Сега съм решила да си купя инхалатор и ще им правя с физ. разтвор.
Дано наистина Елла по бързо да се оправи
, а Ирка да си отдъхне. Юнос, сподели за детегледачката,как е?
, а Ирка да си отдъхне.
Лида предай и от нас виртуална 
Благодаря!На Катя също за колажа

, не е добре, но в понеделник ще видим какво ще каже педито по въпроса. Не ми се иска да давам Малтофер, ще говоря с нея по някакъв друг начин да увеличавам желязото- с определени храни или сокчета. Абе в понеделник ще имам яснота
.
, седя си пред компа, чета ви и нагъвам едни шоколадови бисквити, и утре кантара пак няма да е мръднал.. Направо съм за утрепване
Жалко,че не дойде при нас,но така май ще ви е по-добре. 
Ивко не е ли на 5 ред 7?
.
Утре ми е последния изпит от тоя семестър и се спотайвам

И на другите месечинки също, аз доста съм пропуснала...

Ще хващам гората вече.... нито гушене, води, цици, прав, легнал, седнал...никак 

. Вярвам, че е някакво временно неразположение и скоро ще си бъдат вкъщи.
!
. Стискам палци и ви прегръщам
.
.
morningи чайчето
от мен тази сутрин!
, за да се справи. И докато преди мислех, че по-възрастните жени със своя опит са за предпочитане, сега си промених мнението: по-младичка, с енергия и желание, защото е способна да поема отговорността и е с адекватни реакции, нищо, че не са базирани толкова на опит (ако е младо момиче). Разбира се виждала съм и доста жени - по-възрастни изпълнени с енергия и живот - те също са вариант според мен. 
- а иначе в кашата от Елда има желязо - продукт е на Хип. 
Дано да стават още по-добри и скоро да са си у дома!!!
...радвам се че сте се уредили с детегледачка...за рожденичката...ако е тази за която си мисля...Калинка-малинка.....ние дружно взехме едно слонче с кубчета на Фишер праиз, което си харесаха в Марсел....Ако имаш време разходи се до там....има страшно много играчки......на всякакви цени....все ще и харесаш нещо.

, но нали съм си бърза и сръчна и влизам за малко 
Освен това ще сме комшии с мама Таня и нямам търпение да събираме Сиска и Жасмина и да гледаме какви белички ще сътворят.