Лудуват вкъщи МАЙ-ските деца, очакват свойта първа среща със снега

• 13 759
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Стискаме палци 100%

Честити 7 месеца на Жорко!!!

Пепсън, и ние нямаме ни един зъб, а и май скоро няма да излезе, въпреки мъките ни. А сме и големи вече....

Ванилка, много хубава ви е принцесата и подаръка й!!!!
А за ремонта, то не беше чудо на чудесата, щом сменяме дограма в кухн.бокс, а пада мазилката в хола над ТВто /че е от другата страна на стената/, просто не знам какво да кажа. И климатика ни е развален сега. А знаете и за проблема с мухъла в спалнята.... Нещо  лоша серия ни е хванала....

Хей, момичета от Варна и околията - ДАВАЙТЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ,  че времето лети. Мимозка, Иночка, Анита, Ани?  Хайде да решим какво да правим и къде? А пък ако Танчето от Бургас й се идва до Варна с Жасмина, ще е много хубаво. Какво ще кажеш, Танче?

# 226
  • Плевен
Добър ден!
Данистеф стискаме  fingerscrossed, дано всичко е О.К.
 People Santa Пепсън и ние сме без зъбки ...
 People Santa Ванилка съгласна съм твоето предложение за почерпката !
ЧЕСТИТИ 7 МЕСЕЦА НА ЖОРКО!
 People Santa Тук времето засега е   Nature Partly Sunny и смятам да се възползваме!
Весел ден и приятни разходки !  madnoel

# 227
  • София
Честит 7-ми месец на малкия Георги
Данистеф - стискам палци и на ръце и на крака Crazy, ще да е за нещо хубаво, чакаме да се похвалиш.
Pepsun, не сте само вие без зъби - и ние си нямаме нито едно tooth, но като гледам и няма никакви индикации скоро да ни сполети това събитие, нищо че ставаме скоро на 8 месеца.
За коледното парти - аз по принцип съм да бъде в Руми, но като се замислих върху това, което сте коментирали, наистина може да се получи доста притеснително, ако се съберем много мами и да стане тясно.Иначе това е най-добрият вариянт за бебураните да се забавляват. И както каза Калиа, наистина трябва да се види бройката и тогава да решим за мястото.
Калиа, мерси, ама и Нелито е истинкка принцеса, много е миличка

# 228
Здравейте и от нас с Мая..  bouquet
Нямаше ни много дълго време, но си бяхме на Бургас повече от месец и сега още не съм ви изчела...Карах шофьорски курсове...е шофьорка съм вече
Олчето веднага ме хвана като четях.. Embarassed
И сега пак нямам време много...слагат ни нова кухня и е един малък ужас...
Стискам палци на всички за каквото и да е..
И ние нямам зъб и нямаме изглед скоро да имаме...
За Коледното парти само прочетох но така и не разбрах нищо...
Толкова от мен засега ...усмивки от на с Мая

# 229
  • Бургас
И ние сме от стискащите палци.
Vif идва ми сеееее, щом е за ходене не отказвам, обаче дупето на тати още не е оздравяло. Няма начин да седи до Варна  Sad, та ще пропуснем този път. Обаче след това няма да откажем една сбирка.
Оф, и аз с тоя мухъл полудях - стана цяла седмица пръскам, чистя, сега вече сме чисти да видим докога.
Въпрос към тези, които имат зъбки горе и долу - скърцат ли дребните със зъби? Жасмина преди 2 дни откри, че може да скърца и умира от кеф. Обаче мен ме е страх да не си повреди нещо, знам ли  newsm78
Endjova, аз нали съм  newsm57, забравих вчера да ти кажа добре дошла!
Честит 7 месец на Георги!

# 230
Здравейте майчета и аз нямам търпение да дойде събота и да събереме бебоците а и като чета май има наистина много желаещи и си мисля че ще стане много готино ревящо, мрънкащо, пълзящо, спящо, ядящо и скачащо бебешко парти.
Rumya - я кажи настръхва ли ти косата вече като четеш как желаещите се увеличават всеки ден.   bouquet

Добре дошли на новите мами!!!
Ние също сме без зъби и без изгледи да се появят скоро така че бройте ни и нас.

# 231
Здравейте,

стискаме палци   Praynig fingerscrossed  newsm17

Честито не месечковците и най-вече на днешния отбелязващ Георги.  Hug newsm51 smile3525  love001

Ние също сме към групата на чакащи забчета. Но май започват да ни тормозят.

Днес започваме рехабилитациите най-накрая.

Но снощи пак ни направи неприятна изненада. От месец и половине всичко беше наред и снощи пак ни изправи на нокти. В 18.20 ч. пак направи гърч, но този път бяхме подготвени и всичко мина много бързо. Но като се събуди в 22 ч беше весела и ни изнасяше лекции, стоеше си на краката и т.н. все едно нищо не е било. Как ни се накара.  Blush Все едно ни викаше "Стига сте плакали не виждате ли че съм добре!"
Мечтая си за времето когато всичко ще е отминало и няма и да си спомняме за тези неприятности.  newsm17
Извинявам се ако съм ви развалила настроението.

Приятен ден.  Hug Hug Hug

# 232
  • Перник
Здравейте пак момичета!

Честито на бебе Гого и от нас с Неличка.

