Лудуват вкъщи МАЙ-ските деца, очакват свойта първа среща със снега

• 13 770
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
А бе Мимозка няма днес рожден ден. Сега проверих. Тя е някаква mimoza , а нашата е mimozata!

Големи сме заплеси. Един като поведе хорото и всички след него  Mr. Green

# 196
  • Велико Търново
Честито на всички месечинки!Желая им много здраве,щастливо детство и много,много подаръци!  bigdance2  ura  Gift

Мимозата има рожден ден на 20.12!Ама,то такива пожелания няма да откаже я Grinning!

Добре дошли на родна зема на Ирка и семейство! Hug

welcome на новата мама!При нас съм сигурна,че ще и хареса!

Наде,свата да е много здрав,щастлив,късмета да му е пръв приятел и много да ви слуша с Марти!НацАлувай го от сватята!

Крейзи кити,радвам се,че при Димана всичко е наред!

Руми,Косьо голям чаровник /пу-пу/.

За бузите аз,мажа Божа с крема на Мустела за вятър и студ.Доволна съм!

Това е от мен,защото трябва да ходя да пазарувам,инъче мъжо ще ме номинира за изгонване от къщата Mr. Green!Чао за сега!

# 197
  • София
Здравейте и от нас, и двамата  Laughing сме адски кисели днес, понеже на "някой"  Mr. Green май му пробива зъбче, точи лиги, пълни пампи  Sick и цял ден вика: "Ъъъъъъъъъъ, бъъъъъъъъ, мъъъъъ..." и прочие възклицания, примесени с кисели муцки и носене цял ден на ръце...  ooooh!
Сега заспа, ама цял ден ми разгони фамилията и се чувствам на ръба на силите си. И на гости го водихме при дядо му в "Надежда", да смени обстановката и там се скъса от мрънкане... Дано да е само днес, че ще ловя пътя към Узбекистан вече...  Crazy
Добре дошла на новата мама, Вики, тенкЮ за снимката, намалих я и я поставих срещу техните данни. Peace
Много ми е кофти заради затритата темичка, направо не ми се отваря форума, затова не се включвам както преди, но какво да се прави...  Rolling Eyes
По въпроса за тържеството, аз в темичката за Анкетата писах, но и тук да се повторя: АДСКИ МНОГО благодаря на Руми, за отзивчивостта, загрижеността, гостоприемството и топлосърдечността! Мислех си, че няма вече такива хора.  Heart Eyes Но някак си не ми се струва "понятно" как ще се съберем толкова народ в една стая (дори в една къща... Party), мисля, че ще и отворим голямо чистене и притеснение. Затова гласувах за МОЛ-а. Не че там особено ми харесва, но поне ни е познато, неангажиращо откъм подготовка и време, колички и т.н. Мисля, че дори да се уговорим в един по - ранен час, все ще се изчакаме, видим, направим снимки и раздадем подаръците на бебешорите... Мое мнение, неангажиращо никой, то и без това виждам, че болшинството клони към "гостито". 
Аз тези дни се скапах и от мислене дали да ходя и на банкета на половинката в Банско, Велизар има желаещи да го гледат - майка ми и баща ми, но все пак става въпрос за 2 -3 дни, а като гледам колко е "добър" и "кротък"тези дни Twisted Evil, ми е бедна фантазията как ще се получи... Във всеки случай, вариантът да съм с вас ми изглежда много по - приятен и щадящ и моите нерви и тези на бебко, така че везната клони към форума (отново)!  Hug Поставила съм си срок до вторник да реша...  Embarassed
Иги, ти си моят ангел пазител Grinning, благодаря ти, че се отзоваваш, много ми е неудобно, вместо да вземеш татито ви, трябва мен да караш, че "аз" и "кола" са две много противоположни и несъвместими понятия...  Embarassed Embarassed Embarassed
Лека вечер и спокойна нощ на всички - големи и мънички! Hug

# 198
Здравейте от нас!
Новини нямам много , но мая се научи да пълзи назад и сега е един рак.Другото, което забелязах е, 4е пее с ммм, но докарва мелодийката, която пея аз..Как е При вашите бебета? или Аз отглежда последователка на Кристина Агилера...
Усмивки и безаварийна вечер!

