Лудуват вкъщи МАЙ-ските деца, очакват свойта първа среща със снега

• 13 912
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
И по повод проблема на Звездолина:

При закриване на фирма , майките могат да продължат да получават майчинство от социолно подпомагане но в този случай майчинството е до 1 год. Другият вариант е да постъпят на работа в друга фирма и от там да излязат в майчинство до навършването на 2 год . възраст на детето.
И трети вариант да се прехвърли на бащата, но тъй като той ще продължи да работи, ще взема 1/ 2 от майчинството.

Надявам се да не бъркам нещо, че бързам да се погрижа за Сиска и не съм в състояние много да мисля  Simple Smile

# 61
  • София
Здравейте, момичета!
Олче, благодарности за красивата нова тема!  bouquet
Честито на месечковците, които празнуват тия дни! Да са усмихнати и здравички!
Аз оня ден купих АМ и вечерта дадох на Румен 100 мл плюс кърма. Преди това към 6 - 7 часа беше ял каша и резултатът беше само едно събуждане през нощта към 3 и нещо и дори вчера се чувствах наспана. Явно АМ повече го засища и не се буди толкова често да цока. Не мисля, че не му стига кърмата, но може би през нощта си наваксваше манджа, а от друга страна, аз все се притеснявах да не гладува и му давах да суче през нощта. Снощи пак го дохраних със 100 мл и заспа към 22.00, а ние с татито оставихме Румен с баба си и дядо си и отидохме на рожден ден в един бар. Повеселихме се, много добре ми се отрази разнообразяването, въпреки че днес съм пак недоспала, ама сефте... Simple Smile Прибрахме се към 2 и Румчо дотогава въобще не се беше будил, замрънка към 3, обаче нали бях дала АМ, а и не ми се спеше много и реших да приложа метода на Риен с водата и гушкането и за да не ставам, го взех в моето легло, пийна водичка, цока биба, обаче му се суче на човека и не заспива.  Протягаше ръчички и глава към мен, много жално ми ставаше, обаче знам че не е гладен, а просто му се суче за успокоение и приспиване. Все си повтарях, че вече е голям, не трябва да яде през нощта и колкото повече расте, ще е още по-трудно отказването... Започват да захитряват и да се инатят повече. И така се лъгахме до към 4, най-накрая дадох за няколко поцоквания, бутнах бибата и Румчо заспа. Мисля, че Румчо се поддава на превъзпитание Mr. Green, само дето докато свикне, ще ми е малко трудно с доспиването...
Успех на Крейзи на изпита Praynig
Болните бебчовци да оздравяват, зъбките на други да излизат по-безболезнено!
Ани, Ивко много напред с материала, чак милва, Румчо само протяга ръце към мене, ама другите екстри не ги владее.
Увлякох се май  Heart Eyes

# 62
  • Варна
Добро утро! Тук времето е страхотно и след малко с Криско хващаме пътя към вилата да ни поглези малко бабето.
Виф, нашия хемоглобин е 107, но ни казаха само да почваме месни пюрета и каша от елда. А в листа пише референтни стойности за момчета 140-180. И левкоцитите ни са 11 (горната граница), но нямало страшно. Това били норми за възрастен човек и нямало проблем да се разминават малко. Ами за какво тогава ги правим  newsm78

Юнос, момиченцата над 1 годинка много обичат да бутат количка за кукли или едни подобни на тротинетки играчки на Чико с две дръжки.  Много им е забавно когато се учат да ходят. Успешно адаптиране в офиса... и без повече newsm45

Тан4ука, Малка мама, искате ли да разменим телефони наю лични и да направим дружна разходка тези дни?

Риен, много е сладка Мая. Сега забелязах, че има и обици  Simple Smile

Денз, нищо не правим за "мъжкото му достойнство" на Крис. Педката каза да не бараме до 2 г. Сега кожичката предпазва от проникване на бактерии и докато е с памперс е добре да не се заголва. Аз прочетох доста спорни мнения по темата...Има ги в здравния.

Олче, дано се успокои днес Велизарчо и да не прави повече така Hug

Имаше и още, но малкия ревна...чао и усмихнат ден!

# 63
Здравейте най-после и от мен!

Стискам палци и се моля за Елла  Praynig Praynig, дано разберат бързо какво й е и да се излекува бързо!

Олче, благодаря за страхотната ни темичка   bouquet!

Честито на месечковците, и на новоозъбените бебенца!

И ние си имаме везе второ зъбче  Wink.

Аз съм чела темичките само по диагонал, защото нямах почти никакво време. Уча за изпита ми по немски, който е на 08.12 и на 09.12. , а в четвъртък си направих една шопинг терапия с една приятелка, а после се забихме в един снек бар, в който предлагат гювечета, шопски и др. български салати. Хапнахме и пийнахме по една чаша вино, срещнахме се с други българи, с една дума много хубаво си прекарахме вечерта. А татито се справи страхотно с Килиан  Heart Eyes.
При нас положението с нощното спане е добре. Килиан се буди само един път май  newsm78 да яде, даже миналата нощ нито един път до 6 часа. Но на мен буденето не ми пречи, защото той спи при нас, а аз само заголвам цица и той сам си я открива, а аз продължавам да спя. Много ми е добре така и мога да се наспивам и сън не ми липсва много. Само днес, защото трябваше да ставам рано и да ходим с Георги да празнуваме Първия Адвент в училището  Tired.

Четох, че някои от вас не си намират бебчетата на пъзела. Днес ще се опитам да ги сложа всичките и много се извинявам, че съм ги пропуснала  Embarassed.

Ние вече започнахме да се захранваме с пюре от моркови. Много добре се прие и го яде с удоволствие. Днес ще прибавя и картоф. Правя го с вода, а после кърмя или преди това, както дойде в момента. Вие какво количество давате?

И Килиан като Ивко на Ани много обича да се гушка в мен, а като е гладен почва да си навира главата в циците ми  Mr. Green. А да знаето какво торнадо е станал...навсякъде лази, пипа, изправя се. Докопва се до на котката храната и я обръща, но все още не я е пробвал. Сега ако не сваля оставащите ми кг. няма кога да е. Добре, че си поспива повечко през деня (4 пъти), та да мога да свърша и аз нещо из къщи.

Ето малко снимки от нас. Как се къпем и как си играе през деня Килиан.

http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1030746.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1030745.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Pic025.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Pic020-1.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Pic335011.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Pic335009-1.jpg

Айде да свършвам, че много се разписах!

# 64
Здравейте след дълго осъствие и от нас Hug

Можем да се похвалим само с голямата си подвижност пълзим и се въртим навсякъде и манекенски размери като на Миа, но нащо педи ни казва браво за което. Ядем всякакъв вид пюрета без местни с охота, но тези дето мама ги прави са по-особени 4е нямат захар.  Като про4етох Елла и Ирка пак си поплаках, 4е тия дни само това павим двете с Анна. пипнал сме нещо с вси4ки екстри-ка6лица и жесток конюктивит и вместо да хаиманосваме в хубавото време обикаляме поликлиники разни,но ина4е за инхалациите с лаика  УНГ-то каза все по-на4есто. Та сега ми спи на рацете и бързам да дам една  Hug на Ирка и да пожелая по-бързо оздравяване  love001 А за спането - ще си отспиваме като излязат вси4ки зъби а ние като нямама о6те такива какво ли 4удо 6те е като тругнат smile3506  По този повод 4естито и на вси4ки озъбили  се. А знаете ли 4е са ми казвали да са натърка първото зъб4е със стотинка да било здраво newsm78

Ол4ето бравос и благодарско  bouquet
А Катя е сътворила нещо страхотно  bouquet

И не на последно място Честита половингодинка на Ив4о Кабрански и 7 месеца на Ивчо на Ани.Да са живи и здрави и палави  bigdance2

П.С. Страйпър не сам те забравила мила, но просто нямах никаква вазможност, но за другата седмица ще гледам да се поправя Two Hearts

Много целувки за мамми и мал4овци newsm51  love001

# 65
  • Русе
   Здравейте, аз да ви пиша набързо, че сме добре, да не ни мислите и нас.
   След като изби зъбчето имаше 2-3 спокойни нощи, но купона свърши-пак се будим с рев по 10 пъти и аз отново съм недоспала и нервна. За капак на всичко от една седмица е мъгливо и само в къщи си стоим.
   На последната консултация ни измериха 68 см/ 6900. Предстои вземането на кръв и борбата с онези колектори за урина.
   Слънцето се показа! Ще има разходка! Grinning

