Лудуват вкъщи МАЙ-ските деца, очакват свойта първа среща със снега

• 13 931
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро и от нас с Никола,

след толкова много празници - вече ми се почива от празници, но пък ми остана траен спомен - като панирах рибата за Никулден ми пръсна олио на ръката и на челото...това на ръката минава, но белега на челото ...ххммм дано да мине.... така се белязах...отляво ...тамън да ме познаете на тържеството (ако не се познаваме).

Добре дошла на мама Нина (честит имен ден на патерица) и бебе Мария - да пишете редовно, че сте ни баш набори - и Никола е на 7 май 2006 (18:35 часа).

ЕЕЕеееее ама Люба - кога ще дойдете към "Софийско равно поле" - пак ни пропускате...нищо - но говори там с половинката следващия маршрут да е през София/Мола/бул.Стамболийски/3 етаж

Леле как вършее Килиан, пък и Мони не изостава - браво!! Никола започна да седи сам - ей така "от раз", така, че майчета не се знае кое кога ще "изтича" до играчките

Наде - поздравления за кулинарските умения - я сподели рецептата!

Лусмар - мерси за таблицата! Полезна е!
Кате - браво за изпитите!!

За гласуването - гласувам за 1 - ако сме малко кандидатки (Предлагам Руми да си прецени колко е "малко") и за 3 ако сме повече.

Относно  другите варианти - (5)"Мак-доню" (както ние го наричаме) на Славейков пак има стълби, и трябва допълнително да се заплати стаята, която хич не е толкова голяма (може би е аналог на стаята на Руми). А Има и мнооооооогоооооо други хора, докато в Токороро - най-бероятно ще сме само ние. 
Учудва ме, че парти центровете (4) не стават - но явно ще ги ползваме като поотраснем.

# 181
  • София
Таня, с тия определения за мъжа й много ме разсмя Joy
А за джонгите на Килиан, аз си го разтълкувах като подутинки и цицини newsm78
Лусмар, мерси за линка с табличката. Hug

# 182
  • Перник
Здравейте и от мен! Laughing

Аз пак съм назад с 3 странички, ще ме извините.

Имар – да го нацелуваш твоя сладичък чаровник.

Емоли – много ми хареса текста в аватара ти. - Слънцето около което се върти света на мама!

Бабълче честито ви зъбче и браво за НЕ заспиването на цица. Аз всеки ден й се заканвам и пак успява да ме изнуди накрая. Лошото при нас  е че вече не знам кога е яла и кога пак ще яде, защото тя изведнъж започва да мрънка и да  ми дърпа блузата, като си забива главата в гърдите ми, след което след пет дръпвания пуска, нахилва се и се изправя. До следващия път. Вече сме така и денем и нощем, а за твърдата храна по 5-6 лъжички с голям ентусиазъм, след което губи всякакъв интерес. 

За мама Зори какво да й кажа – че не си само ти на тоя хал и че явно е някакъв период в развитието на детето ( БЛАГОДАРЯ на майчето която беше публикувала линка към темата ) А какво друго да ти кажа, освен да цитирам нищо което видях в подписа на една форумска мама:

Вярвай в себе си!!! Ти си човекът, способен да вземе, най-правилното решение, по отношение на твоето дете.

Анна – страхотно си се справила и благодаря за ОНАГЛЕЖДАВАНЕТО

Чао за сега, че отиваме да коним кокошките на село.

# 183
  • София
мамита как сте? Simple Smile

миа си получи вече някои подаръци и искаме да споделим с вас Simple Smile

готвим изненада за бабите, които й подариха ето това http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1030798.jpg
(ето мимоза, това бях намислила, но бабите ме изненадаха и те го купиха)

а ето ми я принцесата  Heart Eyes - http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1030803.jpg

надявам се, че ви харесаха Simple Smile

добре дошли на новите мами!

галче, ние сме без превоз, ако предлагаш, ще се възползваме!

лусмар, аз джаз слушам само по радиото и имам някои отделни парчета на компа , предимно от саундтраци на филми  (как звучи , а? )  Mr. Green , а ти кои автори обичаш? аз всичко, което не е твърде силно, стари парчета много  харесвам, а сега коледните са направо върхът!

приятен ден!

пс. виф, и ние непредвидено почнахме ремонт и няма да ти казвам и аз как съм, но скоро, скоро му се вижда края!

