Как да му кажа?

• 19 477
  • 493
  •   1
Отговори
# 45
Ако продължавате да описвате дефлорацията като раждане, момичето може и да се откаже. Честно, коя от вас е постилала гумени покривки и хавлии и си е носила памперси за възрастни едва ли не?

# 46
Тя може и да не дължи обяснение, но не е лошо все пак да му каже каква е причината. Все пак са 10 години пропуснати, всеки нормален мъж би се запитал по въпроса. Всички знаем как жените гледат на 30 годишни девственици, тук нещата са по същия  начин

# 47
Никой мъж няма да се зарадва на 27 годишна девственица. Най- малкото ще си зададе много въпроси. Не бих му казала. Отколко време имаш връзка и не се е стигнало до секс?

# 48
Все едно чета за битката при Клокотница.
Само една пожарна липсва.

# 49
От две  седмици е с него

# 50
От две  седмици е с него

Кой? Не беше ли ти?

# 51
Ако се проточи няма да се получат нещата.

# 52
Връзката ми с него. Все едно не може да четете на български.
Притесняваме ако дойде моментът за първия път как ще мине и също така дали да не поизчакам, за да се подготвя психически  и да се опознаем повече. Харесва ме с намерения за сериозна връзка е, но не знам дали това значи, че ще го приеме с уважение и ще влезе в положение, а няма да се стресне и да го приеме за ненормално и странно

# 53
Връзката ми с него. Все едно не може да четете на български.
Притесняваме ако дойде моментът за първия път как ще мине и също така дали да не поизчакам, за да се подготвя психически  и да се опознаем повече. Харесва ме с намерения за сериозна връзка е, но не знам дали това значи, че ще го приеме с уважение и ще влезе в положение, а няма да се стресне и да го приеме за ненормално и странно

Докато чакаш последвай моя съвет. Няма да ти навреди. А ако не искаш давай по твоему. Повече май няма какво да се каже.

# 54
Ами докато не стане, няма как да разбереш. Толкова е просто. Подготвяш се и за двата варианта и готово. А и "загубата на цветето" е нещо толкова незначително, че не си струва да се товариш. Ама ще го разбереш после.
Пък най-добре както ЧС вече е написала.

# 55
Много хора го приемат за нормално да го направиш на 15-16 а не го приемат за невъзможно и нереално след 20тата година да го направя,всеки си преценява кога е по-добре да го направят.. а той дали ще го приеме за нормално или не това няма как да знаем! Но ако държи на нея ще внимава и ще е пази, иска се аз го направих преди няколко месеца а съм на 22..ще ти стисна ръката и евала мога да ти кажа!  Рядкост са такива жени много е важно да се отпуснеш..

# 56
На 22 не е като на 27, тоя 5 години са много съществени. Не е лош съветът да се подготви сама и да не му казва. Обаче тя иска да стане като по филмите (ама не ония за 18+). Лошо няма, принципно е добре така, но рискът да се шасърдиса е доста голям.

# 57
Една моя приятелка също беше девствена на 27. Не знам как точно е протекла случката, защото тя не обича да говори за тези неща, но досега, 4 години по-късно още е гадже със същото момче. Явно я обича. Имам и други познати, които още по-късно го направиха. За мен лично е странно, за някои мъже също е странно, но си е до човек.

# 58
Имам приятелка на 39, която все още е девствена, доколкото ми е известно. Страда от страхова невроза.
Имам и приятел, напълно здрав, девствен на 41 г..  За мен е супер странно, разни хора разни идеали.

# 59
Имам приятелка на 39, която все още е девствена, доколкото ми е известно. Страда от страхова невроза.
Имам и приятел, напълно здрав, девствен на 41 г..  За мен е супер странно, разни хора разни идеали.
Мислила ли си да ги запознаеш един с друг?

Общи условия

Активация на акаунт