СНБМ - инициативи - 2 част

• 31 264
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Я вижте и вие колко излизат картичките, да не стане грешка, аз ги броя 38, мисля, че не е зле да се вземат 40 броя.

# 226
Не видях в списъка Бойко Борисов!
Кали, аз така и не успях да внеса членския внос за тази година, но има два варианта:
1. Наведнъж да дам за двете
2. Утре на ръка

# 227
Кога се пада пак да плащаме членски внос?

за следващата срока е до 20 януари, може да се плаща на полугодие, т.е. 2 пъти по 10 и на веднъж - 20 лв.

Аз също изразявам желание за членство.Разбрах , че след Н.Г. ще има "записвания", така че чакам...По едно време дускутирахте набирането на нови членове да става чрез представянето йм от някой- още ли мислите така или може и на случаен принцип.Няма да ме има известно време покрай празниците, но се надявам докато се завърна да не съм изпуснала много..

# 228
Наси, стихотворението ми харесва bouquet Само дето дядо ти Мраз вече се подвизава под ник Дядо Коледа Laughing Hug И той го е сменил внезапно като почти всички от СНБМ

Мацка, то нарочно е измислено с дядо Мраз! На повечето хора, както и на мен ми домилява всеки път за дядо Мраз, а дядо Коледа много не го долюбвам! А пък така ми се стори, че ще стане по-весело.... Party

А колкото до Бойко Борисов, съзрях го в списъка........

# 229
Наси, стихотворението ми харесва bouquet Само дето дядо ти Мраз вече се подвизава под ник Дядо Коледа Laughing Hug И той го е сменил внезапно като почти всички от СНБМ

Мацка, то нарочно е измислено с дядо Мраз! На повечето хора, както и на мен ми домилява всеки път за дядо Мраз, а дядо Коледа много не го долюбвам! А пък така ми се стори, че ще стане по-весело.... Party

А колкото до Бойко Борисов, съзрях го в списъка........

ААА, то имало специален замисъл, ок Wink Носталгично, един вид Wink

Бат Бойко не можем да го пропуснем, нали ни е любимец Flutter

# 230
  • София
Цитат
Емилия Масларова ще отчете дейността на социалното министерство през изминалата година

15 декември 2006 | 17:14 | Агенция "Фокус"

София. Министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова и екипът й ще представят дейността на министерството през изтеклата година на 18 декември от 11 часа. Това съобщиха от пресцентъра на ведомството. 

# 231
Кога се пада пак да плащаме членски внос?

за следващата срока е до 20 януари, може да се плаща на полугодие, т.е. 2 пъти по 10 и на веднъж - 20 лв.

Аз също изразявам желание за членство.Разбрах , че след Н.Г. ще има "записвания", така че чакам...По едно време дускутирахте набирането на нови членове да става чрез представянето йм от някой- още ли мислите така или може и на случаен принцип.Няма да ме има известно време покрай празниците, но се надявам докато се завърна да не съм изпуснала много..
Весели празници, спокойно няма да пропуснеш толкова, все пак и ние ще празнуваме Heart Eyes

# 232
Кали, моето мнение за Силвия Цанова е същото, но мисля, че все пак може да пуснем картичка.
Нали знаеш за кого мнението е къде кдъе по -негативно, ама ще пращаме няма как  hahaha

# 233
Ето окончателния текст за картичките:

Сурва весела година,
по-активно догодина
да помислим за децата
в градовете и селата,
да работим ний задружно
колко малко им е нужно!

Благодарим Ви от сърце
за направеното през годината
винаги сме налице,
вече знаете дружината.

СНБМ

За господин Първанов:

Сурва весела година,
догодина до амина,
червена ябълка в градина
желаем Ви успешна година година.

И отдолу може да се добави това от предишното:

Благодарим Ви от сърце
за направеното през годината
винаги сме налице,
вече знаете дружината.