# 66
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!

Честита 1/2 годинка на Ивчо и  7-месечинка на Ивко - много здраве и късмет, пълни пампи, весели игри  и смях до зори!  bouquet

Стискам палци малката Елла вече да е добре и никога повече да не влизат в болници с мама!  Praynig

Поздравления и благодарности  на Олчето за прекрасната темичка   bouquet

Ние вчера ходихме да ни взимат кръв - в една лаборатория, много леко мина Никол се смееше през цялото време на сестрата. Взехме си резултатите - хемоглобина ни е 112. Иначе за реферетни граници за хемоглобина на изследването ни е дадено : 110 -165. Така, че Vif - мисля, че и вие сте във нормата, но все пак педи да ги види резултатите. Урина не можахме да дадем, че аз реших още малко да се събере в колектора и да го махна в лабораторията, но явно от кошчето за колата - и  се беше изсипало и малко събраното  #2gunfire. От вчера 4 колектора - без резултат. Кажете какви ползвате - аз купих някакви немски, предложиха ми и едни турски, но те са още по-скапани. Направо не знам как ще събираме тази урина  newsm78!

А сега малко шоу - след като и тази сутрин прецакахме едно колекторче без резултат, мъжа ми вика - вземи ти да напълниш едно колекторче и го занеси, само да не ни изненадат след това със заключението - бременна е  Joy   Joy    Joy .

Кабранска, Юнос ти е обяснила за МОЛ-а, но ти ако решиш да идваш към София - непременно да ни пишеш, за да се организираме. Иначе ние сме си определили контролна среща в сряда в 13 часа в МОЛ-а на бул. "Ал. Стамболийски".

FY , честит нов дом - само хубави преживявания в него да имате!

Крейзи, стискаме ти палци за изпита! Naughty

Лек и слънчев ден на всички беборанки!

# 67
  • София
bubi,
не се мъчи с колектори, а подложи памук на пампата, някои майки вече без проблем дадоха така урина.

ние продължаваме с коларгола, мраизм го, ама ще действаме докато даде резултат (или докато му изтече годността = 6 дни).

благодаря ви за добрите мисли към нас, наистина запушеният нос трябва да се атакува, че става страшно за малчовците.

хубав ден на всички!

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1030752.jpg

# 68
vaniliaice, мерси за инфото - после обаче да не остават власинки от памука  newsm78

Миа е такова бонбонче, да я  Hug от нас и бързо да и се оправи нослето. Но аз честно да ти кажа към тези капки съм много негативно настроена. При нас първия път хремата я лекувахме с физиологичен разтвор - имаше резултат, но пак я мъчи около 5 дена, втория път - почти не й слагах физ.разтвор - пак 5 дена, а за капки - педи също каза в краен случай.

# 69
Здравейте и от мен и Стеф Simple Smile
Мислех вчера да се включа с един пост, но ми стана тежко като прочетох за Ира и малката бонбонка Елла и го отложих за днес. Много и съчуствам, милата Ира, особено в чужда страна. Надявам се да са попаднали на мили и съвестни лекари, които да помагат и двете здрави и усмихнати скоро да са вкъщи  Praynig
Иначе като гледам и вашите нощи са като нашите- събуждане през два часа, мрънкане, рев. А пък ние и с този запушен нос... Уж вчера беше добре, а днес пак... ДА не споменавам, че интимния ни живот с татито съвсем ще изчезне- че тя, щерката на мама и тати заспва вече няколко нощи към 12- 1 след полунощ! И всички сме толкова уморени, ужас...
Виф, виждам че следвате нашия пример за заспиване с анимация. Смях се до сълзи със снимките на спящия сладурко  Laughing Ама така са най- сладички- мирничко си гледат ТВ и заспиват самички. Не се случва често, ама няма да ни разглезват, я.
И шушето на мама много се гуши и гали, но това преминава в скубане и драскане след няколко сек нежност Simple Smile
Вчера дръпнах песничката Бански на лалета Simple Smile Ако ви кажа какъв кеф беше, какво скачане, и тя пее ,пее и по някое време ДААА, като в песента Simple Smile
Стига съм досаждала за сега, до после Simple Smile
Лек ден и мноого  Hug на всички от нас

