Любители на котки - Тема 175

• 32 614
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Нашият кюмюрчо се казва Маслин Simple Smile Има и той бели косми, кичурче има и на гърдите, бяло. По-рано през лятото беше станал с цвят махагон, като го гледаш на слънце. Нормално било. Млад е, две годишен момък Simple Smile

# 211
# 212
Здравейте, добри хора!
Днес търся помощ за моята котка, която има нужда от кръводарител. Котчицата беше оперирана от тумор на червото и спешно има нужда от кръвопреливане.
Изисквания:
Котката да е над 2 години
Да е над 3 кг. и половина
Ваксинирана
Кръвна група "А"
Моля ви, ако вашата котка отговаря на изискванията и бихте желали да направите добро дело, да пишете тук или да звъннете на 0893909173.
ГРАД СОФИЯ

# 213
Инка, колко е спешно? Днес е неделя и нашият вет вече не работи, да проверим кръвната група, че само нея не знам, ако не, в денонощно да пробваме?

# 214
Инка, колко е спешно? Днес е неделя и нашият вет вече не работи, да проверим кръвната група, че само нея не знам, ако не, в денонощно да пробваме?

Ами моят вет работи, хубаво е днес или утре да се направи преливането. Ако имате възможност те могат да тестват на място дали са съвместими. Sad

Моля Ви обадете ми се, ако имате възможност днес или утре 0893909173.

# 215
  • София
Инка, за съжаление нашата котка не отговаря на условията, но стискам палци животинката да се оправи.

# 216
  • Стара Загора
Келешите.

# 217
Хорa, намерихме донор за Скай и кръвопреливането мина!!!! Благодаря на всички, които се заинтересуваха!

# 218
Дано се подобрява и оздравява Скай.

# 219
Стискаме палци и лапички Скай бързо да се възстанови от операцията и да забрави за гадния тумор 👍.

# 220
  • Варна
Стиснати три чифта котешки и едни кучешки лапи за Скай, да се оправи 🍀
Двама калпазани от мен, от тази сутрин, Маслин и Сивчо:

# 221
  • Бургас
Да оздравяват болните котачета,от сърце им го пожелавам.
Показвала съм Харко преди да го взема,гледа като обречен,явно е бил болен и когато е правена снимката:

А тук вече е добре,ухилен и готов да си заслужи прякора Бялата гад,т.е да прави бели.

# 222
  • Варна
Нашите двама калпазани са осиновени от ветеринарната клиника, която вече се грижи за всички четирима.
Маслин живееше само в клетка защото никой не искал пораснал, черен и недружелюбен котарак, а Сивчо го взели и го върнали, хронично болен е и прави възпаления в устата, но го върнали заради друго.
След година при нас Маслин се сдружи с кучето Лара, приобщи и Сивчо. Сивчо вече е със стабилна уста, яде само мека храна и си приема всеки ден хапче, с Лара не се долюбват, но тя го щади когато я дразни Simple Smile Маслин е парламентьор между двамата Simple Smile

# 223
# 224

Общи условия

Активация на акаунт