Лудуват вкъщи МАЙ-ските деца, очакват свойта първа среща със снега

• 13 744
  • 286
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте и от нас!
Честито на леля  Laughing Данистеф! Много да ги радва малката душичка - да расте здрава и красива, умна и щастлива! Hug Как ще се казва? Grinning
Честито на всички месечинки - да са много весели и неревливи!
Честити зъбчета и на новоозъбилите се бебчовци!
Като казах зъбчета, и ние май вадим с много мъки трето на брой (горе), киселеем, мрънкаме и сме се прод*искали яко...  Sick На ден по 3 - 4 пъти ама МАЗАЛО пълно. Сутринта звънях на педито да я питам какво да правим, тя каза да му вземем прахчета Ендерол, да му варим оризова вода и да спрем плодовите пюрета, и зеленчуковите - разхлабващи. Много ми е притеснено, дано всички мине леко. Praynig
На всичкото отгоре трябваше пак да ни вземат кръв, заради ниския хемоглобин, но ще го отложим мъничко, а и противо менингитна ваксина трябваше да му слагаме, като стана на 7м, но педито пак вика да изчакаме... Аз в Здравния форум пусках запитване, но глас пустиня  Close, та ще ви помоля и вас за съвет:Мами на бебоци, ваксинирани с ДТК (по ЗК), купували ли сте тази менинг. ваксина, разбрах, че се продавала с рецепта в аптеките, транспортирала се в термос/хладилна чанта, и т.н.... Crazy Питането ми е от коя аптека си я купихте, колко струва горе - долу и има ли смисъл, четох, че не се била борела ефективно срещу всички бактерии, причиняващи менинг. сепсис? Има ли някой "навътре в нещата"??? Praynig
Сега като сме така "във форма" се разубедих да пътувам към Банско Cry, и ако Иги е на линия за партито, бройте ни и нас, където и да е, няма значение, само да сме здрави... Не разбрах обаче за подаръчетата, играчки ли да бъдат основно? newsm78 Моля, някой да ме осветли... Embarassed
Да не забравя да изпратя виртуални цунки на Ева  Heart Eyes (с глас съм се смяла как подскача кукличката в бънджито...), на екипирания адаш Heart Eyes, на голия Момчо (МНОГО сладка снимка, Иги!), абе изобщо на всички сладури, които видях на снимки! Направо ме разтапят, колко са красиви! Heart Eyes
Май това е засега, ще пусна "новата" - стара темичка, която си я имам архивирана, украсите ще са ви познати (няма да го има елемента на изненада), но моля да ме извините, че ми се е запалила главата...  Confused
Лек ден на всички ви ! Hug

# 286
  • София
Здрасти,
Честито на днес празнуващите бебоци
Да е жива и здрава племеницата на ДениСтеф
Hug
Ние още си нямаме зъбче  Sick дано да е по скоро.
Нашият режим е, ами имаме 2 режима
6 кърма
9 кърма
12 зеленчуково пюре и кърма
15 кърма
18 каша + кърма
21 кърма
и през ноща за преспиване кърма
2-ят режим, който Стоянчо се налага сам тези дни е
7 - 7,30 кърма
11 - 12 зеленчуково пюре + кърма
15 - 16 кърма
18 - 19 каша + кърма
21 кърма
и през ноща за преспиване кърма
Това е приблизително, но сме в процес на промяна и е още неустановен.
Моят син от едномесечен си знае да казва мам, ясно казва не, когато не иска нещо, чувала съм и ба-ба, де-де, но рядко иначе много обича да си говори  Joy
Да ви се похваля нашият хемоглобин е 118 и педито каза, че е перфектен и всички други изследвания са ни Ок.
Аз пак да питам, че нали сме без гадже. Евка има ли си такова, че забравих. Като я гледам каква е весела кукла ....................... ще ли ни залиби  Hug  bouquet
И другите бебоци такива едни хубави, хубави. Пу- пу да не им е уроки. То май-ско лошо нема.  Peace
Стоянчо започна да получава вече Коледните си подаръци.
Вчера ходихме на разходка до Хиполенд с едната му леля и сега ви представям оранжева серия
изморен от разходката
единият подарък
другият подарък, но без табличката за хранене
Олче, за подаръците - да са унисекс, до 10 лв и не е задължително да са играчки

Общи условия

Активация на акаунт