🌸🐟 АВГУСТ 🐟🌸 2022 💙 👶🏻👧🏻 🎀 (Тема 16)

• 38 040
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Мони, няма да е проблем да ти пуснат. Ти нали си с планирано секцио? Просто при постъпването с другите изследвания ще ти направят и кръвна група. Аз в последния момент реших да раждам в друга болница и имам картонче и документ с кръвната група, но четох, че там си държат да е от тяхната лаборатория, така че и на мен сигурно ще ми правят пак.

# 226
  • София
Мони,  и аз мисля че ще ти пуснат кръвна група с другите изследвания при постъпването,не се притеснявай.

Относно подуването на краката,за щастие моите не се подуват и си обувам всички маратонки и сандали.

# 227
Мони,  и аз мисля че ще ти пуснат кръвна група с другите изследвания при постъпването,не се притеснявай.

Относно подуването на краката,за щастие моите не се подуват и си обувам всички маратонки и сандали.
Бллагородно ти завиждам!

# 228
Не ми се подуват краката. И предните пъти не са ми се подували. Ходя си със старите се маратонки и сандали.

# 229
Момичета, хайде кога ще раждане...аз уж всеки момент чаках, тапата падна, нищо няма. Ни кьорава контракция ни нищо. Писна ми искам вече да ми олекне и бебето да излиза...едвам дишаааааам!

# 230
Здравейте момичета,
Аз вече съм мама!😍
Снощи вечерта към 00 часа точно като по филмите ми се спука плодния мехур.
Околоплодните води изтекоха буквално на веднъж.
И така точно в 2 и 30 сутринта със спешно секцио се роди синът ни Борис.
Роди се 2990 гр. и 49 см.пухкав и розов.
Секциото мина много добре, като таткото беше постоянно заедно с мен . И гушкаше малкия докато ме зашият.
Сега спинка върху мен нашето съкровище!
А аз още не знам къде се намирам.

# 231
Здравейте момичета,
Аз вече съм мама!😍
Секциото мина много добре, като таткото беше постоянно заедно с мен . И гушкаше малкия докато ме зашият.
Честито, живи и здрави! Уплаши ли се като се плиснаха водите хехе? Може би е стряскащо? Имаше ли болки как се възстановяваш?

# 232
Здравейте момичета,
Аз вече съм мама!😍
Честито💙Нека бъде здрав и много щастлив. С перфектни мерки е само дето се тормозеше,че ще е малък❤

# 233
Зверски се уплаших, направо се тресях от паника. Тръгнахме почти веднага към болницата, а в колата започнаха и контракции . Боже колко бяха болезнени!
Сутринта при гинеколога нямах още разкритие, а в болницата имах 2см. Само за 4 или 5 зверски контракции.
На прегледа се видя, че крачето е долу и от там вече бях абсолютен приоритет.
Организираха се много бързо, и така моят кошмар не плодъжи дълго.
Секциото мина идеално, и 10 бебета мога да родя така.

# 234
Зверски се уплаших, направо се тресях от паника. Тръгнахме почти веднага към болницата, а в колата започнаха и контракции . Боже колко бяха болезнени!
Сутринта при гинеколога нямах още разкритие, а в болницата имах 2см. Само за 4 или 5 зверски контракции.

Честита ви рожба💙да ви е жив и здрав, а на мама скорошно възстановяване😊💐

# 235
Момичета , да се включа след 16 пропуснати страници 😃
Първо честито на новите мами Кате  ,Пламинго, ИСкела и Бисквитка! Бързо възстановяване ви пожелавам и бърза адаптация с малките бебенца вкъщи! Ако пропускам някоя мама се извинявам и я поздравявам !
Аз все още съм емоционална явно след раждането , тъй като на моменти си поплаквам за разни неща.С малката бяхме на първи преглед при педиатър, пъпчето и падна на 5тия ден.Има лека жълтеница и май започват колики Sad
Аз започнах да пия чай за лактацията ,имам кърма , но за сега дохранвам на някои хранения.
За Нощниците - раждах с тяхна , после ми предлагаха още , но ползвах две мои + един потник с къси гащи - точно ми стигнаха.Ако съе по - суетни си носете ваши.Носих си и жилетка и чорапи и се наложи да ги облека.
ancho , може би така става, защото някои момичета се свързват с други по подобни "проблеми" или разни общи интереси.Например направи ми впечатление , че бебенцето на YanaGG е 2950кг в 38ма седммица , а аз родих бебето същите кг в същата седмица Simple Smile не се коси , а си чети и си пиши, каквото ти е кеф 🌺
Като ви чета ,че някои от вас са на море или пък са още в 33та седмица и не мога да повярвам , че съм родила.
Не бих казала , че ми липсва корема , даже се гордея , че почти е изчезнал.Иначе ритничетата ще си ми липсват.От раждането до днес (6 дена) съм свалила 6,5 кг.
Друго за сега не се сещам.Чакам ви да родите и да си споделяме други радости и неволи! 🍀

# 236
Честито, Бисквитке Heart Да сте живи и здрави и бързо възстановяване.

Аз идвам да мрънкам пак, този път колко съм разочарована от всички. Вчера ви разказах как свекървата се измъкна по терлици под предлог, че била контактна на болен от ковид. Разбира се, веднага се оплаках на майка ми и голямо възмущение. Тя си има много основателна причина да не може да дойде, но преди малко разбрах, че й се отворила възможност най-накрая и си трае и даже не се обади целия ден да ме види как съм, след като цяла седмица съм сама с малката по цели дни. Днес и утре също, защото мъжът ми е на вилата. Та, звъни ми той преди малко, че били приключили, но щял да закъснее, защото имал не разбрах каква работа. А за довечера се бил разбрал с колега, който си е дошъл от чужбина за малко, да пият по бира. Представяте ли си? Дето днес ми казаха, че съм с 2.5 см разкритие и 15-20 дена до термин?

Аз съм писала и преди, ще се оправя сама, но съм разочарована как пък един не се постави на мое място и просто да попита... Просто да си предложи помощта. Аз така или иначе ще откажа. Трябва да съм на умирачка да се съглася. Ама поне да не се правят на загрижени и двете майки! Мъжът ми е ужасно разбран, просто не е съобразил, обаче не мога да приема, че трябва изрично да му кажа, че до края за никакви събирания и бири не трябва и да си помисля даже! А и като съм била цяла седмица сама с едно доста криво дете, очаквам да се прибере навреме да ме отмени малко. Още повече че май ще я спираме до новата учебна градина и се очертава до раждането да я гледам сама, а след раждането и бебе. Та, така, чакам го да се прибере да го подпукам. Майка ми също много ме разочарова и ще си й кажа всичко. Много, много съм разочарована Confused

# 237
  • София
Биксвитке, честито! Бързо възстановяване и много здраве и прекрасни моменти с малкия Борис! Heart Simple Smile

# 238
  • София
Бисквитке, честито момченце! Да ви е много здраво и да расте безкрайно щастливо и обичано! ❤️ ❤️ ❤️  На теб бързо възстановяване.

Барбалена, много е неприятно като и собствената ти майка се скатае.  Не мога да си обясня защо го е направила, но си и кажи директно,че си се почувствала обидена от тази й постъпка. Мъжът ти го разбирам,че има нужда да отдъхне, моят така се спасява с лов. Но и аз се дразня,че не предлага никаква помощ,въпреки че синът ми е голям и се оправя сам. Добре че е мама да се загрижи за мен и да предложи да изчисти в нас. Надявам се и сама да успея,но в тези жеги,не съм сигурна.

# 239
A защо се наложи спешно секцио?

Общи условия

Активация на акаунт