Лудуват вкъщи МАЙ-ските деца, очакват свойта първа среща със снега

• 13 928
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте
Бубилина.....аз съм изглупяла.....ама .....не разбрах....искате ме да присъствам....или да съм Дядо Коледа??????????????
Където кажете....ще присъствам....обещавам....поне от 12-14....
Една от срещите не мога да я откажа за съжаление.....тя е от 14:30....ще се опитам да я изместя от 15....за да не търча като луда....
Тези дни ще отскоча за подарък...вече имам идея какъв да е Simple Smile

АААААААААААААААААААААААА видях идеята....ама няма да стане.....че предложения за Дядо Коледа ще е на работа по това време......в провинцията......другата седмица е на път.....
Само нашия татко ли е пухкав??
Признавайте сииииииииии

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 13:19 от BgViki

# 136
Честит рожден ден на мъжа на Надя!

Честито заъбче на Румен. Мисля че и аз ще се похваля скоро. Виждам цепнатичко , но още н се усеща. за това пък вече не му се спи много. тъкмо се беше научил да спи по повече и през деня.....

Анита, мерси за поканата. само кажете кога ще е купона, а аз ще се постарая да дойда.  Peace

# 137
  • Перник
Здравейте и от мен в новата стара тема!

Честит имен ден на Анна, Анита и Ани! Да ви и живо и здраво прекрасното име!
На мен ми се ще да си имам още една дъщеричка, само защото много ми харесва това име и даже си представям как й казвам Аничка – Баничка.

Преди малко се прибрахме от разходка- то такава радост беше че няма мъгла, а на вън се оказа доста ветровито и студено.

Тъй като липсва от последните дни, а пък аз не бях почела последните странички ще карам малко по записки:

Кремче при студено време
Олче  аз купих крема на Бюбхен хич не съм доволна.
И аз ще пробвам на доктор Тайс, както го препоръчва една мама. Имам приятелка, която живее в Германия именно в градчето в което произвеждат тази козметика и тя ми каза че там са много стриктни.

Танче
и ние сме в отбора на въртящите се и пълзящите из креватчето, дори като я вземам напоследък при мен отива при таблата на спалнята, изправя се на коленца и започва да чопли по стената. Страхотно забавление за 3 часа през ноща

Преди да се затрие темата успях да се насладя на следните бебоци

На Еленка – такива слънчица са ти двечките, да са ти живи и здрави

На Камбанска страхотни са ти “мъжете”, а пък на мен много ми хареса бритона

На Ванилка както винаги сте във “манекенска” форма, дори с течащи лиги

А пък Стоянчо – голям мъж станал

Пращам го това и продължавам да чета.

Моля за партито да си опресним информацията, че сега не знам какво се уточни накрая

# 138
  • Бургас
Здравейте, ето и нашият отчет от консултацията : + 600 г и 2 см, педито каза, че е мнооого доволна от нас, да продължаваме в същия дух. Обаче дребното няма изхранване - яде 4 пъти на ден, обаче в доста добро количество.
Зори, ние бяхме така цял месец, не знам период ли беше или глад, но откакто яде 230 мл АМ вечер спи като къпана до 8 сутринта.
Мацки, днес видях още 3 зъбчета да се подават  Shocked, нормално ли е по това време да се окажем с 6 зъба в устата? Новите още не са пробили, но до няколко дни ще изкочат.
Другото ново при нас е че окончателно приключих с кърменето. Странното е,че не ми се отрази по никакъв начин нито на мен, нито на Жасмина. И все пак съм горда със себе си - кърмих 8 месеца, не беше лесно, но се справих!
Честит имен ден на всички Анита - малки и големи - да сте здрави, весели и много щастливи!