ДаниСтеф – стискам палци и се моля да е за хубаво Praynig

За да не се чудите що съм станала толкова активна, ще ви кажа че тъй като дори при включен телевизор малката се буди дори от най-малкия шум, когато спи аз съм “принудена” да седя на компютъра и да си пиша, ли пиша. Laughing

Велиса – много си приличат твоите мъже. Да са ти живи и здрави.

Илианка – отдавна не ви бях виждала, пораснала е кукличката и с много коса. Честито ти шофьорство. Безаварийно най-вече.

Танче - и ние скърцаме. Дори си криви устичката щото 2та горни не са тези в средата.

Пипив - и аз ви пожелавам колкото се може по-скоро това с Цвети да отмине. Сигурно не ви е лесно.

# 233
ПЪРВИТЕ СЕДЕМ
месеца ги минах вече! Кога отлетяха и от едно малко такова сещество вече съм си направо човек! И то с индивидуалност и характер! И съм усвоил толкова много неща!

Мога да седя и да се сърдя,
да се усмихвам, да ръмжа,
ако нещо не ми харесва, направо си пищя!
Всеки ден измислям нови номера
в момента най-обичам без спир да се въртя!
С апетит си хапвам кашички, пюрета,
но не се отказвам и на мама от млекцето!
Лудавам, пея, гукам, залисан във игра,
светът за мен е пъстър, изпълнен с чудеса!
А таз година важна, за мен е първата,
в която чакам дадо Коледа под новогодишната елха!

ВТОРИ ЗЪБ
му изби тъкмо вчера, но ще го възприемеме като дошъл за седмия му месец!

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ЗА БЛАГОПОЖЕЛАНИЯТА! МНОГО НИ ТРОГНАХТЕ!
[/color]

Нашата почерпка!

pepsun, мъглата си тръгна! Идвай!

НА ГОСТИ
майчета, тази събота и неделя се помотахме малко при родата и посетихме още един бебок! Беше купон, разбира се, още повече, че двамата са и адаши! Но, друго си мислех, докато се шматнах из месните магазини, много неща харесах за подаръци и си представих каква веселба може да падне на коледното парти! Жоро много се радва на балони и лъскави неща като парти-шапки например, а ще са големи сладурчета, нагиздени като коледни играчки!

Чета, че нови идеи са били генерирани, докато ни е нямало във форума! Пишете ни и нас в списъка на идващите!

Стискаме палци, където трябва!

pipiiv, искрено ти пожелаваме мечтата ти да се сбъдне, колкото може по-скоро!
Цитат
мечтая си за времето когато всичко ще е отминало и няма и да си спомняме за тези неприятности

# 234
постваме се пак, защото най-важното не излезе!
БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ЗА МИЛИТЕ БЛАГОПОЖЕЛАНИЯ!
ТРОГНАТИ СМЕ ОТ СЪРЦЕ!

# 235
добро утро...
искам да се похваля и ние ве4е не ядем в 5.30 а направо в 8.
вечер ме буди по няколко пъти, снощи заспа рано / в 9.30/ с татко си, и се събуди в 2 да си играе с на майка си косите, веждите, да маха на татко татуировката...а аз  уж за да спи я взех в нашето легло....ооооо,я беж в твоето легло, играй си сама!!! след това безшумно е заспала....

моми4ета хайде да си сверим часовниците за яденето:
8- 225 мл адаптирано
11- половин зелен4уково пюре с или без месо и 1/3 плодово /банан или праскова/
14.30- адапте
18- мле4на каша алете / с бисквити/
20.30-21- адапте на корем около 170 мл

велиса....така като си публикувате мъжете не се ли страхувате да не ги откраднем, 4е те много хубавииии
данистеф стискаме палци...предполагам ще се срещаш с хубавеца, та затова е толкова важно  Joy Joy Joy
хайде като сме тръгнали да се хвалим да ви пусна една свежа снимка на примерен  татко с бебе/ бебето не се вижда щото е много студено/

# 236
МОМИЧЕТАААААА, СТАНАХ ЛЕЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
Преди половин час сестра ми роди момиченце Simple Smile))))))))))))))))))))))
Има си всичко (освен пишле Simple Smile, с косичка, цели 3 кг!!!!!!!
Ще полудея от радост, помолих ви за положителна енергия, защото се мъчи от 10.30 снощи.
Днес са я разцепили здраво, щото си е миньонче, а бебето са вадили с вакуум, но важен е крайния резултат- малко красиво бебенце, а и двечките са ми добре.
Благодаря за палците!
И благодаря, че ви има  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 237
  • Плевен
ДАНИСТЕФ ЧЕСТИТО! ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ОКОЛО ВАС! НАЙ-ХУБАВИ ПОЖЕЛАНИЯ НА МАМА И БЕБЧО! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 238
  • Varna
 DaniStef,честито, много радост да ви носи.
  Момичета какво решаваме в хотела или някъде другаде ще се събираме.

# 239
Данистеф - честито! Да ви е жива и здрава и много радости да носи!! - (аз докато реша да стискам палци...и оп - то станало Simple Smile))

Честит месечков ден на Георги! Да е усмихнат, здрав и палав за радоста на мама и тати Wink)! Деспет - ти и дарба за стихове имаш....браво!!!

Общи условия

Активация на акаунт