Лудуват вкъщи МАЙ-ските деца, очакват свойта първа среща със снега

• 13 749
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Момичета, къде е тази анкета, че аз все чета че сте гласували, а пък не я намирам?

# 256
  • Пловдив
Здравейте отново,
благодаря за успокоението че не сме само ние беззъби  Grinning
Rien - нашия режим е:
6,30-7,00 кърма
9,30 - кърма (от бутилка)
12,30 - зеленчуково пюре с месо или риба (250 г)
16,30 - пресни плодове - 250 г
20,00 - кърма

приятна вечер

# 257
Здравейте момичета.Честито племенничка на Данистеф. newsm51Да ви е жива и здравичка малката сладурана.И бързо възстановяване на маминка.                                                                                                                                                  Ани да ти е здрав рожденника.Много да те слуша и много много да те обича.

# 258
  • София
ани, ето: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=148974.new#new

взех, че пуснах писанието си в темата с анкетата  Crazy исках да ти кажа, че евка много сладка, как се кефи в бънджито.

мамита, май скоро ше ни омалеят кошчетата за кола до 9 кг, а? трябва да купуваме от седящите ли?

# 259
DaniStef, честита племеничка!
Честито и на малкия Георги! Много хубаво стихотворение!
Честит рожденник на А н и!
На всички пожелавам да са здрави, усмихнати, много щастливи и да узпяват с всичко, с което се захванат.

За мен няма проблем коледния купон да бъде през седмицата. Нашия татко няма да почива следващата седмица, така че сме свободни и в събота и през седмицата. Само на 17-ти сме заети. Макси ще стане на 5 год. и ще събираме баби, дядовци, братовчеди...

# 260
Честита племеничка на Данистеф и бързо възстановяване на сестра ти!  bouquet

Честит рожден ден на Дидо- все така да се обичат и слушат с Ани  Laughing и поне 1 сестричка и 1 братче на Ивко  Peace
Ванилайс -много хубав комплект,ама ние имаме доста бебешки и още ни е рано за голямо легло.
Нашия режим
8,30 -кърма
11- кърма
ако се успи направо зеленчуково пюре или ориз. каша с плод. пюре ако не се успи
12,30-13 ч е пюрето/100-120 гр/
15- кърма
17,30- плод. пюре около 100 гр.
20,30 -кърма
23 кърма

Кажете кои са кашите "Лека нощ" и безглутенови ли са?

# 261
Здравейте от нас!
два дни не можах да пиша, но за по мъничко влизах и ви четях. Много нещо пак сте изписали. Ще карам по ред. Днес излизах и моят мил гледаше Гоги. Украсили елхата без мен, защото на мен все не ми идваше настроението. Като видях стаята да свети - направо ми се стопли сърцето и вече съм в очакване на първата ми Коледа с бебчо!

Добре дошла на мама Нина и бебе Мария! Да пишат редовно и дано им е харесало тук при нас.

Леле, Сиска, Мими, направо ме закопахте. Чувствам се като търтей като гледам кога ставате вие. А ние - чак към 8.30 - 9.00 се излюпваме и то ако Гоги ни събуди. А вчера чак в 11.00 се събуди милото, че и ние с него. Направо ме закопахте под масата от срам. Но пък снощи, по форумски модел се будеше цяла нощ през час, докато накрая в 3.00 часа го гушнах при мен и така спахме тримата на спалнята. Е, той поне спа. Сега ви разбирам за какво говорехте. Дано тази вечер е по-спокойна.
 Пепсън, ние също не сме се озъбили още. Споко. Зная, че зъбките може да почнат да никнат и към годинката, но ние за разлика от вас и нито думичка не сме обелили още и скоро май няма да продумаме.
Риен, ето и нашият режим:
6.30 - 150 мл. АМ
10.00 - отскоро въведохме попара - 150 гр.;       11.30 - плодово пюре - 30 мл.
13.30 - зеленчуково пюре - 150 гр.;
17.00 - каша или кисел - 150 гр.;                 18.00 - плодово пюре - 30 мл.
20.30 - 150 мл. АМ;

