ирка, с теб сме! нека Бог ти даде мир и сили да преминеш това изпитание, а не елла съвършено здраве!
....не пожелавам на никой подобни изживявания....

.Лида прати нашите поздрави на Ирка.
.Хващам си бебето на ръце и с такси отиваме в поликлиниката,за мое голямо учудване там ми казват дайте талон и аз,ами нямам и продължавам да изглеждам като олигофрен и обяснявам,че педито се е обадило,че днес ще отида.И те добре,ама дайте талон,при което аз бясна се обаждам на педито и питам вие дадохте ли ми талон- и тя да в картона е.Аз,обаче не съм гледала картона,който е у дома и няма как да тръгна да споря и казвам,че ще си ги платя и тя с цялата си наглост ми казва,ами те 3 лв,да ама не 6лв.Така прибирам се ровя в картона,ама няма и ей сега ще я уведомя,че от другата година е с трима пациента по-малко.
Тя снощи се събуди пак в 4 за ядене, но аз
"ТЦ!"и час и половина пях ,играхме, но яде в шест. Трудно се създава режим, а един път развалиш ли и всичко отива по д.....
и се моля скоро скоро да сте у дома и да сте забравили проблема!!!!
), но иначе сме свежи. изписаха ни коларгол (май цапа доста, а?) приготвиха ни го в аптеката, кяфява течноат за капане в носа, мисля че съдържа йод и сребърен нещо си.. някой ползвал ли е?