Лудуват вкъщи МАЙ-ските деца, очакват свойта първа среща със снега

• 13 741
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
направо настръхнах като прочетох за елла Praynig като си помисля че на нас болницата ни се размина на косъм ooooh!дано се оправи бързо малката душица и майка й да се успокои защото е много страшно бебчето ти да е болно  Cry
vif мисля че са ви добри изследванията-нормата май беше 120,така че споко.другите неща и при димана не бяха в норма всичките но ако доки нищо не казва значи си има обяснение.например при нас беше от това че дълго веме димана повръщаше и имаше диария.

# 31
Vif хемоглобин 115 май е добре-нормата е около 120,така че сте леко по-ниско,но щом е над 110 за бебета е добре.Желязо се изписва под 100 ми каза нашата пед-ка(макар и не много компетентна).Левкоцитите и при нас бяха над нормата,но ми казаха че може да е от никнещи зъби,а и детето не е изследвано на гладно-така че всичко ви е наред.
Кабранска като тръгнеш по Видинския маршрут "свиркаи "да ти дам координати Simple Smile

# 32
Здравейте и от нас,

Много тъжно ми стана като прочетох за Елла и Ирка.  smile3518 Познавам ги само от тук, но Ирка ми се струва толкова открит, ведър и приятен човек... и съвсем съвсем не заслужава такова нещо.. то не че някой заслужава.. Много се надявам детето да се оправи бързо, Ира да се успокои и ние да получим добри новини.  newsm17

Сиска, ти вярно си много люта!  coolcool Ама така трябва човек да си търси правата. (Май понякога трябва и на себе си да го казвам това)

Риен, много ти е френска госпожицата с тези дъъъъъълги дъъълги мигли и тази прическа. А обиците направо ме убиха... Не е ли много рано?

Момичета - майки на момчета, моля ви споделете какви процедури правите регулярно или единично са правили докторите по въпроса за т.нар. "фимоза" или по-ясно и кратко да го кажем за пишките? Много ми се иска да си "сверя часовника" .

# 33
  • София
Eй, само лоши новини напоследък, и около мен негативни емоции и събития, и тук във форума. Sad
Дано малката Елла бързо оздравее и да се приберат скоро с мама у дома. От сърце им желая здраве и СИЛИ!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Изпитвам го на гърба си какво е детенцето ти да го боли нещо... След снощното неспане, днес да сме дремнали половин час, но имахме апетит, дори настроение за игра, много се смя и пищя, миличкото ми, но от 5 часа до преди малко се съдра от рев...  Cry Cry Cry Какво беше това чудо незнам, от преумора ли, превъзбуда ли, зъби ли и аз вече не съм адекватна и не мога да гадая... Побърках се от мъка да го слушам как се дере и нито гушкане, нито люшкане, песни, цици - мици НЕ и не!!! Здрав рев до пълно изтощение, сега заспа от преумора и още хлипа в съня си, а и за тука пред компа...  Cry

# 34
  • София
олче, и миа рева така без причина един път, мисля че от превъзбуда, понеже същия ден бяхме много дълго навън , цял ден, с много хора и по заведения и магазини, така се получи...та съдра се да реве като при ваксина, когато не й понесе.....и се будеше много после в съня си. така си го обясних аз.

# 35
  • Велико Търново
Олче,дано Велизар да се успокои и през ноща да си е спокоен,за да може и ти да си починеш.От мен само  Hug  love001

Ванилка,аз съм давала Коларгол,но преди това задължително правя инхалация за да размекне секретите.Божа също е родена в края на май,но е с мерки 67/7.500.То е хубаво да ти е фина девойката Laughing.

Денз,за детето убивам-камо ли на тъпата педиатърка,която взема 2000 лв.заплата и ми претупва детето и не сама моето ще и цепя басма,не е познала Twisted Evil

Както сме я подкарали Олчето ще трябва скоро пак да започва да твори Grinning.

Мимозо,Кате,Крейзи и другите момичета,които скоро не са се разписвали айде бееееееееее/както пишеше Крейзи/

Май за последно днес пиша,че прекалих! Embarassed

# 36
И аз само  да кажа, че стискам палци на Ирка и бебе Елла

# 37
Здравеите моми4ета. Вклю4вам се да ви кажа, 4е току 6то полу4их смс от Ирка и каза 4е са много по-добре, но не знае кога 6те ги изпи6ат. Ако имам о6те инфо 6те ви уведомя. Благодаря ви за пожеланията, с радост ги предадох на Ирката.

# 38
Ирка - с теб сме!  Hug Вярвам, че всичко ще е наред с малката!  Peace

Момичета - днес бе първият ми работен ден и първия ден на малчо с детегледачката. Като за старт -сутринта дръпнах един рев - незнам защо - но в мен се преплитаха вина, жал, страх, ярост,  и какво ли още не...но малчо като, че ли усети и спал от 9 до 12 а после си изял цялата каша!!! Бил е супер-бебе!! Прибрах се на време, с много вълнения и подаръци от посрещането ми - колегите се бяха организирали - много мило беше.

