Любители на котки - Тема 175

• 32 638
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Честит празник, момичета!
И честит имен ден!

# 481
Днес ми звъняха от клиниката, креатина на Сузи в петък е бил 660, тази сутрин е 560. Ще остане там на системи, докато стигне 300 и ще мога да си я взема вкъщи. Милата е много стресирана. Стояла в един ъгъл и яде само вечер. Направо не знам как ще се чувства като дойде при мен, на непознато място, с един терорист там.
noragami, благодаря за предложението. Ако има нужда, ще звънна Heart Hug

# 482
Мини, не ми се струва добра идея да я вземеш на ново място с терорист. Поне терориста не трябва да го допускаш до нея. В отделни стаи.
И другото, което е, този креатинин как ще падне до 300? От 560? То ако падаше така, щеше да има излекувани от ХБН котки сигурно... Rolling Eyes Disappointed Relieved
Аз съм песимист, в случая... Майка ти кога се връща?

# 483
Amy_nka, ако искам да си взима лекарствата, трябва да е при мен. Майка ми се връща след две седмици, а баща ми няма да й дава лекарствата. Връщайки я в Стара Загора, рискувам да се завиши отново. Щом за два дни със система е спаднал резултата със 100, значи има как да падне още. В отделни стаи ще са в началото. Така или иначе тя пишка и извън тоалетната, та не ми е вариант да го прави в много стаи. Те с терориста се познават по аромат. Като се прибрах в петък, Блеки ме обдушва около час. После си извади от пералнята дрехите, с които бях облечена Grinning В Стара Загора си ходя всеки месец и Сузито ме души дълго време.

# 484
Щом за два дни със система е спаднал резултата със 100, значи има как да падне още.
Дано да е така... Ще се радвам да споделиш резултата след престоя в клиниката.

# 485
  • Стара Загора

# 486
Я,  отдавна не бях виждала любимката ми.

# 487
  • Бургас
Каква хубава черна пантера е Чумито!
И маникюра е показала...

# 488
Каква хубава черна пантера е Чумито!
И маникюра е показала...
Joy Е, как! На такава хубава постелка, може ли без маникюр?

# 489
  • Варна
Здравейте отново! Рядко пиша в темата, но я следя. Винаги съм получавала съвет от вас като имам нужда Simple Smile И искам да споделя нещо отново.
Наложи се да гледам кучето на майка ми за около месец и не се разбираха особено с котарака ми, но като цяло се подминаваха като се видят. Виждах го понякога, че отива към кучето и иска да си играе. И се замислих дали няма да му е добре да си има компания.
Ии преди няколко месеца бях харесала една писанка, която търси дом. Вчера кандидатствах за осиновяването и. Все още чакам отговор дали съм одобрена.
Това, което ме притеснява единствено е да не стресирам котарака и той да е тъжен от факта, че му водя друга животинка. А писанката е свикнала с компания в приюта и за нея не би трябвало да е проблем друго животинче.

# 490
  • София
В началото най-вероятно ще е стресиран. След това или ще свикне или няма.
По-големият ми котарак "стресово" приема по-малките братя и сестри. След това става майка.

# 491
Моите просто се подминават.
А това е днешния ден. “Сам в къщи” нарекох тази поредица.
Най-сетне сам.

О, я ме остави

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 14:22 от MarietaYo

# 492
Минавам да ви покажа Блеки на неговия трон Grinning

# 493
  • Варна
Двама закусили калпазани от мен:

# 494
  • София
И още една чернилка. ❤️

Общи условия