СНБМ - инициативи - 2 част

• 31 296
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Цитат
П.С. феята на зъбките отиде ли си вече?

Уиззззззззззз smile3534

# 166
Цитат
П.С. феята на зъбките отиде ли си вече?

Уиззззззззззз smile3534

Точно писах на Наси да ти се примоли на ЛС да я размахаш тая точилка най-накрая за нещо, че паЮжина е хванала ...

# 167
Добър вече дами. Майла snbm@snbm.org в готов отдавна. Пренасочен е към абв пощата. Подробности как се яде това животно за чий ни е на срещата.

# 168
Добър вече дами. Майла snbm@snbm.org в готов отдавна. Пренасочен е към абв пощата. Подробности как се яде това животно за чий ни е на срещата.

bouquet
ураааа, ще го ударим на всенародно веселие в събота

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕСЕТО!
Да е здрава и засмяна, мамина отмяна!

П.С. поправи името на Весето в подписа си, бубке  Wink

# 169
И аз съм една зяпла:)))

Чвепя ви сега виртуално, а в събота и малко по истнски. След по-малко от 9 часа моята малка госпожица става на цяла година.
И понеже съм голям егоист, снимки на тортички няма да пускам, но по едно такова с удоволствие ви предлагам

# 170
  • София
Влади, честит рожден ден на Весето!
Да е здрава, щастлива и с много късмет!
А на теб да носи само усмивки!
   happy bd

# 171
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА!!!
Да ти е жива и здрава, да расте весела и щастлива и да изпълни живота ти само с прекрасни  моменти!  bouquet

а туй дето черпиш с него специално за мен, нали. ама тая малка каничка няма да ми стигне да знаеш.

# 172
  • София
Ха хааа, днес имаме още един рожденник

renci, честит рожден ден!
Желая ти много щастие и късмет! И да бъдеш най-обичаната жена!
   bdbaloni

# 173
Дами, за визитките според мен е важно да ги има, пък какви ще са е все тая (то ми дойде един друг израз, ама е нецензурен  Mr. Green) така, че печатай Ине! Peace

За новото сдружение да почакаме, да видим какви ще се извъдят. Не забравяйте, че ние тръгнахме с протест пред парламента все пак  Wink Та може и те да се извъдят свестни независимо, че ВМРО са зад тях.

# 174
RENCI ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Нека животът ти бъде изпълнен с мигове щастие и радост, и всяко желание се превърне в реалност!  bouquet

# 175
Renci, честит рожден ден   bouquet
Желая ти да си борбена, лъчезарна, прекрасна жена и майка Hug

# 176
Влади, честит рожден ден и на твоята кукла    bouquet
Нека расте здрава, безгрижна и много обичана Hug

# 177
Renci, честит рожден ден и от мен!

Много щастие и усмивки да спохождат дните ти!

newsm51

... и Донци да те слуша!

П.С. Слез от тая пишеща машина вече ....

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 01:09 от Cruela D'Evil

# 178
Здравейте, тъй като за мен се доказахте че сте организация, която си върши страхотно работата (за което ви благодаря  bouquet), искам и аз да помогна с каквото мога. Време за сега имам малко свободно, но желание имам а и след нова година ще съм и добре финансово Laughing
Кажете, дали и как мога да стана член. Живея в Банско и не мога да присъствам на срещите ви, за съжааление. Дарения приемате ли? Все пак ви е нужен някакъв финансов ресурс, за да можете да работите по повече проекти и по-ефективно.
Смятам че ако приемете повече членове, бихте могли да взаимствате начина на управление на АД. Веднъж в годината се прави общо събрание, на което се гласува управителен съвет и основните насоки в които да работи организацията, а през останалото време УС решава. По този начин хем всички членове ще имат право на глас, хем организацията няма да стане тромава.

# 179
Здравейте, тъй като за мен се доказахте че сте организация, която си върши страхотно работата (за което ви благодаря  bouquet), искам и аз да помогна с каквото мога. Време за сега имам малко свободно, но желание имам а и след нова година ще съм и добре финансово LaughingКажете, дали и как мога да стана член. Живея в Банско и не мога да присъствам на срещите ви, за съжааление. Дарения приемате ли? Все пак ви е нужен някакъв финансов ресурс, за да можете да работите по повече проекти и по-ефективно.
Смятам че ако приемете повече членове, бихте могли да взаимствате начина на управление на АД. Веднъж в годината се прави общо събрание, на което се гласува управителен съвет и основните насоки в които да работи организацията, а през останалото време УС решава. По този начин хем всички членове ще имат право на глас, хем организацията няма да стане тромава.

ти сега какво комисионна ли ни предлагаш  Joy
Като оставим майтапа на страна, да обясня:
понеже още не ни е готов сайта, съответно не можеш да видиш устава ни, ако искаш ще ти го пратим.
Организацията ни е точно такава, тип АД, има си Закон за юридическите лица с нестопанска цел, който урежда статута ни.
Имаме съответно ОС и УС. Досега сме имали едно събрание на УС и сега с събота ще бъде 2-то.
А дарения приемаме със сигурност Mr. Green
Нови членове решихме да приемаме след Нова година, за да не караме хората да ни превеждат членски внос за по един два месеца.
Заявлението за членство ще се попълва онлайн на сайта ни, а след това на хартиен носител ще се изпраща и на хартиен носител, за да го имаме в архива.
Това, че си от Банско (където ходя поне 2 пъти в годината  Wink) не означава, че не можеш да бъдеш член. Учредителите на сдружението сме освен от София, от Пловдив, Плевен , Варна , Пазарджик (дано не съм пропуснала някой Rolling Eyes).
Основно въпросите ги решаваме тук, така че ще можеш да бъдеш полезна, ако имаш желание Peace
Ако имаш други въпроси казвай Grinning

Общи условия

Активация на акаунт