Лудуват вкъщи МАЙ-ските деца, очакват свойта първа среща със снега

• 13 746
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Данистеф честита племеничка, да е жива и здрава и много да ви радва!

# 241
честита племеничка на Данистеф, да е жива и здрава.

# 242
Здравейте и Честито на всички празнували и празнуващи!
Напоследък хич нямам време нито да чета какво сте писали, нито да пиша - нали ходя на работа и ми е адски натоварено. Като се прибера вкъщи вечер се хващам да готвя, чистя и пера, на работа пък полудявам от задачи...Въобще - карам я на педали, едва намирам време за цедене на кърма в офиса. Трудно е и то доста, но пък се чувствам добре, иначе вкъщи затъпявам. Сега с нетърпение очаквам уикендите, когато не ми е напрегнато и я карам по-спокойно.
Да ви се оплача - днес се оциклих / 7 месеца след раждането/ и хич не се радвам - добре си бях свикнала по старому..Освен това ме заболя корем -ужас. Преди да родя никога не ме е болял по време на цикъл...

# 243
  • Варна
ЧЕСТИТА ПЛЕМЕННИЧКА НА ДАНИСТЕФ!!!! ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ И ДА Е НАЙ-ЩАСТЛИВОТО ДЕТЕ!!!!

# 244
Момичета, здравейте!

Имам да чета цяла страница , но после ще наваксам!
С едно око видях че Данистеф има племенничка, да и е жива и здрава и мама бързо да се възстановява. А аз бързам, че след малко ще имам гости , а по-късно заминаваме на ресторант, че мъжа ми е рожденник! Ето и почерпката:   party023 Wine Glass
Мъжа ми специално ми поръча от негово име да ви кажа Иван каква изненада му направи сутринта. Подари му бонбони Мерси. Толака се зарадва от вниманието и отиде щастлив на работа!

Целувам ви! Отивам да действам по задачки!

# 245
Честито на Дани Стеф за племенницата...датно да е много здрава и послушна!
На месечковците-също,честито-да са много кротки и да спинкат вечер....!!!И на мамите  bouquet че са ги родили и ги обграждат с толкова обич!
Пипив-моля се Цветето да е добре и да не се притеснюяваш повеце Praynigпращам ти виртуална прегръдка.... Hugда знаеш,че сме с теб...
Шуши-и мен ме е яд за вчера,ама Ирка ми звънна късно/тъкмо излизах от банята и определено ми личеше че съм се боядисвала преди това/,а и колкото и да се опитвах да изляза/макар и по-късно да се присъединя към вашата компания/,се оказа,че цирка ни не може да се оправи без главния дресьор..../т.е.без мен/...За ревността-хич не се притеснявай-ние  нямаме против Елла да е ухажвана и от други ергени-че да си походи докато е време...да не наваксва после ,като се вземат Wink..А,Марти дано да се оправи от хремата...
Пепсън-това,че нямате зъби не е проблем,мила,а екстра...че ние хапем ужасно...а и в момента пак се озъбваме-излезли са ни почти и 3 и 4ти долен ,а отгоре двата още  дават зор и съм #Crazy...за последните три дни повече от 10 минути накуп не съм спала/че и баткото е в някакава криза  и само реве и се буди....и ако има начин,не в Узбекистан ,ами някъде на Северния полюс ще ида...само да мога да се наспя/...А вас ви чакам в Пловдив-и да се обадите,като си дойдете,ей Naughty
За пътуването утре-още не е сигурно дали ще се включим и ние с Ивчо,че хич не съм във форма...но ако тръгнем,ще се обадя по телефоните....
Кате,виждам се закачаш-но ако има начин като едното нищо ще наминем и към Бернто нали от Новата година и паспорти и визи няма да има...пък и като гледам ти скоро не планираш да си дойдеш.... Wink
Мимозка,гледам имало е репетиция за рожденния ти ден-ако взема да те пропусна на 20ти-да знаеш,че от сега се включвам със -Честито!!!  bouquet

