Лудуват вкъщи МАЙ-ските деца, очакват свойта първа среща със снега

• 13 930
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Добра вечер и от мен Simple Smile
Чеасти имен ден на всички, които носят красивото име на света Ана
Много здраве и щастие желая   bouquet
Добре дошла на новата мама   bouquet
Честито зъбче на Румката и много  Hug на месечковците.
Бързам с поздравите, че да е преди 12 Simple Smile
Но утре ще пиша повече. Днес не успях да се включа, но най- сетне изгладих огромната канара, която ме очакваше  #Crazy
Лека и безревлива на всички Simple Smile

# 166
ikati нещо ми е много тгудно. Simple Smile

# 167
Лека нощ на всички.Мимка ме търси. Simple SmileЧао до утре Heart Eyes

# 168
Честит имен ден със закъснение на всички Анита...Честит празник на месечковците....извинявам се ако съм пропуснала някой,амча не стига ,че нямам време за компа ами и докато ви намеря,и докато схвана за каво става въпрос.....нещо се обрках...И на новите мами-добре дошли!!!
От понеделник обещавам да съм в час.....А сега само да кажа от сега-вторник и сряда ще съм на път-този път маршрута е-Враца,Монтана,Видин,Лом,Плевен....ако има желаещи за по едно бързо кафе и усмивки наживо от нас със Ивчо-да свиркат.....
Лека и непробудна нощ ви желая!!!

# 169
Здравейте момичета!Да честитя на всички именни дни,рожденни дни и месечинки.Ние сме добре с Алекс.Малката е наддала 500 гр за месец и половина и 2 см.Иначе имаме в общи линии 4-5 хранения.Заместих и обедното хранене.Прегръдки от нас.

# 170
  • София
Добро утро! Днес май и кафето и закуската са от нас   food002  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee
Честито на всички Анита на патерица!!! Голяма съм кокошка  smile3537 smile3538 зло да ви забрави   love001
Честито и на всички месечинки  Hug
Добре дошла на новата мама Нина и бебче Мария  welcome  bouquet
Идеята за Макдоналдс е много хубава. Ако навия татито да се разходим по центъра, ще проверя непременно как стоят нещата. Датата остава 16ти от 12ч. нали? Нещо съм пропуснала какво сте се разбрали за паричките за коледните подаръци - може ли някой да ме осветли?
Вчера гостито мина идеално, скрих шапката на родата и всички харесаха тортата  bowuu /е не съм от най-скромните  Embarassed/

# 171
добро утро майчета и май-чета Hug
исках да се уверя че димана е наистина добре и така да се похваля тук Laughing ходихме на контролен преглед в болницата и си взехме последните изследвания-всичко е ок.има само някакъв микроб който си плува насам-натам но не е проблем.водих я и при нашата доки и тя остана доволна от състоянието й.върнала е 85гр. от боледуването ама това било нормално.сега малко кашля и й хърка нослето но работим по въпроса.от 2 дни си хапва добре(пу-пу да не чува рогатия).нощем спи все още неспокойно но се надявам да се оправи и това.
честито на всички празнуващи и празнували!
в последния си пост питах за въпросната хамомила ама като се затри темата незнам какво сте ми отговорили.за какво се дава ,по колко и въобще какво е това чудо на природата newsm78
добре дошла и на новата мама  bouquet
приятен ден на всички Heart Eyes

# 172
Здравейте
Привет на новодошлите......можеш дами изпратиш снимката от пощата ти на bgviki@yahoo.com ....Аз ще я кача
Честито на месечковците празнуващи днес
Честито на новоозъбилите се....ние още не сме

Днес едната ми племеница става на 11г. и ми е много мъчно че няма да сме заедно на рождения и ден, но те са далече...в Италия чак Simple Smile

Снощи свалихме нивото на кошарата.....Мони се беше изправил сам..и гледаше победоносно..добре че го видях навреме...че можеше да тупне да разгледа мокета...

За Подаръците.....всяко бебе ще подари на друго бебе подарък......нещо унисекс.....решихме че около 10лева е добре ...за да няма сърдити Simple Smile

Хамомилата се дава за успокояване при разтежа на зъбките....5 гранулки разтворени в малко вода

Някой да знае какво става с Крейзибрат??????????
Липсва ми напоследък

Мислех че ще имам повече време......ама.....викат ме

# 173
Добро утро на всички мами. newsm10Приятно кафе,ако все още пиете.Аэ го пия сега пред комп.и бързам да ви поздравя и да ви пожелая лек и успешен ден. Heart EyesРадвам се за Диманка че е добре.  bouquet

# 174
Добро утро майчета!Гледам кафенце са ви предложили-хайде от мен чай(че нещо съм настинала)  food010
Честито на Раличка,Константин и всички други месечковци-да са живи и здрави и много да радват мама и татко!
Ако знаете как ви завиждам за коледния купон и да знаете,че ако се озова случайно на точната дата в точния час(демек в Сф) няма да ви се размине запознанството с мен и семейство newsm47
Аз си се озовах тези дни в Сф,ама всичко ми беше на бегома когато отидох в Мол-а ми изтекоха очите по всички бебчета и колички-да не е някое от нашите newsm12.Александър се държа героиски и издържа на минусови температури по улиците,хранене в движение и много седене вързан в количка или стол за кола.И разбира се получи много подаръци(а аз само един,а татко му пък хич Sick)
Днес ще украсявам къщата и елхата-желая ви коледно настроение! santa2  madnoel People Santa Close-mas: Nature Snowman Nature Snowman

# 175
Добро утро майчета!

Честит имен ден на патерици на Анитата! Много здраве и щастие им желая!

Честито и на месечковците от вчера и днес!

Чесито и на новоозъбените бебонковци! Много да са им бели и здрави зъбчетата!

Добре дошла на мама Нина и бебче Мария!

Минаха ми изпитите и мога да си оддъхна малко и да си пооправя днес къщата, че е с надолу главата, а какво пране ме чака не е за разправяне.

Килиан откакто научи как става спането по корем много неспокойно спи. Не е гладен, защото не иска да сучи, плаче и се чуди как да легне. По гръб абсолщтно не иска. Май по гръб лежи само в количката. Преобличането му стана много трудно нещо. Постоянно се върти и иска да се изправя, та снощи съм се правила на клоун, та таткото да оже да го обличе по-бързичко иначе си е истинско изпитание  Crazy. В къщи не се спира, когато не спи лази навсякъде, катери се, изправя се, яде цветята ми, пръст май още не е опитвал  newsm78.  Цялата му глава е на джонги  Rolling Eyes.

Иначе за заспиването, някой път си заспива сам, ако аз лежа до него, някои път на цица. В колата и количката заспива много бързо като е уморен.

Кабранска, кога имате маршрут към Берн?

Отивам да чистя  Tired, добре че си имам помагач, да се пази къщата от набезите на Килиан...

# 176
  • София
Добро утро от нас!
Ние от вчера имаме солидно подкрепление - мама пристигна  Heart Eyes и успяхме снощи и на купон и на клуб да се класираме! dance dazzler1 dance
Направо ми разтопи сърцето тая моята майка - на излизане аз сто пъти й обяснявам, че само да звънне и сме си у нас до 20 мин., а тя "Ами, ще се прибирате, танцувайте до сутринта, аз съм на линия!". Друго си е мама да помага, колкото и да имаме неразбирателства от време на време!

К О Л Е Д Н О  П А Р Т И
Момичета, понеже врмето лети, а предложения - бол, хайде да решаваме! Тук пускам анкета, за да гласуваме къде ще е партито, а и долу-горе да видим колко хора ще сме.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=148974.new#new

И още - тъй като старите постинги ги няма - още веднъж да систематизирам вариантите:
1. у нас - идеята дойде, защото имаме една чиста, топла и празна /немалка/ стая, където можем да си направим пълзящо парти. Всеки да донесе постелка за бебчето си, така че да могат да се забавляват и те! Разбира се и другата стая е на разположение. Можем да си приготвим нещо за хапване и пийване, мама Юнос обеща баница с късмети за мамите и татковците. Ориентировъчно - живеем близо до Мола, на пазара Д. Петков.

2. Мол-а - където напоследък се срещаме. Там ще трябва да поизместим часа за по-рано, защото както и предния път сте забелязали, става лудница около обед и няма да можем да си намерим места. Там разбира се, няма как да оставим малките извън количките или да не ги държим.

3. С Бубилина проверихме и един мексикански ресторант - Токороро на ул. Отец Паисий 51. Имат приятна, широка зала за непушачи, която е свободна за събота. Не е задължително да определяме предварително меню. Там обаче  има стръмни стълби, които не могат да се изкачат с количка и ще трябва да си помагаме да ги кчаваме.

4. Парти център - няколко мами предложиха да проверят за парти центрове - до сега никой не е одобрил и предложил конкретен такъв.

5. Макдоналдс - идеята на Страйпър е този на Славейков, който има детска стая на втория етаж. Там ще трябва да го ангажираме за конкретно време, чакаме още уточнения.

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 10:45 от Rumya

# 177
  • Бургас
Искам и аз на коледно парти, искаааам  newsm45, жалко, че сме толкова далече!
Кате, много ме накефи това с "джонги"-те, не бях го чувала, много се смях. Браво на теб за изпитите  smile3501
Едното ни зъбче излезе, вече са официално 4, другите 2 най-вероятно утре-вдругиден ще изкочат.
 BgViki браво на вас за изправянето. Ние това упражнение не го можем още. Сеща се да се хване, но май сила няма достатъчно да си издърпа дупето.
Ще бягам до магазина докато дребното спи, че татко и иначе не може да я гледа - вчера му свалиха половината конци, мазали го с нещо дето много щипе - ако го бяхте видели вчера как ходеше, все едно го бяха обезчестили  Mr. Green

# 178
  • Плевен
Добър ден!
Снощи голямо форумско пийване сме си заформили  cheers Drunk Wine Glass beer
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ РАЛИЧКА, КОНСТАНТИН И СИЕ !
 People Santa Крейзикити, радвам се че вече сте добре, да нацелуваш малката принцеса  Hug
 People Santa Ще доживея и аз да се снимам с хита на сезона сем. Кабрански  Grinning
 People Santa Браво на Килиан , той много напред с физ. подготовка , а и Мони на Вики newsm32 1crib (Катя, що е това "джонги", много ми хареса думичката ? )Нашо моме още не може да седи самичко , ама нищо, ще дойде и нашия ред!
 People Santa Велиса, хайде и вие на Софийския предколеден купон! lalalala
 People Santa Наде с тази торта и с овациите , които си обрала   bouquet чак ми потекоха лигите като на бебе, като я видях . Мен нещо напоследък ме мързи да готвя и творя кулинарни чудеса, но като ми дойде музата.........  food002
 People Santa Като заговорих за храна, вижте какво открих, може някой да го е чел вече, но ще затвърди прочетеното!
 People Santa Най-накрая качих снимки и от моята сватба. Вчера взех от фотото диска и 5-те фотоленти, които трябваше да ми качат на CD. И като дойде време да ги разгледам  #Cussing out  af Rage не са ми копирали петия филм, защото професионалните снимки са на един цял и един разрязан на две филм и те са ги броили за отделен, въпреки, че жената която прие поръчката каза, че е един . Да видим кога ще намеря време да ида да се  smile3512, не ми е за четирите лева за филм, ама ......си искам снимките. Ето част от тях
Весел ден на всички вииииииииииииии   madnoel

# 179
  • София

"Бетинка, ти нали ще дойдеш на коледно парти?"

Общи условия

Активация на акаунт