Как да му кажа?

• 19 463
  • 493
  •   1
Отговори
# 450
Цитат на: Черна станция link=topic=1466311.msg45118887#msg45118887 date=1659380494
Зависи за какво гледат - за едно изчукване/авантюрка или за сериозна връзка.
[/quote

За авантюра е най-важно отсрещната страна да е дискретна и да не се окаже лепка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 451
  • Наблизо
Аз също познавам не една или две двойки,в които жената е дебела,пък мъжът готин.Е не всички мъже са с плочки,може и шкембенце да имат,но са високи и хубави.
Познавам и откровено грозни в лицето,но чаровни и Слаби (нали това е много важно Уж,иначе не ставаш).Вярно обаче повечето са чужденци,но има и българи сред познатите ми,даже единият мъж е фитнес инструктор ,а жена му винаги е била пухкавелка.
Според мен най-важното е чарът,умственият капацитет и уверенността в себе си.Чета по нета,че дебелите нямали право да се харесват и да са уверени в себе си и това е ужасно като мантра.
Затова и моя позната роди от първия срещнат,защото никой нямало да я погледне тъй като била дебела и грозна..

# 452
Една жена може да е невзрачна и да е да речем 5 по скалата на Футболеро. Обаче, ако изкара една яка сиска и изведнъж се появява някакво излъчване.
Аз също съм малко грозен, но излъчвам - не се стои около мене.

# 453
Големите бомби я издигат автоматично поне с две позиции нагоре. Ако има и хубав г*з поне с още една Simple Smile

# 454
Опитвате се да вкарате в рамки нещо, което не подлежи на рамкиране. Големите красавци и големите грозници, за които повечето хора ще се съгласят, че са такива, са всъщност рядкост. По-голямата част от хората са средна хубост и 1-10 за тях е твърде субективно. Освен това освен външни белези има и друго много важно - излъчване. Някои хора на снимка нямат нищо общо с реалността, защото мимиките, движението ги променят много. Одухотворяват ги или напротив - разкриват недостатъци, които няма да си проличат на снимка. Да не отварям дума за вербална и невербална комуникация на живо и колко много може да повлие това на “оценяването”. Изобщо тука някои коментари са все едно на хора, расли в гората.

По темата на авторката - всъщност не ми стана ясно какво пита, защото от включванията ѝ оставам с впечатление, че тя си всичко си знае, може и си е на 6.

# 455
Ако продължавате да описвате дефлорацията като раждане, момичето може и да се откаже. Честно, коя от вас е постилала гумени покривки и хавлии и си е носила памперси за възрастни едва ли не?
В нейния случай е по-добре да се откаже. Щом е живяла 27 години без секс, ще може да живее още толкова без него.

# 456
Стрейнджър, а след това, а?

# 457
После менопаузата Joy

# 458
Явно аз не съм като днешните мъже, щом намирам жените с косми за привлекателни.
Неандерталец.

# 459
От ноември до април месец бая неандерталци има.
И не е точно по тяхно желание.

# 460
На калпав х... и вълната му пречи....

# 461
От ноември до април месец бая неандерталци има.
И не е точно по тяхно желание.
А защо точно от ноември до април? Нещо не мога да схвана шегата тоя път Rolling Eyes

# 462
Има жени, които не се обезкосмяват през зимата, когато не се ходи с боси крака или тънки чорапи.

# 463
Има жени, които не се обезкосмяват през зимата, когато не се ходи с боси крака или тънки чорапи.

Да, бе, ама те другото визират. За краката го знам, ама другото какво общо има? Предполагам лятото не ходят без гащи..

# 464
Мисля, че се отдалечавате от темата

Общи условия

Активация на акаунт