Лудуват вкъщи МАЙ-ските деца, очакват свойта първа среща със снега

• 13 742
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
  • София
страхотна темичка!   bouquet

ирка, с теб сме! нека Бог ти даде мир и сили да преминеш това изпитание, а не елла съвършено здраве!  Praynig  Heart Eyes

# 16
  • Бургас
Ирка, стискам палци всичко да мине бързо и леко, пожелавам ти много сили и кураж в това изпитание. Прегърни Елла от нас и и кажи, че я обичаме!
Дано скоро да има добри новини  Praynig!

# 17
Здравейте и от мен!
Извинявам се,че ще забавя и със снимките и със разказа за пътуването,но имам проблеми с нета и докато не ги отстраним,май само ще ви чета-докато още имам нерви...че вече мускули направих от рефрешване на страниците.... Mr. Green
Дано Елла да е добре и скоро да се приберат вкъщи с мама Ирка Praynig....не пожелавам на никой подобни изживявания....
Честити зъбки на Жулката и Стеф Peace
Честита месечинка на всички месечковци.....
Виф,на нас ни избива мухъл в банята/въпреки,че почти цял ден е отворено/ и накрая/след всичките му Антимухъли ,Саво, и тем подобни...го изчистих с Аче белина-поне мирише по нормолно като поизветрее/...та важното е да се унищожат спорите на мухъла,че са много опасни за бебчовците....Има и няколко теми във форума със съвети,но в момента няма как да ти дам линковете..
Олче,за пореден път ти свалям шапка.....  bouquet

И  само да питам къде е тоя вашия МОЛ,дето се събирате...та да знам кога да намина към София....

# 18
Честито на Георги,Йоанка,Кристиян и Кристияна!
Ирка с теб сме и дано скоро всичко е наред Praynig

# 19
Здравейте и от нас.
Късно ставаме, както никога но нали вчера празнувахме половин годинка на принцесата.
Имахме торта и гости. Дея много хареса тортата си.  Ние с таткото я оставихме да си вземе малко с ръчички но без да я лапа. И после стана едно мазане едно чудо но беше много забавно! До късно вечерта детенце беше доста развълнувано и изобщо не искаше да заспи. Та до 22:30 23ч. се приспивахме. Това за сега от празника а после и снимки ще покажем.
Днес времето е хубаво така, че приятна разходка на всички.
Сега ще излизаме да си купим коледна окраса. Вие момичета купихтели си окраса и кога ще окрасявате в къщи?

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 15:47 от e_vurbanova

# 20

Моля се с Елла всичко да е наред и сроко двете с мама да са си вкъщи!   

Моят герой вчера успя да си разкопчае каишите на стола за хранене, как е успял нямям идея. Големи палавници.
      Днес стерилизирах бурканчета с пюре, но едната е смукнало вода. Дали проблем, все пак чиста вода е?

# 21
  • София
Ирка моля се бързо да се оправи Елла и скоро да се приберете в къщи  Praynig Praynig Praynig
Олче, оформлението е страхотно   bouquet Как намираш време и енергия постоянно да ни изненадваш с нови красоти ?
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ   Георги,Йоанка,Кристиян и Кристияна И НА ЗЪБЧОВЦИТЕ Жулката и Стефани

# 22
  • Велико Търново
Ще се моля Елла бързо да се възстанови,а Ирка и Петър да се успокоят.Сигурна съм,че скоро всичко ще е наред Peace.Лида прати нашите поздрави на Ирка.

Аз,най-неочаквано за мен днес събрах урина и бях  newsm44.Хващам си бебето на ръце и с такси отиваме в поликлиниката,за мое голямо учудване там  ми казват дайте талон и аз,ами нямам и продължавам да изглеждам като олигофрен и обяснявам,че педито се е обадило,че днес ще отида.И те добре,ама дайте талон,при което аз бясна се обаждам на педито и питам вие дадохте ли ми талон- и тя да в картона е.Аз,обаче не съм гледала картона,който е у дома и няма как да тръгна да споря и казвам,че ще си ги платя и тя с цялата си наглост ми казва,ами те 3 лв,да ама не 6лв.Така прибирам се ровя в картона,ама няма и ей сега ще я уведомя,че от другата година е с трима пациента по-малко.

Ще ме прощавате за негативния  пост,но ми се искаше да го споделя!Хубава вечер ви желая!

# 23
Дано установят при4ината за проблема на Елла, да го отстранят възможно най-бързо и всичко да е наред!
Радвам се ,че при Димана най-сетне са разбрали какво й е и са взети мерки....освен това 300 грама за толкова кратко време?? Герой!
Анита , няма нужда bowuuТя снощи се събуди пак в 4 за ядене, но аз  Naughty "ТЦ!"и час и половина пях ,играхме, но яде в шест. Трудно се създава режим, а един път развалиш ли и всичко отива по д.....
Пускам ви линк с нашите снимки от вчера.Да видите как мина рожденния ден на Мая, нямахме нито гости нито торта , но пък тя сама по себе си е достатъчно забавление - вместо торта иска хляб и кюфтета http://zoesch.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album06
лека вечер!

# 24
  • Плевен
Ирка, моля се с Елла всичко да се оправи бързо и по най-добрия начин!  Praynig
С теб сме!  Hug

# 25
Ирка искрено се моля да намериш сили и да се справиш в тази трудна ситуация и скоро да има хубави новини!!!

# 26
  • София
Включвам се само да кажа, че стискам палци на Ирка и бебе Елла. Praynig Praynig Praynig

# 27
  • Варна
Ирка и Елла  Hug и се моля скоро скоро да сте у дома и да сте забравили проблема!!!!

Олче, благодарим за труда ти и времето отделено за всички нас!!!! И дано малкия палавник не ни се сърди, че отнемаме от неговото време с мама!!!   bouquet

Благодаря на мамите, писали ми за техните неволи с тоя грозен мухъл. И аз досега решавах проблема по стените със Саво или белина, обаче сега е гардероба и ще трябва да се смени гърба му, защото е попил влагата и миризмата и едва ли препарат ще помогне. И ние сега спим в хола с малкия, че пръсках в спалнята, а татито като се върне от командировка ще мислим какво ще правим...

На Макси изследванията му показват хемоглобин 115 /не знам какво означава това/, но гледам, че левкоцитите са над нормата, а еритроцитите в обем са под нормата. Дали това е нормално  newsm78

# 28
  • София
привет и от нас!

малко сме със запушено носле, (татито предаде на мен и така верижно се получи... Sad ), но иначе сме свежи. изписаха ни коларгол (май цапа доста, а?) приготвиха ни го в аптеката, кяфява течноат за капане в носа, мисля че съдържа йод и сребърен нещо си.. някой ползвал ли е?

лелята ни е на гости и сега с малката се закачат. разходихме се хубаво, да оползотворим деня.

а , мерките забравихме почти да си кажем, може би да сме най - фини 6500 кг и 65 см, за родено в края на Май бебе ?

# 29
Ирка и Елла, много късмет ви желая и дано скоро всички неприятни изживявания да са само лош спомен!!!

Общи условия

Активация на акаунт