Лудуват вкъщи МАЙ-ските деца, очакват свойта първа среща със снега

• 13 749
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Вижте, че не съм чак такава добра жена. Днес станах в 7:30, но мъжа ми снощи спа с Велизар, та за това. Обещал ми е утре да не ходи на работа и да го гледа цял ден, а аз ще се накефя от сутринта до вечерта по софийските улици.

Малкия вече го возя в стола на Дамяна 9+, но това което ми казаха, че от 01.01 се задължават деца до 12г. да се возят на седалки. Та утре ще ходя да видя какво предлагат за каката по магазините.

# 271
  • София
Добро утро  Grinning Кафенцето е от мен   food010 kaffeetrmker_2 Coffee
Едва сега имах време да попрочета какво сте написали през последните дни. Момичета благодаря за милите думички - предадох всички пожелания на половинката. Юносче ето рецептата за тортата http://free.hit.bg/mi6ka/Torta.doc - дано ти хареса - става бързо, лесно вкусно  newsm10 Ако мястото позволява и успеем да дойдем ще направя за събота - имам и домашни яйца  Laughing
Тези дни моят мъж не е на работа и по цял ден обикаляме улици и паркове, а когато сме си в къщи се бутаме кой пръв да седне на компа  Mr. Green
Всички бебчета са толкова сладки - Велизарчо добре опакован, малката принцеска Мия, и Евка ... - всичките ми се иска да ги нагушкам и нацелувам  Hug
Деспет - браво  smile3501 Аз не мога две думи на кръст да вържа  Rolling Eyes
А за седалките и на мен ми се иска да му вземем една за коледните празници, само, че съм чувала, че детето трябва да седи стабилно за да може да я използва  newsm78 А ние още се климбаркаме  Grinning
Чао и лек ден   love001

# 272
здравейте мамчета,
в сметката на "движение на българските майки" има постъпление от цитирам"                                                                           
  11.12.2006|  11.12.2006|          50.00|           0.00|  НФ-3007200001|Майски мами 2005 рBG43FINV915012BGN08H66. No:EP2X4
                                                                           41362

преполагам,че това сте вие затова ви благодаря-ще получите и отчет за какво са използвани парите
весели празници и много целувки за бебоците ви!

# 273
  • Велико Търново
Мерелин,ние сме мами 2006,но няма да е лошо и ние да подпомогнем движението на бълг.майки!

# 274
Мерелин,ние сме мами 2006,но няма да е лошо и ние да подпомогнем движението на бълг.майки!
Миии... ooooh!не съм видяла ,че пише 2005-sorry-но...тогава използвам случая да ви поканя на БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ КОЛЕДЕН БАЗАР НА 16 И 17 В ЗАЛА4 НА НДКА-ИМА НАИСТИНА ЧУДНИ НЕЩА ЗА ПОДАРЪЦИ-ЗАПОВЯДАЙТЕ Hug  bouquet

# 275
Добро утро майки и майски!Честити 8-месеца на Бетинка и 7-месеца на Калоян,Александър и Дита!Весело детство от нас с Алекс!
Давай да карам какво се сещам,че и то ще избяга от главата ми....Много ви благодаря за комплиментите за моите мъже-таткото направо се" наду" и вирна нос smile3502
Режим8.30-9.00-180мл АМ
11-11.30-плодово пюре 60гр
12-12.30-каша (през ден)или АМ
16.00-16.30-180АМ
18.00-60гр.плодово пюре
19.30-20.00-зеленчуково пюре(125 +60мл.АМ) или месно пюре
23.30-24-180мл АМ
Лони13 моля те пусни ми и на мен филмчето на velisabg@yahoo.com
Ева е много сладка в бънджито направо ме нави да купуваме и ние Simple Smile
Имаше и друго,но.....
Времето е ужасно,така че весел ден! smile3511

# 276
добър ден и от нас Hug
гледам че коментирате режима си.ето и нашия.
8ч.-200мл. ам(в повечето случаи смесено с малко безмлечна оризова каша че да го давам по-лесно с лъжицата)
11ч.-150мл. плодово пюре+ам или ам+бисквити
14ч.-170мл. зеленчуково пюре(месно не съм давала още защото димана не е оздравяла напълно а нали се захранва с ново нещо само ако детето е здраво)
17ч. 170мл. каша или кисел
20.30ч 200мл. ам
от време на време й давам бисквитка или коричка хляб.сок не е пила отдавна защото предпочитем направо плодовото пюре.

зъби и беба няма така че на другите майки на беззъби беборани-споко Wink
скоро видях накакви храни на хаме с йогурт и сметана и се чудех дали са подходящи за нашата възраст и дали може да заместят хранене.за следобедна закуска днес съм купила грис и ще видим дали беба ще го хареса.
ей, софиянките ама много ви завиждам за партитата с бебоците.направо позеленявам от яд че сме толкова далеч #Cussing out.все пак мислено ще купонясваме с вас.пийте по едно мляко и заради димана. baby_neutral
честити месечинки!честита племенница и на гордата леля-много да глезиш момето!

айде лек ден и ако някой има връзки с минчо празников да му каже да го разкара тоя дъжд че да поизлезем малко Praynig

# 277
  • София
Добро утро!
Честито на всички празнуващи и мноооого специално на Бетинка!  newsm51 /Сватя, нямаме още път към вас, но на лято или още май, ако организираме Националния МАЙски купон  newsm10/

За Коледния базар - ние със сигурност ще го посетим, може още след купона или на следващия ден - как се случи.