# 184
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!

ЧЕСТИТИ 7-месеца на малките беборани, и специални  Hug на нашия приятел Косьо! Много здраве, щастие, игри и много веселби, пълни тумби и пампи, здрави и бели зъбки и да никнат като гъбки!   bouquet

Отивам да гласувам за анкетата за партито - както вече казах - най-подходящо за този повод е в Руми.
 Добре дошла на мама Нина и бебе Мария!

Спирам, че мъжа ми каза, че ако доойдат социалните - направо са ни взели детето ..... такъв хаос е, и отивам да се развихрям в слугинската работа (както казва Кабранска).

Гвен,  Joy   Joy   Joy много мерси за инфото за 23.12 че ще бъдем ние. Тези дни ще ти пусна и линк със снимки от сватбата!

Лек и хубав ден на всички мами и малки беборани!

# 185
  • Плевен

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 22:41 от lusmar

# 186
    Честито на месечинките! Да са живи и здрави, весели засмяни!
    Много се вълнувам за партито. Всяка мама да донесе по нещо и ще има за хапване. Нямам търпение!
    Добре дошла на новата мама! Hug
  Честит рожден ден на Мимозата! Всичко най-най!  bouquet

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 14:20 от paizy

# 187
 newsm59 на Мимозата!

Много здраве, щастие, любов, пари, къксмет и радост на цялото семейство!

# 188
  bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА МИМОЗАТА !
Много здраве, късмет и споделено щастие!   bouquet

# 189
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМОЗА! newsm59 Желая ти много здраве,щастие и много много Любов.Весело изкарване на празника Tada и на здраве от мен  cheers

# 190
  • Перник
Здравейте пак!  Laughing

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМОЗКА! Безброй щастливи дни! newsm51

Лони 13 – много голямо благодаря за филмчето, но не се отваря. Това е имейла ми ако можеш да ми го прикачиш: kalina_vasileva@abv.bg

Добре дошла на мама Нина. welcome Ще видиш че при нас е весело, още повече че сте ни баш набори с Мария, само дето много сме ви надминали в килцата.

Много сте готини семейство Бояджиеви и много стилна рокля. newsm10
Лусмар и мерси за таблицата. Приемам я на 100% защото ми изглежда много логична. Само за кр. лук не съм съгласна.

Ванилка – много е хубава малката принцеса, а това постелка за под ли е? И колко струва?

А за загубената темичка – имам  чувството че са ми откраднали нещо, особенно като знам че съм изпуснала цели 4 странички

# 191
  • София
Здравейте мамита и сладки бебита.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМОЗАТА.
Пожелавам ти всичок най-хубаво, което си помислиш.
Честито на месечковците Hug.
Добре дошла на новата мама  Grinning
И аз нямам търпение за коледното парти вече, голяма емоция ще бъде със сигурност.
Лелееее, РУМИ, Косьо много пораснал и толкова сладък станал. Нали не сме се виждали отдавна, ама Калоян беше сополив, та докато се оправи все при нас си излизахме, че да не лепнем някой-вирус на друго бонбонче. Специални благодарности за гостоприемството ти и да знаеш и ние сме на линия за партито.
Bubilinka, и на нас ни е домъчняло вече много за вас, а Калоян все вика "ни-нъъ- ни" и предполагам, че пита - "Какво става с мойта приятелка Ники, кога ще си играем". Да я нацелуваш специално малката чаровница.
А ето ни и нас, да се покажем колко сме рошави и как позираме с новият ни анцуг

Отивам да гласумам за парти в Руми, така ми изглежда най-подходящо за дребосъците.

# 192
Честит рожден ден Мимоз! Да си жива и здрава! много любов в семейството и успехи в бизнеса.

аз защо си мислех че РД е на 20.12,но днес е хубава дата и брат ми има РД  Wink

Лусмар, много сладка булка си била!

# 193
  • В сърцето на любимите мъже!
Хм, и аз малко се обрках за РД на Мимозката... ама ...като сме тръгнали

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИМОЗ,
Да си жива и здрава и много щастлива... и да получиш много подаръци...

Момичета, вече много се вълнувам за коледното ни парти... нямам търпение. Момчо сигурно и той няма, щото днес изобщо не е спал цял ден и е такъв киселяк, че го командировах при баба му за 1 час, че ми се увидя вече...

Нямаме търпение да се запознаем на живо с нашата Нелия... ето тука една гола снимка да поддържаме интереса...

# 194
Честит рожден ден Мимозата....много здраве и любов.....

Ето и обещаната снимка на бебе Мими на мама Нина:

Олчето....ето ти за началната страница бебе Мария на мама Нина:
http://geshevi.free.bg/maiski/Mimi_na_Nina-awatar.JPG

Общи условия

Активация на акаунт