Пипийв, дано всичко при вас вече да се подреди и малката сладурана да е добре!
Ванилка, и аз се сетих за столчето. Ние 9 кг. нямаме, даже и 8, ама крачетата на Гоги стабилно си стърчат извън столчето, така че си поръчах на мама това да му е подаръка за Коледа - столче за кола 9+.
Евка с бънджито е голям бомбон! Ани, да я нацелуваш!
А Звездолина да нацелува по голите крачета Венци, че е много сладък на тази снимка. Още преди да стопля, че е наше форумско дете, си го харесах в списанието. Много миличък!
ЧЕСТИТИ СЕДЕМ МЕСЕЦА НА АДАША ЖОРКО! Да расте за радост на мама и тате много, много весел и здрав!
Честита шофьорска книжка на Илиана - леко и безаварийно шофиране!
ЧЕСТИТА ПЛЕМЕННИЦА НА ДАНИ СТЕФ! Пожелавам ти да си най-най-готината леля! Много е готино, нали.
Аз преди 23 дни станах леля за втори път и изживяването е неповторимо - още повече, че чух
когато тя проплака за първи път. ДА ВИ РАСТЕ ЖИВА, ЗДРАВА И КРАСИВА!!! Поздрави на майката!
АНИ, честит ти рожденник! Предай му поздрави и много, много да те слуша. А с Ивко, с подаръците го карате като по рекламите. Много сладко!

От мен лека и НЕревлива и целувки на бебонковците!

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 22:05 от lony_13

# 262
  • София
Момичета,много хубаво това за детския център,но ако решите да организирате партито през седмицата ние ще трябва да пропуснем,защото съм на работа  Cry,затова ви моля ако е възможно  и всички сте съгласни партито да го направим в събота на 16.12 както го бяхме замислили и ако за Руми сме станали множко да се съберем пак в МОЛ-а.

# 263
Момичета и аз гласувах за Мексиканския, защото мисля, че ще сме много за в Руми. По този повод Руми, специални благодарности за милата поканат, страхотна  си bouquet.
Единият от детските парти клуба точно за това не ми допадна защото има малко място за майките /количките трябва да стоят на улицата защото е тясно/ вярно, че има отделна стая за децата с нов мокет, но като цяло заведението е предназначено за по големи деца. В нашият случаъ намя да се плаща на час за дете, т.к. не е парти, но предварително трябва да си поръчаме нещата защото всичко е с кетъринг. Ако сме повече мами може и да се окаже много тясно и неудобно.

Риен, нашият режим е:
  5,30 -   6,30 кърма;
  9,00 -   9,30 кърма;
13,00 - 13,30 пюре / зеленчуково или месно/;
16,30 - 17,00 каша или плодово пюре;
19,30 - 20,00 кърма
Като около 11,30 -12,00 часа  и към 18 часа /ако е ял каша/ давам прясно изцеден сок от ябълки /евентуално  и моркови и/или грозде/.

Ето малко снимки вчерашната и днешната фото сесия. За да поясня от ляво на екрана /в светло синьото сме ние/, а това до нас е едно сладко априлче -  бебе Марти.
http://images12.snimka.bg/001704039.jpg
http://images12.snimka.bg/001704040.jpg
http://images12.snimka.bg/001704042.jpg
http://images12.snimka.bg/001704044.jpg
http://images12.snimka.bg/001704046.jpg
http://images12.snimka.bg/001704067.jpg
http://images12.snimka.bg/001704071.jpg
http://images12.snimka.bg/001704075.jpg
http://images12.snimka.bg/001704079.jpg
е да не прекалявам.

Чао от нас лека НЕревлива и спокойна нощ.

# 264
  • София
Здравейте, МАЙчета!
Аз се включвам чак сега, че днес правихме една реорганизация из вкъщи - с майка ми изчистихме празната стая и едно нещо повлече друго - та направо направихме основното зимно почистване  Crazy обезопасихме хола и трапезарията и сега мъникът може да си пълзи спокойно newsm32

Сега за партито:

Виждам, че гласуването върви в моя полза  Laughing Wink От анкетата се вижда, че ще се съберем към 20-25 човека /надявам се всички, които планират да дойдат да са гласували, за да имаме ориентировъчно бройка/.

Надявам се да не си помислите, че се опитвам да си налагам мнението, просто искам да имате представа, за да решим заедно:
* празната стая е 18 кв.м. и с майка днес започнахме да изпираме и сушим едни одеала и олекотени завивки, за да застелем паркета и да са на мекичко бебчетата.
* другата стая ни е хол+трапезария - към 26 кв.м. и можем да я използваме също, но така ще трябва да се разделим в две помещения
* за количките - между входната врата и асансьора има дълъг коридор, който е затворен с решетка и става да "паркираме" там.
* Борис настоява да ви кажа, че и за пушачите има място - ще му правят компания на неотоплявания балкон  Mr. Green
Това е, пишете дали ви се вижда възможно и приятно да се съберем 25 бебета + майки и татковци.

# 265
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!

Честити 7-месеца на Гого - много здраве, щастие, късмет, пълни пампи, тумба и още много бели и здрави зъбки!   bouquet Специални поздравления за деспет за стихчето - невероятна си!

