Любители на котки - Тема 175

• 32 660
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Не ги дават май
Цитат
Към настоящия момент не възнамеряваме да ги подаряваме.

# 226
Ето го, на любимите места. 

# 227
  • София
Рая е заинтригувана от новичкия лаптоп

# 228
  • София
Да ви кажа как ме изненадаха от Зооплюс. Преди доста време получих поръчка с храна. Една от тях беше консерва Бозита. Наскоро нещо ровех в сайта, погледнах си поръчките и видях, че мога да я оценя. Направих го. Написах как се хареса на котките, но вместо да е опакована в стек, консервите се търкаляха в кашона и всички бяха наранени. Съответно при отваряне изригваха и цапаха. Дори написах, че пак ще поръчам, но ако отново са в този вид, повече няма да го правя. Днес си отварям пощата и изненада! Писмо как ми връщат пари за отказ от поръчка. Започнах да се чудя каква поръчка съм отказала, като не съм правила такава. Simple Smile После видях още 2 писма, изпратени 2 часа по-рано. Като извинение ми възстановяват парите за тези консерви. Не съм го очаквала! Все пак консервите бяха изядени с кеф и оценката, която сложих беше 5 звездички. Просто исках да им обърна внимание на опаковката.

Спомням си и случая в темата с шадравана за вода, когато върнаха парите и казаха да го подарят на някоя организация. Изненадват ме много приятно!

pandorina, как е Франки? Явно с операцията всичко е наред, щом се катери по висините.

# 229
Ще питам може и да знаете,ако не ще се смеете.
Родители и деца чифтосват ли се помежду си?

# 230
Май да. За това майките прогонват котетата, след като ги отбият.

# 231
  • Бургас
За майка с децата не съм сигурна, но за брат и сестра със сигурност. Селската Сивуша е била с брат и и има два малчугана единия одрал окраската на бащата/брат, а другия сив кат майка си, но са диви само като ядат мога да ги докосна, а те като усетят бягат. Много искам да я кастрирам Сивуша, но е полудива и няма да позволи да я хвана дори и да насроча кастрация. И после как ще я пазя...

# 232
Да.
Имам 3 котета от брат и сестра. Като за едното имам съмнение, че може да е било от друг котарак, самото е Сивчо, а майката е черно-Бяла Черен Нос, таткото снежнобелия Снежко. Другите две са снежнобяло и черно-бяло.

# 233
Аз като гледам Манди и Таласъмчо колко се обичат и как само се търсят и са неразделни изобщо не мога да си представя,че тя ще го прогони.
Един, два дни след като го доведе малкото изчезна за два дни и тя се побърка.Нищо не ядеше само спеше и в будното си състояние  обикаляше с мяукане да си го търси.След като се върна мъника тогава започна да позволява да го галим докато яде

# 234
На колко месеца е Таласъмчо? Най-много на 4 предполагам, и е в самия край на щастливото и безметежно детство с мама, която ако не сте я кастрирали междувременно, ще забременее много скоро.

# 235
На 3 месеца е малкото,но почти си се изхранва само от нея.Следващия път като я заведа на лекар ще видя да се разберем и за кастрация, а и трябва да я ваксинирам.
Със смесени чувства съм за кастрацията, но няма какво да ги правя толкова много котета щом раждат постоянно.А ако и новите са дивички като тези нито аз мога да ги гледам нито дом да им намеря.

# 236
Кастрирай я по-бързо, защото може да забременее отново дори и ако още кърми. Най-вероятно до две - три седмици ще прогони малкото, ако можеш да му намериш дом още сега, ще е най-добре, но е почти невъзможно.

# 237
Аз се чудя, каква е тази ограничена любов и грижа..
Храниш и отглеждаш котка в двора си, а после слагаш в кашон бебетата и ги изхвърляш някъде.
Групите в града ни са заляти с постове за спасени бебета. Оцеляли в тази жега, в контейнери за боклук.. затворени в кашони... Sad

# 238
Води Манди на кастрация.
Ние така се сдобихме с последното котило, от което е Шошо.
А днес, а утре и хоп - гледам Черен Нос надула пак тумбака Simple Smile
Та след като роди и бързо след това я кастрирахме. Щом започна да си позволява разходки…

# 239
Мъри я взех като бебе от приятели, които живеят в Чепинци. Подхвърлили им бебе коте, женско. Искали да го кастрират, но чакали да порасне. Тя забременяла на 6-7 месеца. Разгонила се повторно, докато още е кърмила част от котетата. Кастрираха я в началото на бременността.
Всяко отлагане на кастрация на женска котка, живееща на открито, води до поредното котило, за което няма да се намерят стопани.

Общи условия

Активация на акаунт