Ето още една идея, без стихове този път, че нещо музата отказа да ме навести newsm78

Пожелаваме/Желаем?/  Ви весели празници,
още по-успешна нова година
и много усмихнати детски лица
по време на мандата Ви!

Сядам да експериментирам нещо в стил хайку, но не обещавам, че ще се получи Blush

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 20:03 от mishlentze

# 234
Ето обещаното експериментално хайку / за незапознатите пише се на 3 реда, сричките трябва да са 5-7-5 - строго определен брой на всеки ред/. Изберете си Hug

1. Майка и дете.
Безгрижни дни. Коледа
в нощта трепти.

2. Детските мечти
за безгрижни дни, летят -
свободни птици.

3. Нова година
и очи, пълни с мечти
и детски сълзи.

4. Детската сълза,
спряна от милувката -
безценен кристал.

5. Коледа е днес.
Продавачи на мечти
бродят в нощта.

Става и:

Днес е Коледа.
Продавачи на мечти
бродят из града.

Или:

Коледа е днес.
Продавачи на мечти
обещават смях.

Последното /и в трите му варианта/ малко ми напомня неизпълнени обещания Wink

Дано ви харесат Hug

# 235
Къде се изгубихте бе мацки? Кажеге как мина партито? Пихте ли по едно вино и за нас и какви решения взехте?

# 236
Къде се изгубихте бе мацки? Кажеге как мина партито? Пихте ли по едно вино и за нас и какви решения взехте?

Пихме, че и по 2, липсваше ни Hug

Ренци, решихме да се възползваме от предложението на Мамма и да отделим нашите неща в подфорум. Навита ли си да си ни модератор Wink Избрахме те единодушно Mr. Green

Текста, който съм писала за окончателен по-горе остава за всички картички, без тази за президента, имаме 3 дни да творим и избираме специално текстче за президента, което да не включва думите "кръгла маса" по никакъв начин.

Избрахме как ще изглежда сайта ни, вертикален ще е, с цветовете на логото.

Купихме картички, само дето аз не разбрах дали щяхме да събираме пари за тях или от членския внос ще се взимат, ако съм пропуснала събирането на пари днес, ще се включа в сряда- Embarassed

Разбрахме се ако искаме да пускаме теми из форума първо да обсъждаме тук до последната подробност, гласува се и тогава да се пуска. Освен това никой да не прави никъде лични коментари за намерения, позиция или инициатива на Сдружението, без да имаме официална гласувана такава.

Решенията се взимат от УС и ОС общо, като от УС трябва да има минимум 4 гласа, за да се вземе решение и от ОС останалите гласове, но под 8 гласа решение не може да се вземе за нищо.

В общи линии това  е.

Решихме след нова година да задвижим нещата с инициативата с КАТ по-бързичко.

Другите да добавят каквото съм пропуснала newsm78

# 237
Браво! Хубави и правилни решения сте взели. Радвам се, че срещата е била ползотворна и от към работа и от към винопиене. Grinning

За модериране-ще модерирам бе. То ние сме културни и спокойни хора и едва ли ще има много работа.

За визитките какво решихте? Аз така и не разбрах нищо накрая. Ако се знае колко ще струват свиркайте, за да мога да изпратя парички барабар с членския внос.

# 238
Ренци, душко, твоите визитки са в мен!

Аз си пристигнах по живо - по здраво, пътувах много комфортно. Не съм давала пари на Инето, защото тя още нямаше яснота колко ще струват, а и моите визитки не бяха готови.

Кали ти е писала за основните неща, Хриси водеше някаквъ протокол, предполагам, че по-късно ще пише.

Честно да ти кажа, много изпусна, като не дойде. Ох, направо не ми се тръгваше, толкова ми беше гот.

На всички днес - целувки.

# 239
Ох, пределно ми е ясно, че съм изпуснала и в тоя момент ме е адски яд, че нямаме баби в Пловди, на които да харизам потомството. За другия път обаче отсега агитирам майка ми да дойде на гости, за да пътувам аз до София.

Общи условия

Активация на акаунт