# 199
Честит рожден ден, Мимозке - предварително, за да не забравя на 20-ти Simple Smile   bouquet

Честит рожден ден на брата на Ани Simple Smile и честито на всички бебенца, които празнуват днес.

Днес цял ден имахме гости, а Макси наду главата на майка ми да украсяват елхата и тя накрая се съгласи. Та цял ден той беше зает - правеше гирлянди от цветни хартии и украсяваше с тях.

Каквото и да решите за партито - ще се постараем да дойдем.

# 200
Здравейте на всички.Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Вики и Олчето.Да ви се похваля и аз:Мимка вече има 4 зъбчета и сега ни ръсте още 1.И тя цял ден е кисела и само мрънка.Ама одеве се изкъпахме и сега спим сладко. Simple Smile

# 201
Следващото бебче за другата събота (16) е Велизарчо на Икати! (пак извинения на Икати, тя си знае защо!)

За по-другата събота - (23) да се готви предколедно бебе Никол на мама Бубилина; ако има снимки от сватба - моля, да прати линк!

"Новогодишното" бебе за 30 ще е Иван на Имар. Ако има и тя снимчици от сватбата - да прати! Hug

Много се извинявам но за какво става въпрос?Явно нещо съм изтървала newsm78

# 202
Сигурно си изпуснала.....
Гвендолин списва телевизионната програма която върви като притурка към весника...петък или събота ще те излъжа
И слага снимки на нашите бебчета там ....и сватбени Simple Smile

# 203
Вики за какъв вестник става въпрос че ми стана интересно? newsm78

# 204
Момичета мноооогоооооо сте мили  Flutter Crazy Heart Eyes Обаче това не ви отменя честитенето и пожеланията на 20.12  Crossing Arms
Днес пак гости ,че хората не бяха идвали на бебе още..И сега с едното око Бонд с другото вас  Laughing

# 205
  • София
Гвендолин голяма радост ще ми донесеш за Нова Година.Аз съм пропуснала когато ти си писала,но сега благодарение на ndv разбрах,че и ние ще изявим медийно Simple Smile.От сватбата незнам дали ще мога да ти изпратя обаче,ще пробвам да снимам от албума с апарата дано стане newsm78

# 206
  • София
От вълнение забравих да поздравя новата мама Нина и бебе Мария,добре сте дошли и дано ви хареса при нас  bouquet

# 207
  • Велико Търново
Ей,Мимозо тук Чемшира ми скъсва нервите с тоз Бонд,ама нали сте кажи речи на един ден родени към едно и също ви влече Heart Eyes.И на 20.12 ще ти честитим ,пък и на гости мож да дойдем newsm78 по-уважително да стане де.

Снимките,които Гвен слага са в програмата на телевизията,а вестниците са  -24часа,Труд,за жената и още един два,ама не се сещам newsm78

# 208
Моите деца вече спят, аз вечерям една салата дето вече пи писна ама то, за да заприличам отново на човек трябва да се лиша от вкусотии.

И на моя мъж сбирката също е другата събота и неделя и аз съм решила твърдо да ходя, мога да се лиша само ако някое от децата се тръшне болно (ама то какъвто съм Марко Тотев и това може да стане). Не мога да си представя, че три дена ще съм без деца и няма да мисля за ядене, къпане, спане и пр. Ще релаксирам, че после не се знае кога.
Олче, Велизар ще го гледа моята баба, а нощите ще се присъедини и майка ми(това да не повярвам), знам че ще се озорят, но и знам че ще се справят. Ние ще сме на 100 км. от тук, така че може да се приберем ако нещо се наложи. Дамяна ще е при свекърва ми (поне за сега) и аз ще съм хей така newsm03 newsm53

Къде се загуби ЛаДиДа?

Сиска, ти просто се незаменима. Това ли е прякора на мъжа?

Чемшира ми скъсва нервите с тоз Бонд,

# 209
  • Велико Търново
Мими,хич даже не му е прякора,а това ние фамилията-Чемширови!Кво да ти кажа всеки луд с номера,ама то нашето е цял спектакъл! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт