При нас днес отново имаше много гъста мъгла, но ние ходихме на селски туризъм. Заведох майка ми с колата при дядо ми на село и естествено си водех и моето ремаркенце. И тъй като втора седмица подред ходим там установих, че много му харесва. Но проблема е, че всичко иска да види и въобще не спа през деня, а сега е кисел за хиляда.
Ама тези дни се очите ми се нарадваха на красиви МАЙски дечица и техните каки и батковци – то куклите на Еленка, то красивите мъже на Кабранска, Стоян на Михайлова, а Иван на Имар – леле какво сладко джудже и Съни, и всички останали без изключение. Направо ще ги изям всичките! Мами нацелувайте ги всички!
Козметика за загрубелите бузки – използваме крем за вятър и студено време на Бюбхен, а също така и крем за лице на Нивеа – детски разбира се.
Калия, Пейзи, линка на филмчето е: http://bt.data.bg/announce.php/67627892a6efdfecb21349496fe4dfb5/ , но последния път не можах да го отворя. Може да са го изтрили от сайта. При проблем ще пробвам да ви го изпратя прикачено по мейла. Ако искате – свиркайте.
Таня, не се притеснявай за зъбките. Преди месец се срещнах с една майка, с която родихме в един ден. Още тогава детето й имаше 6 зъба – 2 отгоре и 4 отдолу. Мисля, че е нормално, при някои да никнат по-рано, а при такива като нас, неозъбили се – по-късно.
Анна, резултата с отпечатъка е повече от отличен.
Честит имен ден на всички АНИта!
Честито на месечковците и първо зъбче на Румчо!
ЛЕКА И БЕЗРЕВЛИВА!
Аз съм Нина.За първи път влизам в този форум и много ми харесва. И аз си имам едно майско бебче,момиченце.А и един батко,който е на 9 години.Много ще се радвам да се включа във този форум защото имам много въпроси,а и се надявам да намеря приятели.
Кажи ни кога е родено твоето съкровище, колко кг и колко см и как се казва, за да те включим в списъка на първа страница
Ставаме все повече с хубави сладки майски бебоци!!!
на мама Endjova и бебче Мария!
!
, че имаме недостиг на моми
.
Да са ти живи и здрави баткото и малката принцеска.

/ - пристигнали са и са добре. Утре ние ще ходим до Пловдив и се уговорихме да се видим. Кабранска, разбрахме се Ирка да ти звънне и да се уговорите, мама Змейковица, ако може също... Много се вълнувам, че ще се видим -
дай боже да е хубаво времето и ще се разходим..., че тука с тая мъгла...