# 70
Заправих  Embarassed да ви пусна как се забавлявахме вчера:

# 71
Мили маи-чета и малки маичета-заичета,благодаря ви много за стисканите палци,за милите думи,за съпричастността!Вашата загриженост ме трогна мнооого,а Лида ми предаде поздравите и прегръдките вчера,стоплихте ми душата.  bouquet  bouquet  bouquet Hug Heart EyesВ краина сметка се оказа един прост и гаден вирус,но ще обясня с две-три думи.Ако се случи на някоя от вас,да вижда моята обица на ухото и да не губи време.Елла имаше разстроиство две седмици и последните дни почти отказа да яде/200-300 мл за 24 часа/,а пампресите пълни всеки час.Та решихме да я заведем в болницата,за да и дадат някакво прахче или нещо,че нашто GP е трагедия.Даже си мислех как като прибера ще гледам биг брадър.Взеха и кръв и казаха,че изследванията са много лоши,а кг същите като преди месец и трябва да я оставят.Цяла нощ я будеха да и вземат кръв/7 пъти/ и и сложиха тръба в стомаха през носа/тя наи-прилежно я махна сама сутринта Grinning/.Тя се нарева,аз два пъти повече/вие си знаете де,как цивря на имунизации/.И ми казаха,че за тях е пълна загадка какво и има и нещо с кръвния тест не е наред,а аз вече си мислех какво ли не.То като се притеснят,а не ти обясняват,си представете.Добре че в петък има събрание на лекарите,та изпратиха консултант и тои беше много мил и забавен.Излезе с едно дълго име на вирус,наблюдаваха я до вечерта и ни изписаха!Аз щастлива,тя без абокати и системи.Сега трябва само да и даваме една течност често през деня.Просто ако детето ви има разстроиство и не яде,не го отдаваите на зъби!Тя беше почти толкова жизнена и весела както винаги,а е била ужасно обезводнена.Днес ще излизаме на разходка.Не и даваха да напусне стаята/в случаи че е заразно/ и тя полудя.Поне детското отделение беше хубаво-всяко дете отделно,шарени стаички/нашата беше с луни и планети Grinning/.
Сега се връщам да чета теми,но мернах,че Димана е по-добре и много се зарадвах!Питах даже нашия доктор,но тои каза да я доведа Grinning-така нищо не можел да каже.
Данистеф,Стефани е прекрасна!Много красиво бебе,пу-пу!
И последно:едва ли има друг такъв бъзльо като мен,дето е летял милион пъти със самолет и всеки път реве,ама...Сънувах,че изпускам полета,а втория път,че гледам как излитат самолетите и на единия му се откъсва опашката и пада.Искам да си сменям полета от 9-и за 10-,ама маи не може.Какво чувство имате за нашия полет EmbarassedНе ми се смеите,срам не срам,това съм аз Mr. Green

# 72
Виф, виждам че следвате нашия пример за заспиване с анимация. Смях се до сълзи със снимките на спящия сладурко  Laughing
И аз!

# 73
  • София
Ирка много се радвам, че не енещо сериозно и вече сте си в къщи.
FY честит нов дом.
 Да не забравя месечковците да са живи здрави и игриви.   bouquet

# 74
Ира добре дошла на теб и на малката бебка - много се радвам че всичко е наред и се гушкате вече в къщи!!!
Честито ни на празнуващите месецковци!!!

Чета как майките се опитват да отучат децата си от цица вечер и се замислям за нас, че и ние сме така и да знаете твърдо съм решила присъединявам се към вашия отбор дано да има резултати (да докладвате своевременно и аз също). Щом са големи вече и може да изкарват без ядене значи ще я карам и аз по смело че колкото повече време минава сигурно ще е и по трудно първо отучването от цицата а после и връщането в кревотчетата им (боже не ми се мисли какво ни чака), но това будене на час два не се търпи. Но и да си призная ми улеква така като чета че има и други като нас и се успокоявам че не правя нещо грешно аз. Благодаря че ви има и че споделяте.
Приятна съботна вечер на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт