СНБМ - инициативи - 2 част

• 31 064
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
zdraveite momicheta, izvinqvam se za latinicata, sled malko shte restartiram i shte se opravq...

Kali, molih Reza i Vache da zakliuchat temata za kamerite, nqkolko puti go napravih - i v temata i na lichni. Reza reshi, che qvno ima interes i ne go napravi... I dvete dokolkoto pomnq bqha protiv kamerite, Vache osobeno mnogo sporeshe, a i tq mai nqma pravo da go napravi. A nqkoi pusna li infoto za Plovdiv tam?Shte vlqza da vidq,qvno pak sa se razgoreli strastite i shte pisha i na Vivi....

# 91
zdraveite momicheta, izvinqvam se za latinicata, sled malko shte restartiram i shte se opravq...

Kali, molih Reza i Vache da zakliuchat temata za kamerite, nqkolko puti go napravih - i v temata i na lichni. Reza reshi, che qvno ima interes i ne go napravi... I dvete dokolkoto pomnq bqha protiv kamerite, Vache osobeno mnogo sporeshe, a i tq mai nqma pravo da go napravi. A nqkoi pusna li infoto za Plovdiv tam?Shte vlqza da vidq,qvno pak sa se razgoreli strastite i shte pisha i na Vivi....

Да, пиши на Виви, тя изрази готовност за заключи темата, но само ако ти го поискаш. Моля те, че народа ще се избие Praynig

# 92
Момичета,

Напомням за визитните картички.
Решавайте сега, няма време.

# 93
аз казах, но явно ще трябва пак, заради разчистването

Варианта в червено и сиво, ако са едностранни и без английски. Ако има възможност да са с фон и от двете страни и с английски - тогава бих избрала варианта по "мойта формула"  Joy

Кали, темата да камерите е заключена след твойта молба... Не съм писала на никой. Жалко, че не успяхме да пуснем информацията за Пловдив вътре, но карай. Анкетата не може да се използва като доказателство за каквото и да е, но все пак показва тенденцията и какви са нагласите горе-долу... Кали, съветвам те и да не взимаш много насериозн или поне да не твърдиш, че темата за средните разходи на едно дете е добро социологическо проучване /нещо таова беше написала/... Това в никакъв лучай не е представителна извадка и не може да се нарече социологическо.. Просто казвай, че разходите по детето надвишават най-малко десетократно парите за детски... Нещо такова, но не се позовавай на темата като изследване.

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 10:36 от deshtovidi

# 94
Дайте линк към тая прословута тема за камерите, че аз съм я пропуснала. И защо не ми свирнахте да я заключа бе хора щом нещата за излезнали от контрол? Дайте сега линк да я видя и ако има нужда да се пуска инфото за Пловдив ще го пусна.

# 95
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141773.0

ето темата за камерите.... не знам обаче къде са линковете с инфото за поставян на камери в Пловдив, не знам Томасе дали продължава да събира всички линкове важни...

# 96
  • София
За камерите в Пловдив имаше две изречения в "Стандарт".

http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2006-11-25&article=169334

# 97
аз казах, но явно ще трябва пак, заради разчистването

Варианта в червено и сиво, ако са едностранни и без английски. Ако има възможност да са с фон и от двете страни и с английски - тогава бих избрала варианта по "мойта формула"  Joy

Кали, темата да камерите е заключена след твойта молба... Не съм писала на никой. Жалко, че не успяхме да пуснем информацията за Пловдив вътре, но карай. Анкетата не може да се използва като доказателство за каквото и да е, но все пак показва тенденцията и какви са нагласите горе-долу... Кали, съветвам те и да не взимаш много насериозн или поне да не твърдиш, че темата за средните разходи на едно дете е добро социологическо проучване /нещо таова беше написала/... Това в никакъв лучай не е представителна извадка и не може да се нарече социологическо.. Просто казвай, че разходите по детето надвишават най-малко десетократно парите за детски... Нещо такова, но не се позовавай на темата като изследване.

Дес, не съм писала, че това е социологическо проучване, а проучване на нуждите на децата на майките от форума. Мисля, че бях обяснила някъде какво имам предвид.  И аз съм учила статистика, макар и само 1 семестър Wink Не бих твърдяла, че правим социологическо проучване на база форума Crazy Права си напълно Peace

И аз за визитките пак да пиша - харесват ми единствено във варианта на Деси, но ако може да не печатаме фона, а директно върху някакъв вид прасковена хартия да се печата. Лично аз съм за двустранно, защото няма нужда да се правят двойни разходи за два различни вида визитки, но ако решите едносттранно да е ще се съобразя.

# 98
Момичета, пускам вариант за сайт с текст, който може да излиза за начало /в заглавната страница/ и като меню За нас - текста го писах за пресконферецията,  корекция от страна на Хриси и добавих малко от текста на Гери. Останалото от текста на Гери може да влезе в другото меню. Ето аз как виждам нещата.

История - Протестите – двете отворени писма, снимки от протестите, пресконференцията, снимки от нея, писмо до Масларова, Завареното положение /текстче от на Гери и линкове към самите документи или подменюта просто.

Архив – всички линкове, които Томасе събра от предните теми, полезни статии и неща, които сме пускали; линкове към участия в предаванията.

Текущи инициативи – участитето на Хриси в работната група, моето участие в семинара и аз и Томасе в работната група, обсъждания по проекти, КАТ, идеите на Мишленце за близнаците... Местни инициативи – по общини и градове...

Проекти - евентуално

Управителен съвет и членове - кратко инфо и снимка

Полезни линкове - към минисстерствата, столична община и останалите общини, здравна каса, нои..каквото се сетим още

Контакти - адрес за кореспонденция и електронните адреси...

Форум - дупе да и е яко на Влади  Mr. Green

В линка, който пускам качеството не е особено добро на текста, защото е жпг файла, отделно самия шрифт и всичко ще се вижда много по-добре, когато се направи с програмите... Пробвахме го и в червено да е надписа, излежда по-добре, но контраста е прекален и е изморително за очите за четене. За снимките е ясно - може да са всякакви други..

http://mammas.hit.bg/Maiki129.jpg

# 99
Браво, Дес  bouquet Много добре си подредила нещата Peace

Единствено предлагам още нещо - да има отделно мяьсто за гласуване, да се влиза само с код за достъп и като има нещо да се гласува, да се слага там. Ако може да има автоматично известие към всички, които трябва да гласуват, за да отидат бързо и да дадат глас, а не да се бавим по толкова време за всяко нещо.

Предлагам форума да е за обсъждане на нещата, там да бистрим политика, да доизглаждаме идеи и т.н. Но решенията да се взимат само на указаното място. Може да има и коментар отдолу. Нещо като анкетите тук.

Какво мислите?

Дес, аз ще изчакам до събота да гласуваме  изгледа на сайта, лично на мен ми харесва този в зелено и оранжево Peace

# 100
Ине относно визитките на мен ми харесва във вариант на прасковена хартия с изцяло червен надпис.

# 101
За визитките-и аз съм за варианта на оранжева хартия с изцяло червени надписи. Ако не е възможно с Коала да си разделим по 50 бр. тогава аз поръчвам 100. Като се уточнят нещата пишете, за да знам колко парички да дам на Коала.

Сега да се извиня, че не успях да отида на семинара. Мъж ми се прибра чак в 19 часа и не се получи работата. За огромно мое съжаление му се наложи да отлива протези за някакво бабе и се забави. Ще се свържа с Бу, за да разбера как е протекъл семинара и какво полезно ние можем да извлечем от нега. Още веднъж се извинявам, че не успях да присъствам!

# 102
Ине относно визитките на мен ми харесва във вариант на прасковена хартия с изцяло червен надпис.
И на мен така , но това при условие , че си успяла да намериш хартия в този цвят

# 103
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
И на мен така , но това при условие , че си успяла да намериш хартия в този цвят
Peace И аз съм на туй мнение.

# 104
Пратих имена и адрес на лични, Крю  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт