Любители на котки - Тема 175

• 32 600
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
😂😂😂 а аз вече си мечтая за супер досадна  с дълга и рошава козина котка 😆.Да иска все на ръце да стои и да ми мърка постоянно.
Малкото не събира за сега боклуците и чисто си се връща, а по цял ден стоят в съседния двор от снимките и видяхте в какво се търкалят 😁.

# 196
  • Стара Загора
Морковелка, веднага ти пращам Локум. Joy

# 197
Дребното на работа още няма име...
Предложих Блеки в началото , заради асоциация с едно коте тук, но ..тц. Приемат - Черньо. Никой не го нарича така..
След почти 2 седмици контакт, за мен е дяволче голямо и Фют ще му ходи много, но..още не съм споменала:)

# 198
И Черньо ми харесва и Фют също, Рози Grinning Ще му отиват. Поне двама Блеки има в темата. Един мой и един на AnyHr Simple Smile

На моя маймун са му излезли бели косми. Дали не е защото остарява? Скоро става на годинка Grinning Някой беше препоръчал масло от сьомга, ама не помня тук или в темата за храната. Вече месец му давам на Блеки, космопада си продължава в големи количества. Май ще се върна на хапчетата, които му давах преди. Поне с тях космите бяха значително по-малко.

# 199
  • Крайбрежен район
Горките черни котки, все дяволски имена им се измислят. Бе сложете му едно име Ангел, да е кротко и послушно като ангелче. People AngelSmile

# 200
Сега се сетих, един колега има черна женска котка, името и е Бианка Grinning

# 201
  • София
Дали не е защото остарява? Скоро става на годинка Grinning
Да остарява?
Хари на 19 нямаше бели косми.

Май Лисичката беше писала за маслото. Аз се опитах да поръчам и ми отказаха поръчката, не могли да я изпълнят. Не съм поръчвала втори път.
На моите им намаля косопада. Купих още една четка. Ресах и падна само малко мъхче.

ММ не ги беше виждал 2 седмици и каза, че са пораснали Joy Малкото избяга като го видя Simple Smile Забравила го беше.

# 202
  • София
Дребното на работа още няма име...
Предложих Блеки в началото , заради асоциация с едно коте тук, но ..тц. Приемат - Черньо. Никой не го нарича така..
След почти 2 седмици контакт, за мен е дяволче голямо и Фют ще му ходи много, но..още не съм споменала:)
Такива котета свикват с много имена. Joy Щом е за манджа, идват както и да ги повикаш. Joy Майката на Рижко е така. Ние я наричаме Мами, защото така я нарича жената, която навремето я е кастрирала заедно с Рижко. Във входа има едни момичета, които също я хранят и я наричат Бела, защото е бяла. Чувала съм поне още две имена, които в момента не се сещам. Но тя е винаги на линия, независимо как я викаме. Joy

Ох, в тези "арктически студове" пак имам залепена котка за мен. Не им ли е топло?

# 203
Мини, нали са ни наборчета:)  Див, не е побелял още Mask
И както не е гальовен, не се откъсва от мен..
Идилия

Дребното е в затворена среда и колектив:) Като семейство..5 човека сме!
Чува, разпознава, ориентира се много добре..
Между другото имаме проблем. Вече не ползва тоалетната, която ползваше, а си е избрало две саксии..
Как се отучава..без да отстраниш саксиите?

# 204
Дали не е защото остарява? Скоро става на годинка Grinning
Да остарява?
Хари на 19 нямаше бели косми.

Май Лисичката беше писала за маслото. Аз се опитах да поръчам и ми отказаха поръчката, не могли да я изпълнят. Не съм поръчвала втори път.
На моите им намаля косопада. Купих още една четка. Ресах и падна само малко мъхче.
Ми не знам. Белите косми ги свързвам с остаряване Grinning Не мога сега да снимам, че спи, а не искам да будя звяра Grinning Трябва ли да се притеснявам за тези бели косми? На няколко места са, единични бройки.

Всеки ден реша с обикновена четка, с друга масажирам. Веднъж в седмицата минавам с фурминатора, няма намаляне. Всеки ден пускам прахосмукачка и чистя от легло, възглавници и други подобни с четката. Ако някой има други предложения, да ги споделя. Всичко съм съгласна да пробвам Grinning

# 205
  • Крайбрежен район
Тaня и аз имам един такъв хубавец. 33 градуса е при нас, климатика не работи, чудя се кой прозорец да отворя вече за да стане малко течение, а той се нагнездил в мен, свил се на кълбо като че завила вихрушката и спи. Sweat Smile Снощи влязал под чаршафа да се гушка в мен, а аз едва дишам от жега. Не че много стоя де, 2 минути. После излезе и се пльосна на паркета. Satisfied

# 206
Опитайте да сложите изд рязани кръгове върху пръстта в саксиите.

# 207
  • Бургас
Рози,май или котката,или саксиите отстраняваш.
Махай ми за саксиите убива,предишната ми котка Сузана не беше допускана до саксии и папагали,може би и затова беше сърдита,макар че също много я обичах.Тя стоеше на дистанция.

Харко също вече не се гушка много,но играе,"приказва",все гледа да се закача...И някак все се надявам през зимата пак да стане гушлив.

Сузана беше черна котка,с малко бяло на шията.Имаше си нормално име.

amy_nka,явно Лъки някак разбира,че ѝ помагаш.Харко надали би дал да му правя подобна интервенция,дано не се налага.Как закрепваш системата?Котката вероятно стои в клетката,защото все пак не бива много да мърда.
Дано има подобрение при мацинка и още няколко години живот.

# 208
  • София
На мен ми беше по-лесно да махна саксиите, които Аш беше наторил. Имам малко останали цветя, които са в стаята на дъщеря ми, на гардероба. Там май не съм го виждала да се гъзи Simple Smile
Пръстта винаги ще му мирише и ще се пробва пак. Смяна на пръстта, пресаждане? А след това камъчета?

Ох, в тези "арктически студове" пак имам залепена котка за мен. Не им ли е топло?
Големите не, но малкото днес спа при мен. Явно не му е топло Simple Smile

Всеки ден реша с обикновена четка, с друга масажирам. Веднъж в седмицата минавам с фурминатора, няма намаляне. Всеки ден пускам прахосмукачка и чистя от легло, възглавници и други подобни с четката. Ако някой има други предложения, да ги споделя. Всичко съм съгласна да пробвам Grinning
Хари беше така, целогодишно пускаше косми. В един момент привикнахме.

# 209

amy_nka,явно Лъки някак разбира,че ѝ помагаш.Харко надали би дал да му правя подобна интервенция,дано не се налага.Как закрепваш системата?Котката вероятно стои в клетката,защото все пак не бива много да мърда.
Дано има подобрение при мацинка и още няколко години живот.
Не я закрепям. През цялото време придържам иглата да не излезе, а с другата ръка държа котката да не шава. Цялата вливка трае около 5 мин. И понеже държа иглата, няма как да я сложа да стои в транспортната чанта. Лъки, като вече възрастна котка, не буйства, иначе се стряска и подскача от най-малкия шум. Наложи се детето да я придържа за дупето, защото беше тръгнала на задна да иска да слезе. Има едни игли тип "пеперуда", които много исках да намеря, с тях котката и да шавне няма опасност, но не успях да ги намеря по нашите аптеки. Такива ползват на запад за котки.

Общи условия

Активация на акаунт