За режима - ориентировъчно е това, макар че търпи ежедневно корекции:
8:30- 9 ч. /когато се събудим/ - кърма
10:30 - 11 кърма
12:30-13 1-2 лъжички зеленчуково пюре или безмлечна оризова каша /колкото поеме преди да залепи уста и да не я отвори докато вижда храната   Twisted Evil / и после кърма
15:30-16 кърма,
18:30-19 кърма
20:30-21 кърма
нощем - напоследък суче на кръгъл час по няколко глътки, та не мога да преценя колко е хранене, колко е чесане на венци... ама се надявам скоро да избият тия зъбиииииии  Crazy

# 278
  • Варна
ЧЕСТИТИ 8 МЕСЕЦА НА БЕТИНКА!!!ЧЕСТИТИ 7 МЕСЕЦА НА КАЛОЯН, АЛЕКСАНДЪР И ДИТА!

Нашия режим е следния:
около 6.00 - 180 мл АМ
около 10.00 - попара или АМ
към 13.00 - зеленчуково или месно пюре - почти цяло бурканче 190 гр
към 16.00 - 17.00 - кисел, каша Слънчо или готова каша на Ганчев с бисквити
към 19.00 - дояждаме кисела, или пасирани пресни плодове - ябълка, круша, банан
към 20.30 - АМ 190 мл с 1 лъж каша
от време на време сокчета, а нощем вода.

Иночка, щом има транспорт градски, все ще се доберем до там, само ще трябва да си дообясним мястото  Wink . А и идеята за общо такси не е лоша. Аз мога и през седмицата, но ще е по-удобно събота или неделя, че понякога ми звънят от работа нещо спешно да се свърши и да няма ексцесии. Та за тази събота или неделя? Какво ще кажете? Айде и Мимозката да може да се присъедини. А Ани и Анита - обадете се момичета?!!!

# 279
  • Варна
А Ани и Анита - обадете се момичета?!!![/color]
Тук съм, обаждам се. За мен няма значение къде и кога ще е. Аз съм с кола, и ще можем предполагам да съберем още една количка+още една мама+бебе на задната седалка. /Дано съм уцелила зеленото за варненската среща newsm47/

Честити 8 месеца на Бетинка и 7 месеца на Калоян, Александър и Дита!

И аз се чудех за тези пюрета с извара и сметана....моля някоя мама ако е давала да сподели.

Моето зверче се събуди и вика Мммммма, Ммммма. До скоро. Усмихнат ден   bouquet

# 280
Лелееееееее браво на вас, два дни и теми4ката свършила, ма те такива заплеси като мен дето за ни6то нямат време, а и не6то ба6таткото ни ходи като пилнафта из къщи тия дни че целия свят му е крив та савсем се оплескахме ма карай нормално мъжко състояние те нали са само за красота, пък ако види как някой къщовничат от 5 сутринта.......................
Честито на месе4инките да са живи здрави и най-ве4е палави.
Честито на ДаниСтеф за племенницата да ти е жива и здрава и като добра  леля да я глези6 най-много   newsm51
Честито и на мъжа на Ани на патерици да ти е все така добри4ък и да те слу6а и оби4а още пове4е smile3525

от нас едва ли сте виждали по-големи киселяци #Crazy То се не знае ден ли е нощ ли зиби ли са аде ли му се ма като гледам периоди4ността на йивотами през 5години :
по едно и също време забременях, след то4но 5 години родих, по същото време се оциклих, та до края на месеца 4акам и зъб да дойде. Ма здраве да е.

А къде то4но в програмите се публикуват снимките, 4е се зверих, зверих и никой не видях smile3506

Благодаря за милите думи за куклите дай боже да са ниживи и здрави де4ицата, само това 6те си пожелая на дядо коледа.

Цънки по сладки муцунки  love001

# 281
  • София
Включвам се само по два организационни въпроса:

1. ЗА КОЛЕДНОТО ПАРТИ В СОФИЯ - нулирах анкетата и обобщих 4-те възможности, хайде окончателно да решим! Гласувайте: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=148974.new#new

2. Утре както обикновено в 13 ч. в Мола на квартална среща. Съкварталки и всички желаещи, ще ви чакаме!

# 282
Иночка,ВИФ,Анита -за мен само тая събота или неделя е възможно после съм рожденичка и почват празници  и ще пътуваме.....Но ако на вас не е удобно не се съобразявайте с нас.Ако датата не ни устройва ще дойдем следновогодишно да ви видим. Laughing
Честити 8м на Бетинка!  bouquet

# 283
  • Русе
   Привет! Grinning
   Включвам се с новината, че имаме второ зъбче! Но нощните фиести продължават, други зъбки ли ще излизат не знам и аз вече какво е туй чудо Tired Освен това Дарито започна да не си изпива вечерното мляко и сега имаме едно нощно хранене към 3-4 часа, а го бяхме забравили още от двумесечна възраст! Дано този период отмине по-бързо, защото татито обмисля сериозно да се премести да спи в другата стая.
   Чета, че си организирате коледно парти Grinning Завиждам ви благородно и с нетърпение очаквам снимки и разкази за събитието!
   С малко закъснение-Честити 7 месеца и второ зъбче на гаджето Жорко! Да расте здрав и много да радва мама Деси!

# 284
Здравейте и от нас. newsm51Честит 8 месец на Бетинка!Да е здравичка и много засмяна.
 Честит 7 месец на Калоян,Александър и Дита!И те да са здравички и винаги засмяни. Tada
Я кажете ваште бебчета казват ли вече по някоя дума?Че ние още нищо не казваме само се смеем и нищо.

Общи условия

Активация на акаунт