Лудуват вкъщи МАЙ-ските деца, очакват свойта първа среща със снега

• 13 760
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Еееееееее, да ви се похваля какъв мъж- злато имам  Mr. Green
Обади ми се преди малко, че един от клиентите, които е взел от летището е мъж, точно по мой вкус и че съжалява, че не съм там да го видя, но щял да го снима!!!!!
Представяте ли си?
Италианец, тъмна коса, сини очи, дрезгав глас.... Ама моят Анди си е най- най  Heart Eyes
Лека и тиха на всички  Simple Smile

# 211
Ей,Мимозо тук Чемшира ми скъсва нервите с тоз Бонд,ама нали сте кажи речи на един ден родени към едно и също ви влече Heart Eyes.И на 20.12 ще ти честитим ,пък и на гости мож да дойдем newsm78 по-уважително да стане де.

Joy hahaha   Joy   hahaha
попикавам се с теб...
Къде е Крейзи,ЛАДИДА?  Емоли пиши повече.

# 212
  • Varna
Eй, Руми с тази снимка направо ни изкушавате да дойдем за партито. Баткото досега стоя и цъка с език, после отрони след като станат на 10месеца -може. Значи за 8 март ви чакаме с букет цветя.
  Абе и аз се чудя защо цял ден поздравявате мимозата  а знам че на 20 е рожденичка.
    Ох днес цял ден времето беше чудесно и ние цял ден бяхме  в морската.

# 213
Здравейте на всички!

Честито на тези, които празнуват!

Днес много емоции! Видях се със мама Ира и прекрасната Елла... Много добри впечатления събрах-Ирка е сладур голям, Елла също!!! Нямаше го Ивко, за да я пази и за малко да му откраднем момата...
Кабранска, ти обикаляш цялата страна, но в Пловдив, не идваш на среща...  Simple Smile /подготвям се за свекърва с този тон/
Ще се опитам утре да кача снимките с Елла. Има една подробност, че Марти не дойде на срещата. Сополчета точеше сутринта и ме достраша да не се разболее още повече...

Сиске, направо ме разбиваш - много си свежа!!!
Утре ще имате от мен информация за залата в сладкарница Лейди /нямаше го някакъв управител и не можах да разпитам нищо/!
Чудя се и аз как ще се поберем всички бебоци и майки у Руми - иначе, би било хубаво да сме си в домашна обстановка...
Вече съм купила подарък за някой сладък бебок!

Лусмар - страхотна булка си - любима ми е снимката с букета от орхидеи...
ДаниСтеф, признах го твоя мъж - ето това е истински приятел, който си имаш за мъж... направо 2 в 1...
Тази Бетинка, голям бонбон пу-пу /като си нямаме гадже се заглеждаме по гаджетата на другите- такъв е живота/!!!
Целувки и гушки на всички бебоци и мами- спокойна и безревлива нощ!!!

# 214
  • Велико Търново
ДубрЮтрЮ!Фатма тази сутрин наспана и ви чака с кафето  food010 morning kaffeetrmker_2!

Честит седми месец на Жоро на baloni Despet!Пожелавам му за расте много здраво и щастливо дете!

DaniStef,не 6 ами 66 си ударила с този твой мъж от тотото.Да знаеш,че не много благородно ти завиждам за него Mr. Green.Ако,чакам моя да ми каже нещо приблизително на това,то със сигурност няма да е в този живот и с този мъж Heart Eyes!

Мимозке,хич не ми се попикавай ,защото като ме видиш пред вратата да не се чудиш какво да правиш Grinning.

Ех,Иночка като видя тази твоя Бетинка ми става едно мило,тя изглежда много добричка и миличка.Да ви е жива и здрава! Grinning

Шуши,свежа я като ставам в 04.30 няма да съм повяхнала я  smile3534.Сигурна съм,че срещата е била по-вече от хубава.

Айде,стига толкоз от мен,че пералнята чака да се простре и боба да не тръгне да ме търси Mr. Green!Желая на всички много хубав ден и  Hug от мен!За сега чао!

# 215
Сиске, ние двете с теб спокойно можем да се съберем. Като гледам все в колко ставаш сме си лика прилика.  Аз даже успях и да сготвя. Сега чкам другите двама да станат, та да ги изпратя и да го метна и малкия в леглото и времето е мое.

Честито на Жорко на Деспет!

# 216
  • Перник
Здравейте момичета! Laughing

Ние сме почти наспани днес, само дето с татито ще ни се заличат извивките на десните страни, че туй малкото вече трайно се е настанило в нашето легло, а ние вече свикнахме да спим само на една страна.

Мари много ти е сладък “рошльото”

Иги и за нас ще бъде двоен празник, че нали ще си видим “мъжлето”. Само се надявам да не натрупа някой сняг до тогава. Леле, че и тоалет трябва да измислим… newsm78

Ха – Ха много ми стана смешно това с рождения ден на Мимозката! Ха – Ха - големи шматки сме

Аз за коледното парти по принцип смятам, че е най-хубаво да е в къщи, НО трябва според мен да се прецени каква бройка мами и бебчовци могат да се съберат в Руми ( при положение че татковците да кажем ги пратим по-мъжки някъде), и ако надвишаваме тази бройка да се организираме другаде. Иначе ако сме все пак в Руми, се замислих колко нещица трябва да се набавят и тогава според мен ще трябва да се опишат и да се уточним кой какво ще донесе.