Охуима голям проблем със Сами-чака ме да стана за да може да си гледа жабчето на компа...и понеже вече не издържам на мрънкането му...ще се предавам...до после

# 246
  • София
Честито на Дани стеф за племенницата. да е жива и здрава!
Честито и на мъжа на Ани.
Ето едно клипче от нас, с малко подранилият ни коледен подарък.
http://www.vbox7.com/play:9c3f0a12

# 247
  • Бургас
Данистеф - честито!!! Да ви е жива и здрава, а на сестра ти пожелавам бързо възстановяване!

rien ето нашият график:
9 ч - попара или млечна каша 220 мл
13 ч - зеленчуково или месно пюре - 200 мл
17 ч - 1/2 плодово + 120 мл АМ с бисквитка
21 ч - 230 АМ
и между 9 и 13 хапваме плодово пюре,не ме питайте къде го слага, май всичко в памперса отива

# 248
  Честита племеничка на Дани Стеф! Да е жива и здрава за радост на мама и тати!
  Честита месечинка на празнуващите!
   Деспет, Hug чудесно стихче, много ми хареса Peace
  Ани, весело изкарване на ражденният ден на мъжа ти, много да те слуша и обича, както и ти него.
   Днес бяхме на консултация. За пореден път много се радвам на нашето педи.
Даде ни направление за изследваня и контейнерче за урината, много мило ми стана, не за друго Blush Ще започваме жълтъка по 1/4 през ден и по 1-2 пъти седмично каша(по-рядко, защото сме "дебели") и само по 60-70 мл, за да мога да го кърмя. Чудесно! Взех му Слънчо, бананова, много я хареса. Пу-пу на мама ящното момче.
   И ние вече сме в клуба на 9 килограмовите 9050кг. Hug
   Мисля си за Коледнато парти, ами освен, че сме много и със столчета за коли, ще има сигурно и като мен  с колички, къде ще се паркирваме?

Риен, ние все още папаме на 3 часа и нямаме точен режим но ето един ориентировъчен:
   5-6ч кърма
   9-10 кърма(ако имам време и подходящ плод пийва сокче 50-60мл)
   12-13 зеленчуково пюре
   15 кърма
   16.30 половин плодово пюре (или вече каша 50-60мл)
   18 кърма
   след баня преди лягане пак кърма 20.00
   около 22-23 пак
   и сега се мъча да залъгвам с чай около 1.30 Wink
   много дълго ,ама така е при нас. Има ли и други като нас?

Лека вечер!

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 17:59 от paizy

# 249
Здравейте, момичета!!!
Каква по-хубава новина от това - ЧЕСТИТА ВИ БЕБКА, ДАНИСТЕФ!!!

Момичета, Детския кът Лейди в Дървеница е ПРЕКРАСЕН!!! И е изключително подходящ за нашия купон!
Предимства:
- има безплатен паркинг;
- масички за мамите /да пият кафенце, докато гледат децата как пълзят/;
- място за игра на бебоците;
- кафе бюфет за родителите;
- има и квалифициран персонал, които да наблюдават децата и да ги занимават /това май е екстра за по-големите деца/
- има много играчки, балони...
Недостатъци:
- събота и неделя е заето;
- плаща се 2 лева на час на дете;

Ако ви харесва, трябва да решим дали ще имате възможност да го направим някой ден през седмицата... и да действам. Взела съм телефона на Човека, който отговаря, мога да звънна и да попитам за датата, която сме решили...

Да не забравя Георги - ЧЕСТИТ 7-ми МЕСЕЦ!!!
Деспет, ти си страшна поетеса - БРАВО!!! Много ми хареса, какво си стихоплетнала... Да ти е жив и здрав малчогана!!!

А н и, честит ти рожденник!!! Да ти е все такъв любящ и всяка година да става мъж на годината!!!!   bouquet

Желая ви приятна вечер, аз ще ида да сготвя нещо...