# 139
  • София
На бързо и аз да се отчета какви ги сътворих днес.
За Дядо Коледа - една приятелка, която беше управител на детската стая в София ленд, сега организира детски тържества, повече с рисуване по малчовците, та питах нея дали ще иска да стане добрия старец за нас. Проблемът е, че няма костюм като за нея  Rolling Eyes
После ходих да питам в театър 313 тук в Красна поляна дали можем да ползваме залата, но аз самата се отказвам от тази идея - 1. Залата е много тъмна - боядисана е в черно и тъмно червено.
2. Няма свободни часове за събота и неделя, има за вторник и сряда.
3. Ще сме ограничени във времето.
Инак условията са 3 лв на човек, подсигуряват Дядо Коледа за снимките и дискотека за нас.
Затова имам предложение да опрем пак до добрия стар МОЛ - хем широко, хем не си задължен с консумацията и ограничен във времето. Ако се намери зала само за нас добре, ако не МОЛ.
Това е Очаквам включване с предложения.
.

# 140
Понеже са изтрили стария ми постинг отпреди три дни, включвам се да кажа, че днес в програмата излиза снимчица на Раличка на мама Уна\ За съжаление сигурно вече е късно да си я купят  Sad

Следващото бебче за другата събота (16) е Велизарчо на Икати! (пак извинения на Икати, тя си знае защо!)

За по-другата събота - (23) да се готви предколедно бебе Никол на мама Бубилина; ако има снимки от сватба - моля, да прати линк!

"Новогодишното" бебе за 30 ще е Иван на Имар. Ако има и тя снимчици от сватбата - да прати! Hug

Приятно празнуване на всички Ани-та, да са живи и здрави!  bouquet

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 18:44 от gwendoline

# 141
  • София
Ох, много се обърках с тая изтрита тема. Уж чета всичко, ама да не изпусна за Коледното парти.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ АДАШКИ И НАЙ-ВЕЧЕ НА МАЛКИТЕ АНИТА! ДА НИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!Ще пусна пак отпечатъците дето ги правих на Евка, че май останаха в старата (изтрита) тема.
Imar Евка наистина е с дълги и тънки крачета, точно както са излезли на отпечатъка.

# 142
  • Варна
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ИМЕТО - АНИ, АННА, АНИТА!!!! МНОГО ЩАСТИЕ И РАДОСТ ИМ ЖЕЛАЯ!!!!

И аз съм купила от глината за отпечатъци /оказа се, че е кафаява обаче тази/, но почнахме един непредвиден ремонт в къщи и всичко е разбутано, само хабя нерви и всичко е нагоре с главата, че не мога да стигна до краката на малкия .....  Laughing

Анита, още се будим. Но като спи цялата нощ при мен е по-спокоен.... Май ще си спя аз с двамата мъже, ама да видим като порасне кво ще правим..... Иначе съм пробвала с каша вътре, правих и повече АМ, но човека си знае колко му се яде и не ще повече, а и май усеща като не е само мляко и се сърди.... Ще търпим, няма мърдане..  Laughing

Днес хубавичко се разходихме и сега малкия от 20 минути пее и бърбори някакви си работи там  Mr. Green много ми е сладък

Хубав ден утре ви желая, а тази нощ да е спокойна   bouquet

# 143
Еййййй голямо пулене  #Crazy    настана с тези темички направо помислих, че нещо съм изглупяла newsm78 . Гледам atworkтеми, заглавия,  дати и нещо не ми се връзва, а снощи четох и си викам леле скапах се аз Scream или компа:hit: ами сега???. Но вече се по успокоих. Грешката не е в мен. Няма да ходя на сервиз, че гаранцията май ми е изтекла отдавна /нали съм дърто хихихи/.
Сега важните неща.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ХУБАВИТЕ ИМЕНА АННА И АНИ, АНИТА и т.н.! Да сте живи, здрави, много весели и щастливи и всички любими хора много да ви радват.

Наде 777 да ти е живо и здраво мъжо, много да си те обичка и слушка. Още дълги години да му правиш такава вкусна тортичка.

