след толкова много празници - вече ми се почива от празници, но пък ми остана траен спомен - като панирах рибата за Никулден ми пръсна олио на ръката и на челото...това на ръката минава, но белега на челото ...ххммм дано да мине.... така се белязах...отляво ...тамън да ме познаете на тържеството (ако не се познаваме).
Добре дошла на мама Нина (честит имен ден на патерица) и бебе Мария - да пишете редовно, че сте ни баш набори - и Никола е на 7 май 2006 (18:35 часа).
ЕЕЕеееее ама Люба - кога ще дойдете към "Софийско равно поле" - пак ни пропускате...нищо - но говори там с половинката следващия маршрут да е през София/Мола/бул.Стамболийски/3 етаж
Леле как вършее Килиан, пък и Мони не изостава - браво!! Никола започна да седи сам - ей така "от раз", така, че майчета не се знае кое кога ще "изтича" до играчките
Наде - поздравления за кулинарските умения - я сподели рецептата!
Лусмар - мерси за таблицата! Полезна е!
Кате - браво за изпитите!!
За гласуването - гласувам за 1 - ако сме малко кандидатки (Предлагам Руми да си прецени колко е "малко") и за 3 ако сме повече.
Относно другите варианти - (5)"Мак-доню" (както ние го наричаме) на Славейков пак има стълби, и трябва допълнително да се заплати стаята, която хич не е толкова голяма (може би е аналог на стаята на Руми). А Има и мнооооооогоооооо други хора, докато в Токороро - най-бероятно ще сме само ние.
Учудва ме, че парти центровете (4) не стават - но явно ще ги ползваме като поотраснем.

- 
на Мимозата!
и на здраве от мен

Ще видиш че при нас е весело, още повече че сте ни баш набори с Мария, само дето много сме ви надминали в килцата.