Честита племеница на ДаниСтеф - много здраве и късмет!

# 266
  • Varna
мимозке, аз съм вземала на Нестле каши лека нощ с глутен са, но са много вкусни  Бетка ги унижожава с един поглед, На Ганчев има също и пак са с глутен сега мисля ч, взех на Хипп .   Днес видях че на Ганчев има някакви нови Праскови със сметана за над 5мес и другото не си споням какво беше.

# 267
Като бързам да не мине 00 часа, така е, щях да забравя:

Честит рожден на мъжа на Ани - много здраве, късмет и любов!

По въпроса за партито - аз през седмицата не мога да се придвижвам на големи разстояния сама с количката, а "Дървеница" ми е доста далече, за събота и неделя - имам превоз.
То почти време не остана, така, че щом Руми преценява - значи няма проблем, така ще бъде и по-весело  Joy
Отевам да чета другата тема, какво става с партито.

Лека и спяща на всички бебоци и мами!

# 268
Одеве забравих да честитя рожденния ден на таткото на Ивко и мъж на А н и....-да им е жив и здрав и все така да ги обгрижва/макар,че направо ми се оббъркаха астрологичните познания...мъж Стрелец и такъв къщовник Thinking/
Пепсън-забравих да ти кажа и на теб одеве-изобщо не се притеснявай за мъглата над София...така ще ви свалят направо на нашето летище....и ще си по-бързо при мама..... Grinning
За режима-по-добре да не го пиша,че ще има голямо объркване/а и не съм сигурна дали ще е достоверен,че то при нас такова нещо няма/,но около обед дава зеленчуково пюре,а м/ 15 и 19 часа-каша или кисел с плодово пюре/и в двата случая,колкото поеме Ивчо,но задължително след кърмене/
Да се похваля и аз-вчера си украсихме най-накрая къщата....и определено вече ми е дно такова...по наближаващо....празнично,е доста силно казано.....че то с това ежедневие и монотонно повтарящи се домакински задължения/пък и се оказа ,че пътуването утре се отлага-не само заради моето неразположение,а по принцип.............момичета,писах ви на ЛС,но да кажа и тук-ще идваме към Видин и Плевен  или в края на седмицата или направо другата седмица/Другото дето искам да се изфукам,е че си получих коледния подарък предсрочно-татито ми подари монитор за компа...ама е страхотен newsm44 newsm68 newsm44...и сега най-накрая успях да ви видя бебоците /даже и на аватарите и в подписите/ в цялата им прелест и подробности....... smile3521е,още по хубави са...а и вече ще се надявам да не допускам правописни грешки/че ме е много срам,ама с тоя последния"прототип" на мониторите  направо  "окьоровях" Shocked,че и почнах да премигвам... Mr. Green/.................Да взема поне и да ви се оплача...ама тая вечер вече наистина щях да хвана кър-а,но не заради бебчо,а заради батко му и основно заради милата му баба/лично моята си майка,която много ми помага,ама като всички баби много обича да си казва тежката дума.../ и след солидно количество крясъци,сълзи и сополи/ и от тримата/ сега поне въдворипх ред и дисциплина/но незнам докога ще им държи/

Хайде лека и от мен/дано и мен да ме споходи това щастие Praynig/ и цунки на малките муцунки......

..........сега се сетих и за думичката"джонга" от постинга на Катето-и аз я ползвам и чак сега се замислих,че може би е местен диалектен израз-означава цицина....ако някой още се чуди

# 269
  • Varna
Благодарим за многото комплименти които сте ни написали.
 Вече сме 12 така че ви черпим - ставаме на 8месеца, но сме все още без зъбчета  явно тях Дядо Коледа ще ни ги донесе.
 За Варненското парти пишем с  малко по друго зелено.
  ако е в хотела- хотела е между Трифон Зарезан и ривиера така че има удобен транспорт 9 и 109. Другия вариант понеже и ние в момента сме без кола  е такси мога да взема някого с мен например.
   Другия Вариант е във Варна но нещо не се сещам за подходящо заведение.
   Хайде да уточним за кога ще ни е удобно и от там нататък ще мислим къде да бъде.

Сватя, чакаме и вас.
   Е след като kambanskaси дописа вече всички са си легнали.         Аз още малко имам да нанеса заплати и хайде. Така че ако на някого муе скучно още половин час съм тук.
   За режима :
  6,00 или 7  мляко АмМ или кърма
   10 попара  или бисквити с мляко
 малко по късно малко плодово пюре или сок
   14 пюре
    16-17 крем кисел
    18,30  каша
    21 -22 мляко

Общи условия

Активация на акаунт