# 250
  Пак съм аз, но сега гледах клипчето на Ева, леле голяма сладурана, как весело си подскача. Тя имаше ли си гадже?  Нашето несериозно излезе, рядко списва, та  си търсим ново
 Embarassed

# 251
Честита племеничка на Данистеф! Честит рожден ден на съпруга ти Ани и весело прекарване! честита месечинка на бебе Гого!

Paizy, нашия график е сходен с вашия, като добавя и още едно две нощни кърмения става точно същия.

# 252
Здравейте и от нас.
Честито на всички месечковски от вчера и днес. .

DaniStef  честита ти племеничка /аз цял ден стискам палци, че сутринта само четох/ да ви е жива и здрава и много радост да носи. Бързо възстановяване на сестричката ти.  

Ани честит ти рожденник. Да е жив, здрав, щастлив и много да си се обичате.

Анна, Евка е много сладка в бънджито и как хубаво си скачка. Целуни я от мен.

Pepsun  и ние още сме без зъбче, така че споко. Не сте само вие. А относно мъглата за събота ще се постараем да я изчистим.

# 253
  • София
Данистеф честита племенничка!!! Да е жива и здрава и много да радва мама и тати!!!
Честито на месечинките днес!  Hug
Ани честито на рожденника!!! Много да ви слуша с Ивчо  Wink
Проверих в Макдоналдс - не става за нас  Confused Има много стълби нагоре, залата е много малка - едвам побира 15 човека а пък място за бебетата съвсем не остава. И понеже не било Р.Д. и няма да поръчваме детски менюта, ако се появи рожденник има предимство за залата и щели да ни запазят места отвън  Confused Въобще не е подходящо за бебчовци
А режима ни е :
6-6,30 200мл. АМ
10,00 200мл. АМ + нова храна / въвеждам храните една по една през 4 дена/
13-13,30 зеленчуково пюре
16-16,30 каша или плодово пюре /редувам ги/
20,00 200мл. АМ
А и ние сме в отбора на беззъбите...
Лека и безревлива нощ  Hug Heart Eyes

# 254
Здравейте и от мен! Докато разбера какво е станало с темичката ни и изчета всичко, то мръкна!
Честити 7 месеца на Жорко! Да е здрав, весел и игрив! Поздравления и на Деси за стихчето!
DaniStef, честито ви бебче! Да расте здраво и засмяно и да донесе много радост на всички ви! Бързо възстановяване на мамчето.
А н и, на теб честит рожденик! Много здраве и успехи да го съпътстват винаги.
За Мимозка разбрах, та ще запазя пожеланията за другата седмица  Wink .
За коледното събиране и ние сме на линия. Колата ни е на ремонт, та ще сме с кенгуруто. Дано само да не вали, че тогава незнам как ще стигнем, вероятно с такси.
"Лейди"-то ми звучи много добре, така както Шуши го е описала. Нас ни устройва и през седмицата. Иначе да кажа и тук, в анкетата гласувах за Мексиканския ресторант, защото ми се струва, че сме доста народ и у Руми няма да има достатъчно място.

Венци втора нощ прескача едно от нощните си хранения, това в 12. Много съм доволна от което. Е, не пропуска да промрънка, ако си изпусне бибата или му се пие водичка или кой знае защо, ама карай. Установих, че нощем се залъгва по-лесно със сок, но не ми се иска да го свиквам така.
Сиска за пореден път ме разби с това нейно ставане по нощите, че и перални, простиране... Мен Венци ме събужда в 8.30, но преди 10 не ставаме, търкаляме се из кревата, аз го карам да спи, той пък ме кара да играем.
Изгледах клипчето - Евичка е много сладка в бънджито. И Алекс и Бетинка в кенгурутата. Мая е станала голяма хубавица. (Само, че лентичката нещо се е объркала - показва годинка и 6 месеца). Изобщо бебчетата ни всички са разкошни.

Общи условия

Активация на акаунт