Олче - тенкю вери мъч за темата, а за твоите преживявания с "бисерите" - ами наслаждавай се и събирай бисери, за да ни веселиш и да си почешаме езиците  hahaha Joy пък - знае ли човек някой ден можеш да ги публикуваш  Wink

Това за рева без причина - не го разбирам, но явно се случва - дръжте се майчета!
Денз - има много писано по темата за фимоза. Има две мнения - прочети и си реши. Ние решихме да не пипаме кожичката на пишата на Никола, никога не се е възпалявала, но един път се поду много странно докато уринираше. И по съвет на БгВики - се свързах с един от лекарите в Пирогов - видя го и ни успокои, че всичко е наред. Дори го прегледа за положението на тестисите и опипа коремче - и каза че всичко е ОК. Peace

Ванилка - как е нослето - има ли резултат от капките?

Сиска - браво за урината и много неприятно с докторката - но...важно е когато нещо свърши добре  Wink Не си хаби нервите (като мен тази сутрин  Hug)

Леле Пейзи - как така се е разкопчал....ама вярно че стават опасни малките ни бебоци!! Цункай малкия от мен!

Кабранска - Мола се намира на кръстовището на ул. Опълченска и бул. Стамболийски. От църквата Света Неделя по Стамболийски посока Люлин е на не повече от 1 км. Само дай знак, че ще отскачате и до тук (ама гледай да е следобяд, че нали вече съм работна..пък то стана модно да се снимаш с Ивко  Wink как да изпусна  Hug)

Майчета - дайте идеи какво да подаря за първия рожден ден на една сладка госпожица - че 10 пъти питах майката какво иска - но тя нъц...не ще да каже...

# 39
  • София
Сиска, аз слагам за размекване на сополките физио разтвор.

Юнос, много го мрази това упражнение Миа с капките и всичко около носа. наплаши се вече детето, но за нейно добре, ще я помъча. засега е добре. но моят нос течеееее, добре че не е напълно запушен  Praynig

слава Богу за Ирка! чакаме те с Елла!
  Flutter Heart Eyes  bouquet

# 40
Гледам,гледам на голямата снимка със всички бебета и немога да си видя моето циганче.

# 41
  • Велико Търново
Ванилка,не е същото Simple Smile.Това да не мислиш,че е някоя бабешка дивотия-казвали са ми го свекърва ми и педито/ама това дето е в час/.Ама,всеки сам си решава какво ще прави. Hug

# 42
И аз се моля малката Елла бързо да се възстанови! Praynig И кураж и сили на Ирка! Благодарим на нейната дружка, че се включва с новини. Бързо да се оправят и останалите болни, мъжа на Таня79, малката Мия и всички други Praynig
  Благодаря, че се сетихте за Йоанка-калпазанка, днес ства на 7 месеца, почерпете се за наше здраве beer2 Честото и на Гошко и Криситата!
  Аз реших, че е вече време да превъзпитам Йонката, то това го решавам често де и нищо не правя Outta Joint Вчера ми дъвка циците цял ден, само така вече заспива ooooh! И в резултат мицките ме болят, то не бе дъвкане, не бе чудо. И снощи колкото и да опитвах други методи на приспиване, пак се предадох и извадих болна цица Rage Май  цокането е станало като наркотик за нея, нощем се буди цоква минутка и се унася отново, значи не е гладна newsm78 Нито иска сама да заспива, нито спи спокойно, че и късно ляга 11:00 и рано става 7:30, ами почнах да и се ядосвам вече, ама то тя не е виновна, ами аз сама си го направих така. И все се заканвам, че второто бебе ще го храня смесено и с АМ, не ме съдете, ама то и майката човек бе Embarassed
  Айде, сега заспа без цица Mr. Green и само малко я полюшках и бум в леглото, взе да протестира, но пуснах музичката над леглото и заспа newsm44, една малка победа.

# 43
  • София
сиска, аз по съвет на педи, тя е много готина. ти как го правиш това с инхалациите, седи ли тя над парата кротко?

# 44
Стискам палци на Ирка и бебче Елла. Дано да оздравеят бързо и всичко да мине без проблеми, че вече косата ми настръхва като чуя за болно бебче. smile3511

А, аз днес на няколко пъти си висвах в старата тема и се пробвам да пиша, ама не се получава. Кой да види, че има нова тема. Уж с четири гледам и пак не виждам.

За секрета в носа аз слагам физиологичен разтвор, като го редувам с витамин С и спрей Нисита, който е на основата на пречистена морска вода и е напълно безобиден.

Ванилка, аз съм използвала такива капки за мен и са много ефикасни. На малкия не съм слагала /дай Боже да не ни се налага/, но сестра ми слагаше на племенницата ми и беше доволна. Само дето си вадила соп*лки от носа и ги чистила от стената до леглото си, та посред зима трябваше да пребоядисват цялата стая, че стената беше кафява. Но тя беше на около 1 г. и половина, така че при вас още такава опасност няма.

За “мъжкото достойнство” – ние имахме още първия месец проблем с единия тестис и по този повод ходихме на уролог. Той каза по малко да започвам да правя опити да забелвам кожичката, без да насилвам нещата. С няколко опита успях да заголя до някъде /около 80 %/ и разбрах, че засега стига. Но преди да родя видях как уролога беше заголил пишлето на детето на една приятелка, защото беше започнало да се надува и бях свидетел как 3 дни рева това дете и не искаше да пишка. Така, че като се роди Гоги си казах, че няма да му причиня това страдание. Дано да съм успяла да му спестя неприятните преживявания.
Честито на празнуващите месечинки!

Щях да пропусна да благодаря на Олчето за труда, който полага на нас да ни бъде приятно и забавно! Благодарим ти, Олче, за любовта с която правиш всичко! 
newsm51  newsm51  newsm51  newsm51  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт