🌸🐟 АВГУСТ 🐟🌸 2022 💙 👶🏻👧🏻 🎀 (Тема 16)

• 38 802
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас / Славейков
Честито на малката Никол.На мама бързо възстановяване.Чета във групата във фейсбук . Другата седмица ще има намаление в Лидл на памперси ,ако някой не си е взел.Аз купих от емаг ,и от Лидл може да се запиша.Става въпрос за тяхната марка.

# 106
i.skela честито и от мен! Скорошно възстановяване!

# 107
  • София
Честита да е малката Никол Heart Simple Smile Да се възстановявате бързо и да се гушкате вкъщи. Heart Simple Smile Много е хубаво, когато вляза и прочета, че има нови бебчета в групата Simple Smile Едно топло усещане, че всичко си е струвало и най-хубавото винаги предстои.
Аз вчера бях на преглед по ЗК. Докторката каза, че засега всичко върви добре и няма нужда от секцио. Така че ще си чакам термина. Вече ако пресрочи, ще се предивзика с окситоцин, но към момента няма индикации за секцио, което ме радва. И на мен вече ми идва в повече напрежението. Нямам контракции или някакви болежки, освен че не мога да спя през нощта, защото ми е горещо, но самото очакване малко ме напряга. Simple Smile Но няма начин - за всички хубави неща в живота си трябва търпение и воля Simple Smile Колко сме чакали, още малко няма да попречи.

# 108
Честита дъщеричка, и-скела! А ти се оправяй бързо!

# 109
Благодаря момичета за пожеланията!

Някъде назад бяхме коментирали за колана за секцио, че не се слага поне месец. Исках да ви споделя, че на мен с него ми закрепиха и пясъка и леда, а сега ги свалиха и остана само ластичния колан. Явно навсякъде си имат различен начин на действие.

# 110
Към родилите майчета, има ли някоя от вас родила в Надежда и при кой лекар, доволни ли сте?

# 111
Честито на малката Никол.На мама бързо възстановяване.Чета във групата във фейсбук . Другата седмица ще има намаление в Лидл на памперси ,ако някой не си е взел.Аз купих от емаг ,и от Лидл може да се запиша.Става въпрос за тяхната марка.

Лидл-ските са малко дебелички за лятото, само за инфо Simple Smile

# 112
Днес се роди Никол! 🥰
3, 270 кг/49 см. Проплаква в 11:33.
Беше се увила 2 пъти с пъпната връв.
Дадоха ми я да се нагушкаме, снимаха ни. Аз съм в реанимация, а Никол е в неонатологията. Чак след раздвижването ще я донесат пак.
Таткото не я е виждал-Ковид мерки. Май ще остане за изписването.
Много съм щастлива! Велико е чувството, като чуеш детето да проплаче за пръв път. Нямам търпение да я гушкам! 🥰🤗
Честито! Да е жива и здрава!💖
Бързо възстановяване!🍀

# 113
Аз родих в Надежда при д-р Данаил Илиев и съм изключително доволна. При него следих и цялата си бременност. Той е специалист по рискова бременност. Освен това в болницата неонатологията е трето ниво, което за мен с близнаци беше водещо за избора за раждане.
Към родилите майчета, има ли някоя от вас родила в Надежда и при кой лекар, доволни ли сте?

# 114
Помагаха ли ти след, като роди, показаха ли ти как да кърмиш или някакви други неща свързани с бебетата?

Аз родих в Надежда при д-р Данаил Илиев и съм изключително доволна. При него следих и цялата си бременност. Той е специалист по рискова бременност. Освен това в болницата неонатологията е трето ниво, което за мен с близнаци беше водещо за избора за раждане.

# 115
Lizi, аз след този Коринфар 2х 1/2 просто се родих. Даже магнезия сама си намалих на 3х2, беше 4х2. Изобщо нямам стягания, а преди се съсипвах. Пия го от събота, ако е важно.

# 116
  • Асеновград
I.skela Честито бебче! А на теб бързо възстановяване!

Аз днес бях на последен преглед преди секциото, всичко е наред, бебето е високо и  контракции нямам на записа, няма да тръгва да излиза сам скоро. Измериха го 2950гр точно влязох днес в 38г.с.  За 5 мин беше прегледа, тоновете отделно и кръвното ми измериха 90/60, нормално за мен..😅
Мони мисля че беше питала, не са ми правили преглед за разкритие, ама то без контракции и никакви индикации  за раждане не мисля че ще ми правят и преди операцията, но да видим.

# 117
Момичетата, минали през Ковид, какво ви изписаха? Детето е болно с отрицателен тест, но съм контактна но мой близък, който и положителен. Та разболях се и аз...

# 118
  • София
Момичетата, минали през Ковид, какво ви изписаха? Детето е болно с отрицателен тест, но съм контактна но мой близък, който и положителен. Та разболях се и аз...

Аз в началото на бременността бях с Ковид. Пиех само Биозин мама и едно хапче парацатемол като вдигнах над 38° температура. Добре,че леко го изкарах,с обилна хрема,един ден температура и главоболие.
Бързо да се оправяш и да минава леко и при теб и детенце.

# 119
На този въпрос не мога да отговоря. Бебетата са в неонатологията все още. Малката беше и в кувиоз. Докато са там, не ти дават да ги кърмиш и гушкаш.
Помагаха ли ти след, като роди, показаха ли ти как да кърмиш или някакви други неща свързани с бебетата?

Общи условия

Активация на акаунт