ДаниСтеф – ето това е мъж.  newsm74Твоя обра моите номинации за мъж на годината.  newsm10Че моето какво е ревниво…

Сиска – как успяваш в 5.15 да кажеш Доброютро, че и да си се наспала?!...... Че и периш по това време….Леле  newsm78…. Мими ... и ти ли? Какви сте вредни невести

# 217
Добро утро майчета!Честити 7-месеца на Георги!
Леле Сиска и Мими вие може да се кандидатирате за домакиня на годината-какви си тез манджи в 5.30-7.30 сутринта,какво е това простиране на пране по това време...... newsm09Добре ,че нашите мъже не четат много тук,че щяхме да отнесем някоя критика Simple Smile
Весел ден и целувки от нас с Алекс!

# 218
Здравейтена всички.  food010Браво на мамчетата които са станали рано и са си свършили някоя и друга работа.Аз още пия кафе и как нищо не ми се върши newsm78.Ама няма начин Simple SmileДаниСтеф поздрави за мъжа ти.Браво Шестица от тото-то Simple SmileЧестито на Жорко 7 месец и от нас с Мимка Tada

# 219
  • София
Добър ден и от нас, днес мрънкането продължава...  Crazy
Честито на месечковците от вчера и днес, да са живи, здрави, палави и диви!  Tada
Сиска, голяма терца си! Heart Eyes Много ме разсмиват и ободряват твоите писания. Hug
Ние тази нощ пак бяхме от спящите (и добри деца Flutter), ама снощи не спря да мучи и врещи, не е плакал, но от преумора взе че заспа няма и в 7, и си пропусна любимия ритуал - къпането.  hahaha
През нощта се размрънкоти в 1.30, видях че спи и само го наместих по - удобно с биба, та чак до 5.40 откара... Shocked Тогава цокане  Grinning и след това - айде обратно на негов терен, так сутринта до 8ч.  Blush
Като гледам какви ранобудни и кръшни невести имаме, то срам да те хване... Embarassed
Нещо конкретно реши ли се за партито? То аз още се чудя какво да правя, голяма шматка съм, значи... Embarassed Наистина трябва да се уговорим, кой какво да носи (освен подаръчетата...), да не си получи излагация... Laughing
Дано се вдигне тази проклета мъгла тук, че вече издивяваме с Велизарчо...  Praynig
Хубав ден от нас! 

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 10:14 от ol4eto

# 220
Добро "утро " и от мен1
МАЙЧЕТА, МОЛЯ ВИ ДА СТИСКАТЕ ПАЛЦИ МНОООГО СИЛНО  Praynig
Веднага щом мога, ще ви пиша защо.

Честити 7-месеца на Жорко! Да е весел, здрав и мнооого леко зъбевадене му желая Simple Smile
Ох, ще се пръсна от притеснение

# 221
Стискаме  Praynig Peace
Честито на месечковците!  bouquet

# 222
  • Пловдив
Здравейте,
като четя май всички бебоци имат вече зъбки. Има ли още някое мишле без зъбче или ние сме на опашката  ooooh!
Да се похваля, моята мишка в деня в които навърши 7 месеца каза мама...толкова бях горда и естествено веднага записах събитието за да си спомням след време какво е било.
Мами днес съм в преповдигнато настроение, обикновенно съм сърдита в понеделниците......но този е последния работен понеделник за тази година. Урааа
Вече съм си стегнала багага и чакаме да дойде събота...затова ще помоя Софийските майчетА: моля ви изгонете мъглата за да може да кацне самолета  - пък и вие на разходки ще можете да ходите
Лек ден от мен

# 223
  • София
добро утро и от нас!

калиа, това е олекотено юрганче, с чарщаф и калъфки към него. но става и за пълзене и за покриване на легло.

много хубави снимки на децата на иночка и велиса, блазе ви , че сте имали хубаво време, тук в момента е - 1, а във варна 8...  Sad , но какво да се прави, само да дойд еобяд и пак ще поизлезем, няма полза от седенето в къщи, поне за половин час, пак е добре.

тук се опитва да с еусмихне времето, а дано  Praynig

приятен ден!

пс. за партито си мисля, че ще затрупаме къщата на руми с нашите кошчета за кола, я кажете колко човека плаинраме на ходим. за хапването, нека всеки носи каквото му се хапва и така всички ще се почерпим, без да се тормозим с големи софри, все пак е следобедно парти , а не официален обяд. мисля, че дребни сладки, соленки и кой каквото иска да приготви, е добре. какво ще кажете?

# 224
Здравейте и от нас.
pepsun и ние сме без зъбче и мисля че няма скоро да имаме.
Данистеф стискаме палци, нищо че не знаем за какво.
Честити 7 месеца на Георги.
Ние събота и неделя бяхме в Перник и се разходихме хубаво навън, нямаше мъгла, слънчице и топличко, а снощи се прибираме в Сф и пак мъгла.
За коледното парти и ние сигурно ще дойдем, но утре ще знам със сигурност.
Лек ден и дано се вдигне мъглата да се разходим.

Общи условия

Активация на акаунт