Ние днес бяхме на гости при моята мама и бях взела глина /оказа се кафява/ и направихме отпечатъци на ръчичките  на Велизар и на братовчедите му /кака Теди и бати Вики/. Пробихме две дупчици с клечка за зъби и написахме имената и датата. Изпекохме го във фурната и ние си тръгнахме / забравих да направя снимка/. Кака Тиди вече го е оцветила и е станало много хубаво. Това е подаръка от децата за баба им, която имаше на 5-ти рожден ден. Мама много се зарадва.

# 144
  • Плевен
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ АНИ, АННИ И АНИТИ ! СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСИТЕ ИМЕТО !
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА НАДИНИЯ МЪЖ!
Еййййй голямо пулене  #Crazy    настана с тези темички направо помислих, че нещо съм изглупяла newsm78 . Гледам atworkтеми, заглавия,  дати и нещо не ми се връзва, а снощи четох и си викам леле скапах се аз Scream или компа:hit: ами сега???. Но вече се по успокоих. Грешката не е в мен.
People Santa Икати и аз така. Много гадничко с темичката станало, но здраве да е. Тъкмо на четящите им се съкратил материала  Laughing  book
 People Santa За предколедното парти имаме голямо желание да дойдем , а Сиска естествено се е помайтапила за намаленията като за червейче на въдицата за нашето ходене до Търново. То и без това от приказки време за магазини не остава, но нали трябва да има повод  Laughing А за предколедното парти повода е много як  newsm30 smile3504 passifier smile3541 newsm32 supermama breastfeeding  lalalala Пишете какво сте решили и дано метео условията ни позволят да дойдем  travel
 People Santa За мамата която се включи за съвет за неспящо бебче, аз най-малко съм човека който може да й даде някакво решение, защото съм на същия хал  Rolling Eyes
 People Santa Ванилка и на мен джаз фм ми е любимо радио. Ще се радвам  ако имаш музика на някой мой любим изпълнител, че си изпогубих фонотеката и не всичко мога да си намеря в НЕТ-а.
Весел уикенд от нас!   

# 145
Честити 7-месеца на баш наборите Елица,Христина и Бояна-много да слушкат и папкат и да отраснат здрави и щастливи деца!Честито на всички Анита-да са живи и здрави,за да си гледат малките съкровища!Ние ви черпим с каквото си пожелаете за 7-те месеца на Алекс  Misc Baby Bottle, pacifier feeding cook smile3510

# 146
честито на анитата, месечковците и др. Laughing
днес трябваше да украсим елхата , но вижте кого украсихме

и като ангел4е също

дано ви се е оправило настроението от загубената темичка...

# 147
Честит празник на всички малки месеченца.
Честит имен ден на всички Анита и всички, които празнуват имения си ден днес!
Честит празник на патерица на мъжа на Надя!
Всички да бъдат здрави и много щастливи.

Аз не прочетох почти нищо от последните 2 теми.
Само разбрах, че има предложение за коледен купон.
Като идея за място искам да предложа McDonalds на площад Славейков. Нали има зала за рождени дни - там може да сложим на земята нещо меко и да пуснем бебетата да се обръщат. Чисто е и не се пуши. На мен ми се струва, че в Мола ще е студено и трябва да държим децата на ръце.
Но за съжаление не мога да проверя какви са условията там. Ако ви хареса идеята може да проверим.

Иначе в Мола (само предполагам) може и да има техен Дядо Коледа и да се уговорим да се снима с децата.
За какви подаръци става дума?

На мен много ми се иска да дойдем. Само стискайте палци да не вали сняг. Ако завали не знам как ще стане. Нашия татко е на работа по това време.

Хубави ли са коледните шапки в Т-маркет? Майка ми е разглеждала на няколко места, но каза, че са много некачествени и не си заслужава да се купуват.

# 148
Честит имен ден на Анна, Анита и Ани! Да ви и живо и здраво  името!
Как стана  тоя номер с темата   ooooh! и аз викам брееее от ЕГН ли що ли??

# 149
  • Варна
Да не се чудите какво е станало с темичката, ето тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=148608.0 е обяснението, колкото и да е кофти, ама няма как....

Общи условия

Активация на акаунт