хъска и тръгва да се крие.Позволява и се оставя да го галиш докато яде, когато е изморено или в сънено състояние, но пак с ежене в началото.Тогава мога да го взема и гушна стои си или се заиграва, че и коремчето си дава.
Големичко изглежда, много е сладък като  напълни корема или започне да си играе.Понягога си ляга докато яде и само си протяга главата към купичката😂😂😂или хрупа гранула, отива да цоцка и пак на купата с гранула се връща😆То също е с дълъг и плътен косъм,но другото беше с по-дълък и по-рошаво.

# 194
Дълги и рошави косми + двор = постоянно носене на плевели и боклуци. Шошо наши е така. Дамо след него ходим да събираме осили. Като индианец пристига маскиран Joy

Общи условия

Активация на акаунт